یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق درباره اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیر

اختصاصی از یارا فایل تحقیق درباره اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیر


تحقیق درباره اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیر

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 15 صفحه

 

 

 

 

 

اثر سبوس گندم  بر روی خواص خمیر

  • به کمک دستگاه فاینوگراف می توان میزان جذب آن آردی  را که مورد نیاز  است  برای رسیدن به غلظت  مناسب خمیر  اندازه گیری کرد.
  • درصد سبوس اضافه شده و اندازه ذرات سبوس  بر روی پارامترهای  فارینوگراف تاثیر می گذارد .
  • در نتیجه افزایش  سبوس (بخصوص ذرات سبوس ریزتر )  به طور معمول  منجر به افزایش  جذب آن خمیر شده (به میزان 5/0)  در واقع بدلیل  پنتوران های موجود در سبوس  و در نتیجه شماربزرگتر  گروههای  هیدروکسید در ساختار فیبر می باشد که اجازه می دهد  آب بیشتری  از طیق باند شدن با گروههای هیدروکسید احاطه شود . .
  • در ضمن اندازه ذرات سبوس کوچکتر  باعث شد افزایش سطح  ذرات  سبوس و افزایش گروههای OH  در سطح وافزایش  پیوند با آب مربوط می شود .
  • در طول در آ»دن خمیر یک MAX درمقاومت  خمیر دیده شده ، سپس  خمیر توانایی این را داشت  تا برای چند لحظه در برابر  تغییر شکل مقاومت کند  که در واقع این امر پایداری خمیر را مشخص می کند .
  • کنسانتره سبوس گندم اثرات مثبتی را بر روی زمان  رسیدن به مقاومت  MAX نشان داد د رحالیکه اندازه ذرات سبوس اثر منفی بر روی این پارامتر داشتند.

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.