یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پاورپوینت بررسی آب پنیر فراورده‌ های لبنی

اختصاصی از یارا فایل دانلود پاورپوینت بررسی آب پنیر فراورده‌ های لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت بررسی آب پنیر فراورده‌ های لبنی


دانلود پاورپوینت بررسی آب پنیر فراورده‌ های لبنی

عنوان  تحقیق:

آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

27 اسلاید

 

 

 

milk plasma 

 

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

 

 پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

 

آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

 

 Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

 

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

 

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

 

تولیدات آب پنیر

Powder     whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی   می‌شود که مخلوطی از   گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%)   لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

 Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein  به 4 شکل تولید می شود:

1- wpc                                            2- wpi

3- hwpc                                         4- hwpi

 

 

 

 

 و...............

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت بررسی آب پنیر فراورده‌ های لبنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.