گزارش کارآموزی مدیریت کنترل کیفیت ایران گوشت ( یگانه ) 65ص
2 ) مقدمه کلی : موضوع استاندارد کیفیت
تمامی ویژگی های یک مقوله که در توانایی آن برای برآورده کردن آن تصریح شده و یا تنویحی موثر است.
انطباق با نیازمندی ها میزان مرغوبیت
â â
کیفیت کم هزینه تر کیفیت پرهزینه تر
(درجه از نظر منفی به کار می رود) (برای لزوم بیان مفهوم مرغوبیت)
محصول
ماحصل انجام فعالیت ها و فرآیندها : استاندارد کنونی مدیریت کیفیت محصولات را بر حسب نوع در چهار رده دسته بندی نمی نمایند :
الف ) سخت افزار قطعات، اجزاء (دستگاههای مونتاژ)
ب ) نرم افزار : برنامه های کامپیوتری، روش های اجرائی اطلاعات، داده ها، و سوابق
ج ) مواد فزاینده شده (مواد اولیه جامدات، مایعات)
د ) خدمات : (بانکداری، بیمه، ترابری)
کنترل کیفیت : عملیات اجرائی برای برآورده کردن نیازمندیهای کیفیت
تضمین : به منظور ایجاد اطمینان از حصول برآورده شدن نیازمندی های کیفیت برای مشتریان
مدیریت کیفیت : هم کنترل و هم تضمین کیفیت، خط مشی، طرح ریزی و بهبود کیفیت.
مدیریت کیفیت فراگیر : استراتژی راهبرد برای تأمین منافع سازمان
3 ) فهرست بندی مطالب نظامنامه
1 . 3 ) نظامنامه : بیانگر کلیات نظام کیفیت شامل خط مشی و تعهدات مدیریت شرکت به ساختار عناصر کیفیت و نظام آن و به طور کلی نسبت به خواسته های استاندارد ایران است و نیز اعمال مرتبط با آنکه در فعالیت سایر مدیران و کارکنان شرکت و مشخص کردن وجوه سازمانی و شناخت فعالیت های آن است.
2 . 3 ) صدور کنترل نظامنامه : برمبنای سلسله ی مراتب سازمانی و براساس بازنگری نظام کیفیت توسط مسئول کنترل مدارک تهیه و پس از بازنگری و تصویب مدیر عامل چاپ توزین ممهور به مهر شرکت و با امضای مدیر عامل می رسد.
3 . 3 ) توزیع نظامنامه : بر مبنای سلسله مراتب سازمانی و شامل بخش های مختلف نظامنامه می باشد.
4 . 3 ) تجدیدنظر نظامنامه : سالی 1 بار در جلسات متعدد صورت می پذیرد. (با حضور اعضای هیئت مدیره)
5 . 3 ) کیفیت و ویژگی های یک مقوله : از لحاظ ابعاد هندسی، مشخصات و ویژگی های خاص فیزیکی و شیمیایی و میکروبی تعیین می گردد.
6 . 3 ) کنترل کیفیت : کنترل ویژگی های یک مقوله که خالی از ابهام و ایهام بوده است.
7 . 3 ) عدم انطباق : چنان چه ویژگی های حصول منطبق با خواسته های سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر صدور استاندارد (موسسه) نباشد بازبینی مجدد و به پروسه اتصال می یابد.
فصل اول 1
تاریخچه2
مقدمه کلی4
فهرست بندی مطالب نظامنامه5
سازمان دهی واحد تولید12
نمودار سازمانی واحد تولیدی15
فلوچارت خط تولید با تعیین محل های کنترل کیفی16
سازمان اداری پرسنل17
فلوچارت سازمانی شرکت ایران گوشت19
تعاریف و اصطلاحات19
بهترین ترتیب استقرار ، اهداف طراحی کارخانه23
فلوچارت خط تولید24
سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمونه داری زمانی بخش کیفیت26
نمونه برگ گزارش آزمایشگاه میکروبی27
نمونه برگ گزارش آزمایشگاه شیمیایی28
بخش سازمانی بخش کیفیت29
تعیین نقاط کنترل بحرانی30
بسته بندی محصول نهایی31
نشانه گذاری34
نمودار فرآیند تولید36
نمودار رفتار روش طراحی بر اساس تولید در رابطه با حجم تولید36
تدارکات و انبارش مواد اولیه 37
بازرسی و آزمایش مواد ، قطعات و محصولات39
آزمایش مواد اولیه و بازرسی42
امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی آزمون و اندازه گیری46
لیست معرف ها48
کنترل و تعیین تکلیف مواد50
کنترل محصولات نا منطبق50
اقدام اصلاحی52
اقدام پیشگیرانه53
آموزش کارکنان54
انحراف استاندارد55
کاربرد فنون آماری56
فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز 59
فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج پیشنهادات62
گزارش کارآموزی مدیریت کنترل کیفیت ایران گوشت