موضوع طرح : احداث وبهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی
نوع تولیدات وظرفیت : نان فانتزی باظرفیت 900 تن درسال
تعداد شاغلین : 17 نفر
فرمت:PDF
تعداد صفحات:16
چندخط برای شما..
....بعدها تنورنان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری
درکشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود عیب این تنورها
در این است که قطعاتی که اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و به علاوه
چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست نان های حاصل داری پخت یکنواخت
نیستند برای رفع این نقیسه ، روشهای نوین عمل آوری خمیر وپخت نان ابداع
گردیده که از آن جمله نان های حجیم فانتزی میباشند که علاوه بر پایین بودن
ضایعات نان ، از دوام ماندگاری بیشتری برخوردار بوده وویتامینها وپرتئینهای
موجود درنان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد
باتوجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد ومصرف آن با توجه
به رشد جمعیت افزایش روز افزونی دارد ، توجیه اقثصادی این طرح مناسب
4
بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای
ماهر ونیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان
می توانند سهم بسزایی درآن داشته باشند..
طرح توجیهی نان فانتزی باظرفیت 900 تن در سال