یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق آداب مسافرت

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق آداب مسافرت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق آداب مسافرت


دانلود تحقیق آداب مسافرت

 

مشخصات این فایل
عنوان: آداب مسافرت
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 22

این مقاله درمورد آداب مسافرت می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله آداب مسافرت می خوانید :

ارتفاعات اما بی خطر :
به طور کلی بیماران قلبی که می توانند بدون مشکلاتی مثل درد قفسه سینه یا تنگی نفس حدود یک کیلومتر قدم بزنند یا از 12 پله بالا بروند قادر به سفرهای هوایی یا فعالیت های متوسط در ارتفاعات خواهند بود، حتی افرادی که مشکل ریوی همزمان دارند، اگر بیماری انها به خوبی کنترل شده باشد قادر به تحمل این شرایط هستند.
در سفر به مناطقی که ارتفاعی بالاتر از سطح دریا دارند، تطابق با ارتفاع حائز اهمیت است، به خصوص درباره بیماران قلبی این موضوع اهمیتی دو چندان پیدا می کند. توصیه می شود این افراد از فعالیت های شدید بدنی در چند روز اول سفر بپرهیزند و به بدن خود فرصت دهند به آرامی با شرایط جدید تطبیق پیدا کند.تحقیقات نشان داده در عرض 5 تا 7 روز، فرد توانایی خود را مثل زمانی که در مناطقی هم سطح دریا بود، بدست می آورد.
اگر مبتلا به فشار خون هستید، ممکن است فشار شما اندکی در ارتفاعات افزایش یابد ولی در نهایت بدن شما با شرایط جدید تطبیق می یابد. با وجود توصیه های مکرر پزشکی به بیماران قلبی برای پرهیز از رفتن به ارتفاعات بالا، نتایج تحقیقات نشان داده ، ارتفاعات بالاتر باعث افزایش خطر در حوادث قلبی عروقی یا بدتر شدن وضعیت فشار خون نمی شود اگر قصد پرداختن به ورزش هایی سنگین مثل اسکی و کوهنوردی در ارتفاعات بالا را دارید، بهتر است با متخصص قلب خود مشورت کنید و تحت آزمایش غربالگری قرار گیرید، زیرا این آزمایش ها باعث مشخص شدن مشکلات پنهان قلب و محدوده توانایی بدنی شما می شوند.

سرد و گرم سفر :
بدن ما با گرما در مقایسه با ارتفاع آرام تر و دیرتر تطبیق می یابد. با قرار گرفتن در معرض گرما سیستم های مختلفی در بدن به راه می افتد، مثل جمع شدن خون در قسمت های سطحی ( پوست ) برای خنک تر کردن بدن، افزایش برون ده قلبی، افزایش ضربان قلب و افزایش فشار خون که همه اینها منجر به افزایش کار قلب می شود. همچنین در صورت همراهی گرما، ورزش و رطوبت باز هم نیاز به افزایش برون ده قلبی نیز افزایش       می یابد. هنگام ورزش لازم است خون به عضلات برود و افزایش فعالیت ماهیچه ها منجر به تولید بیشتر گرما می شود و برای خروج این گرما از بدن، قلب باید کار بیشتری کند و اگر در این شرایط رطوبت هم به محیط افزوده شود، باز هم به کار آن افزوده می شود. با اطلاع از این موارد، بهتر است پیش از سفر درشرایطی نزدیک به شرایط مقصد ورزش کنید تا راحت تر با گرما تطبیق یابید.
برنامه های ورزشی باعث می شوند کارآیی غدد عرق پوست افزایش یابد و قلب با افزایش دما تطبیق بیشتری پیدا کند. این تطبیق باعث کاهش تعداد ضربان قلب و اندکی افزایش در دمای مرکزی بدن می شود، تحقیقات نشان داده است زنان بهتر از مردان با گرما و رطوبت مناطق مختلف تطبیق پیدا می کنند. در ارتفاعات بهتر است فعالیت خود را روزهای اول سفر در هوای گرم کاهش دهید و به مرور بر میزان آن بیفزایید. زمان تطابق کامل یک تا دو هفته است. مصرف مقدار زیاد مایعات و استفاده از لباس های مناسب و خنک را نیز فراموش نکنید.
در مقایسه با گرما و ارتفاع ، اصولا" بدن انسان با سرما تطبیق پیدا  نمی کندو بیماران قلبی در برابر مشکلات ناشی از سرما بسیار خطرپذیر هستند.
در مناطق معتدل میزان مرگ و میر یا ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در فصول سرد سال در بیشترین حد خود است. سرما باعث انقباض عروق محیطی، افزایش فشار خون ماکزیمم و در نهایت ، افزایش بارقلب می شود و در کنار هم بودن سرما، ارتفاع و ورزش کردن به میزان کار قلب بسیار  می افزاید.
برای تحمل بیشتر سرما بهتر است موارد زیر را رعایت کنید: مدت زمان بون در هوای سرد بیرون را محدود کنید، بدن خود را گرم و خشک نگه دارید، با پیچیدن شال یا پارچه ای دور دهان و بینی خود، هوای گرم تری را تنفس کنید و به علائم قلبی خود کاملا" توجه کنید. بیماران قلبی در صورت استفاده از هر وسیله نقلیه به خصوص هواپیما باید از نشستن طولانی مدت بپرهیزید.
علائم خطرناک :
اگر در طول سفر هر کدام از نشانه ها و علائم زیر را مشاهده کردید حتما" به دنبال پیگیری و دریافت مراقبت های پزشکی باشید:
نبض نامنظم یا نبض بسیار تند (بیش از 100 ضربان در دقیقه ) یا بسیار کند (پایین تر از 50 تا در دقیقه )، کوتاهی نفس، سبکی سر، خستگی مفرط و شدید، ایجاد ورم در اندام تحتانی، نشانه های کلاسیک حمله قلبی، درد قفسه سینه به صورت احساس فشار و سنگینی با انتشار به گردن یا فک و یا حتی بازوی چپ است و احساس تعریق و تهوع یا بدون سبکی سر نیز وجود دارد.
علائم غیر معمول نیز مثل درد معده ای که با داروهای معده آرام نمی شود ولی با نشستن و استراحت بهتر می شود، دیده می شود . افراد دیابتی ممکن است درد قفسه سینه را تجربه نکنند، ولی ممکن است علائمی مثل سبکی سر، خستگی و یا کوتاهی نفس هم داشته باشند.

