یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق درباره ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده

اختصاصی از یارا فایل تحقیق درباره ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده


تحقیق درباره ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده

  فرمت فایل :        Word    ( قابل ویرایش)   تعداد صفحات :  18صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرآوری به طور محسوسی ساختار پنیر ساده را تغییر داده و موجب ظهور ساختارهای جدید در پنیر فرآوری شده می شود ، تغییرات با استفاده از میکروسکوپهای نوری و الکترونی که مکمل یکدیگرند بررسی می شوند ، روشهای آماده سازی نمونه نسبتا ساده ، رنگ کننده خاص پروتیئن ، چربی ، باکتری و ترکیبات پنیری دیگر و آزمایش نمونه ها با استفاده از تجهیزات قابل اجراء استفاده از میکروسکوپ نوری را به عنوان اولین روش مورد انتخاب مطرح می کند . آماده سازی نمونه ها برای استفاده از میکروسکوپ الکترونی پیچیده تر و تجهیزات استفاده شده به صورت قابل ملاحظه ای گرانتر می باشد ، اما در عوض دارای نتیجه آزمایش عالی تر بوده به طور وضوح جزئیات بیشتری را مشخص می نماید . ابعاد مختلف ساختمان پنیر که با استفاده از میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی نمایش داده شد ، بوسیله بروکر بررسی شد ، و استفاده از میکروسکوپ الکترونی درعلم تغذیه بوسیله کلب بررسی و منتشر شد . بوهک پیشنهاد داد که پنیرهای ساده برای عمل فرآوری باید بر اساس برهم کنششان با محلولهای نمک ذوبی در طی محدوده دمایی 85 – 95 . C  انتخاب شوند .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.