یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

jprdr nvl,vn بررسی استرس و رضایت شغلی کارکنان شرکت پارس خودرو

اختصاصی از یارا فایل jprdr nvl,vn بررسی استرس و رضایت شغلی کارکنان شرکت پارس خودرو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 148

 

تعداد کارکنان : حدود 6000 نفر

تعداد شیفت های کاری : 3 شیفت

تاریخچه شرکت :

شرکت پارس خودرو در سال 1335 به نام شرکت جیپ در خیابان اکباتان یکی از خیابانهای قدیمی منتهی به میدان امام خمینی (ره ) فعلی به منظور انجام فعالیتهای بازرگانی تأسیس گردید و عمدتا در رابطه با واردات و فروش اتومبیلهای جیپ و تعمییر قطعات یدکی فعالیت می کرد.

در سال 1338 با احداث کارخانه ای مخصوص کرج ( محل کنونی شرکت ) مونتاژ انواع اتومبیل های جیپ به صورت ( ؟؟) در شرکت آغاز شده و بینه صنعتی شکل گرفت در این سال فقط سالن جیپ سازی و ساختمان اداری وجود داشته است.

در سال 1345 با انتقال و توسعه تکنولوژی ، سالنهای پرس و ساختمان قطعات و سالن سواری احداث گردید. درسال 1346 پروانه تأسیس و بهره برداری آزمایشی به نام شرکت سهامی جیپ از طرف وزارت اقتصادی صادر گردید که شرکت با تولید 6 مدل خودرو سواری وانت شروع به مونتاژ خودروهای جیپ و شهباز ( کروکی ـ کالسکه ای ) آهو و وانت سیمرغ و آریا و شاهین ـ را مبعر نمود .

در تاریخ 4/2/52 شرکت جیپ دارایی ها و تعهدات خود را به شرکت موتور جک سهامی خاص انتقال داد و این شرکت را تحت شماره 16832 به ثبت رسانید در تاریخ 8/2/52 نام شرکت از موتور جک به جنرال موتورز ایران ( سهامی خاص ) تغییر یافت و دفتر مرکزی از خیابان اکباتان به محل شرکت انتقال یافت. همچنین در این سال توسعه سالن پرس و سواری و تبدیل سالن ساخت قطعات به سالن تراک و احداث و تجهیز نمودن رنگ ـ ساختمان مهندسی و ساختمان فعلی اداری انجام گرفت.

شرکت جنرال موتورز از بو تأسیس تولید اتومبیلهای قبلی جیپ ( جیپ شهباز ـ جیپ استیشن ، آهو ، وانت چیپ و جیپ سیمرغ و آمبولانس جیپ ) را تا سال 1364 تولید و پس از آن به علت عدم امکان نعمین قطعات منفصله از منابع اصلی ( شرکت امریکن موتورز ) تولید آنها متوقف گردید.

در سال 1353 تولید محصولات سوار ی لوکس ( خودرو های کلاس ؟؟ ) در برنامه کار خود قرار داد که ابتدا محصولات شورلت ایران اپل را شروع به تولید نمود در سال 1355 تولید شورلت اپل متوقف و اتومبیلهای شورلت نواو بیوک و کادیلاک را جایگزین آن نمود .در سال 1357 ساختمان رستوراتن مرکزی ساخته شد همچنین برای جذب سرمایه گذاری خارجی اقداماتی صورت گرفت. بعد از انقلاب به استناد موافقت نامه شماره 16231 مورخ 30/8/1359 سازمان صنایع ملی ایران نام شرکت جنرال موتورز را به شرکت خودرو سازی ایران ( سهامی خاص ) تغییر نام داده و نهایتا به استناد موافقتنامه شماره 18532 مورخ 30/10/1359 نام آن به شرکت پارس خودرو ( سهامی خاص ) تغییر نمود .

بر طبق ماده 14 سالنامه موضوع شرکت عبارت است از ساختمان و مونتاژ انواع وسائط نقلیه موتوری ، قطعات یدکی و لوازم و وسایل آن، فروش و توزیع فراورده های شرکت و به طور کلی هر گونه فعالیتی که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم به هر یک از موضوعات مذکور مربوط می باشد.

در سال 1359 به دلیل قطع رابطه با شرکت جنرال موتورز و امریکن موتورز، شرکت پارس خودرو و به منظور فعالیتهای خود تولید جیپ های توسن هندی را با قطعات منفصل ؟؟ هندی که از شرکت ماهیندرا دریافت می نمود آغاز کرد . در سال 1362 تولید لندرور آغاز شد.

در سال 1364 به دلیل نامرغوب بودن موتور و گیربکس جیپ توسن هندی شرکت ماهیندرا آن شرکت موظف گردید نیروی محرکه خود را حذف و نیروی محرکه شرکت میتسوبیشی را خریداری و به پارس خودرو انتقال دهند، که در همان سال جیپ های فرماندهی و کالسکه ای نیز تولید می گردید . پس از اتمام تولید شورلت و بیوک در شرکت محصولات نیسان پاترول جایگزین آن گردید.

همچنین با توجه به مصالحه ایران در لاهه با شرکت جنرال موتورز امریکا مجددا تولید شورلت نوا شروع گردید. در سال 1366 تولید توپدار ـ نیسان پاترول های تاپ و نیسان پاترول آمبولانس آغاز شد . در سال 1367 احداث ساختمان و سوله ها انجام گرفت و تولید نیسان پاترول و وانت نیز آغاز گردید.

شرکت تولید قطعات یدکی و گسترش خدمات پارس خودرو خدمات پس از فروش محصولات شرکت پارس خودرو تأسیس گردید.

شرکت گسترش خدمات پارس خودرو در سال 1367 تأسیس گردید و 100% سهام آن متعلق به پارس خودرو است و اهم وظایف آن عبارتست از : فروش خودرو و ارائه خدمات پس از فروش و تأمین قطعات یدکی خودروهای تولیدی شرکت


دانلود با لینک مستقیم


jprdr nvl,vn بررسی استرس و رضایت شغلی کارکنان شرکت پارس خودرو
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.