آداب سفر
« تعطیلات سال نو در پیش است و عده بسیاری از هموطنان عزیز به سفر می روند ، چه مسافرتهای دیداری و صله رحم ، چه برای زیارت ، چه به قصد تفریحات سالم ، که هر سه نوع آن خوب و پسندیده است به همین مناسبت ، نگاهی به سفر از دید معارف اسلامی داریم ، تا سفرهایمان خداپسندانه باشد.»
بسیار سفر باید ، تا پخته شود خامی!
امام صادق علیه السلام در حدیثی فرموده است:
مسافرت باید برای یکی از این سه امر باشد: 1- تهیه توشه آخرت 2- تامین معاش و زندگی 3- لذت مباح و تفریح غیر حرام.
بنابراین در سفرها باید آدابی را که از پیشوایان دین نقل شده است ، به عنوان رهنمود گرفتن از مکتب ، رعایت کرد. فواید مسافرت بسیار است. کسب تجربه و پخته شدن ، آشناییها و ارتباطات جدید ، از آن جمله است.
سفر ، آزموده کند مرد را هم از دل براند غم و درد را ،
ز گیتی بدو نیک بنمایدش وز آن گنج دانش بیفزایدش.
نگاهی به مجموعه روایات اسلامی ، نکاتی را به عنوان « آداب سفر» به ما می آموزد که مهمترین آنها ، آموختن « آیین همراهی و همسفری» است. تاکید شده است که پیش از سفر ، همسفر مناسبی پیدا کنید ، چرا که مسافرت تنهایی مکروه است. رسول خدا صلی الله علیه و آله سه تن را مذمت کرده است:
1- آن کسی که غذایش را تنها می خورد.
2- آن که در خانه ای تنها می خوابد.
3- تنها به مسافرتهای دور و دراز می رود.
آداب دیگر سفر را طبق تعالیم دینی ، فهرست وار این گونه می یابیم:
- خداحافظی کردن از خانواده و بستگان از سوی مسافر ، بدرقه کردن کسی که به سفر می رود ، از سوی اهل خانه و بستگان .
- شروع کردن سفر با «صدقه» ، جهت سلامتی و رفع و دفع بلاها.
- خواندن دو رکعت نماز ، دعا کردن و جان و مال خانواده را به خدا سپردن و بر او توکل کردن.
....

بخشی از فهرست مطالب مقاله آداب مسافرت

آداب مسافرت     1
دفع نحوست‏هاى سفر به تصدق و دعا     1
سایر آداب سفر     3
آداب و آثار مسافرت در گفتار امامان    6
انتخاب رفیق     7
انتخاب رفیق هم‌طراز    7
انتخاب رئیس      7
صدقه    8
به دیگران اطلاع دادن     8
تهیه زاد و توشه؛    8
موافقت با دوستان    8
دعا و نماز خواندن    8
بذل و بخشش    9
حفظ اسرار    9
شوخی نمودن    9
بازگو نکردن مشکلات سفر    9
به تنهایی سفر نرفتن    10
مشورت با دوستان؛    10
تبسم داشتن    140
سفر با افراد متواضع    10
فواید سفر    11
آداب مسافرت با قلب بیمار    11
آمادگی های پیش از سفر:    12
ارتفاعات اما بی خطر :    14
سرد و گرم سفر :    15
علائم خطرناک :    17
منابع :       22


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق آداب مسافرت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.