یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 18

 

آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران

در جهان امروزی مباحث مربوط به بحران با نگرش های متفاوتی مطرح می گردد اما مهمتر از آن مدیریت بحران است چرا که در بروز حادثه و بحران ، پیشگیری ها، پیش بینی ها و پشتیبانی ها بسیار اهمیت دارند. ایران با داشتن زلزله های بزرگ و حوادث غیر مترقبه ، شاید یکی از پر بحران ترین کشور های جهان باشد. همچنین با پیشرفت علم و دانش فنی بشر و رشد روزافزون جمعیت ، شاهد فعالیتهای گسترده در زمینه استفاده بهینه از منابع انرژی نظیر منابع نفت و گاز و... می باشیم که به تبع این فن آوری، ساخت ابنیه و سازه های متناسب با هریک از زمینه های مزبور در اولویت طراحی قرار می گیرد. در سالهای اخیر با توجه به انبوه سازه های غیر مقاوم و خسارات حاصله ،در رابطه با مدیریت بحران و طراحی سازه ها در برابر زلزله و سایر بارهای دینامیکی و حوادث طبیعی حرکتهایی رو به رشد انجام گرفته و در حال گسترش است، ولی با توجه به اهمیت موضوع تاکنون در  ایران از لحاظ بالابردن سطح دانش و فن ایمن سازی سازه ها گام موثر و اصولی برداشته نشده است، از اینرو مرکز ملی مقاوم سازی ایران همانند سایر مرکز ها و موسسات علمی اثر گذار بر دانش مهندسی عمران، در اردیبهشت 1383 پس از رخداد اسفبار دی ماه 1382 یعنی زلزله بم تاسیس گردید تا کاستی های موجود در زمینه مدیریت بحران و مقاوم سازی را در پهنه لرزه خیز ایران جبران نماید و در واقع "ضرورت مطالعات بحران و مقاوم‌سازی" ایجاد مرکز ملی مقاوم سازی ایران را در این راستا تحکیم نموده است .

مرکز ملی مقاوم سازی ایران  با همکاری و همیاری اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و نخبگان و اندیشمندان ایران زمین به عنوان یک اجتماع با تفکری جهانی، با بهره گیری از دستاورد های گذشته و نو و آیین نامه های بین المللی و با اعتقاد به خرد جمعی و کار تیمی ، به جمع آوری اطلاعات، به روز نمودن و در نهایت بهره مندی از این اطلاعات به منظور توسعه بخش های مختلف کشور و این دهکده جهانی می پردازد که امید است این حرکت مفید با همکاری صاحب نظران، دانشمندان و اساتید محترم ، پژوهشگران و دانشجویان کوشا و حمایت ارگان های مرتبط در روند یکنواخت کنترل و پیشگیری مستمر باشد.

اهداف و ضرورت ها:

1-کمک به بهینه سازی صنعت ساخت و ساز در سازندگی سرزمین پهناور ایران با التفات به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای تدوین راهکار چشم انداز بیست ساله کشور.

2- تحقیق، شناخت، تکوین و ارتقا سطح علمی مهندسی عمران و گرایش ها و رشته های وابسته و ارایه پیشنهاد راهکار توسعه بهسازی و مقاوم سازی به ویژه در مناطق شهری و متراکم.

3- ایجاد یک هسته فکری تخصصی با مشارکت صاحب نظران و دانشمندان دهکده جهانی به عنوان یک مرجع علمی و قابل تکیه با توجه به "ضرورت مطالعات بحران و  مقاوم سازی" و در راستای "مدیریت بحران و بهسازی سازه ها" .

4-انجام پروژه های عمرانی( اجرایی و پژوهشی) در زمینه های مقاوم سازی ابنیه، بناهای فرسوده، سازه های مدفون، مجاری مدفون و ... در داخل یا خارج کشور به عنوان تنها مرجع صلاحیتدار با پشتوانه علمی و اجرایی نخبگان ، اندیشمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها.

5-ایجاد‌ روحیه و انگیزه و فرهنگ پژوهش‌ و تحقیقات‌ علمی‌ در سطح‌ ملی‌ و بین‌المللی‌ بین‌ محققان‌ و متخصصانی‌ که‌ به‌گونه‌ای‌ با دانش مدیریت بحران و مهندسی عمران به ویژه صنعت مقاوم سازی ،آشنا هستند و در نتیجه جمع آوری, تجزیه و تحلیل, ویرایش و تبادل اطلاعات علمی پژوهشی.

6-همکاری‌ با نهادهای‌ اجرائی‌، علمی‌ و پژوهشی‌ در زمینه‌ ارزیابی‌ ، بازنگری و اجرای‌ طرح‌ها و برنامه‌های‌ مربوط به ‌امر پژوهش‌ در زمینه‌ مدیریت بحران و مقاوم سازی به منظور تولید علم و دانش و کمک به پیشرفت جوامع بشری به صورت برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و تحصیلات تکمیلی.

7- معرفی و بررسی انواع مواد و مصالح مورد کاربرد در صنعت عمران (از خاک تا آسفالت, کامپوزیت ها و...)و پژوهش در تاثیر انواع مواد افزودنی بر خواص بتن، انواع بتن‏های سبک، بتن‏های جدید و ویژه نظیر بتن پلیمری، بتن الیافی و . . . در راستای" ضرورت مطالعات مقاوم سازی".

8- ارائه دستاوردهای سالیانه تحقیقاتی و پژوهشی داخلی وخارجی و به روز نمودن اطلاعات مهندسین و شرکت های فعال در صنعت عمران در قالب برگزاری کنفرانس ها و همایش ها، کارگاه های تخصصی و آموزشی.

9- عملی نمودن دستاوردهای نوین با همکاری وزارت خانه ها و سایر مراکز علمی و مرتبط در راستای کاهش آسیب پذیری سازه ها و افزایش ایمنی اقتصادی و انسانی.

زمینه های فعالیت مرکز:

زمینه های فعالیت مرکز ملی مقاوم سازی ایران را به طور کلی می توان به صورت زیر بیان نمود.

* همکاریهای تحقیقاتی با سایر مراکز علمی داخلی و بین المللی در راستای " ضرورت مطالعات بحران و مقاوم سازی"در تعریف و اجرای پروژه های تحقیقاتی و ارائه نتایج در قالب مقالات و گزارشات فنی

* تدوین و نگارش دانش فنی با استفاده از امکانات موجود در تدوین و نگارش دانش فنی صنعت مقاوم سازی و مدیریت بحران و حوادث طبیعی با همکاری سایر مراکز علمی و پژوهشی و نخبگان ملی و بین المللی.

* تحصیلات تکمیلی، ارائه آموزشهای تخصصی کوتاه مدت و بلند مدت، آموزش از راه دور، کارگاه های تخصصی و برگزاری دوره های مختلف در راستای " ضرورت مطالعات مقاوم سازی" در سطح کشور و کشور های همسایه در راستای ارتقاء صنعت مدیریت بحران و بهسازی به صورت برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی مشترک با سایر مراکز آموزش عالی.

* حمایت از سمینار ها و همایش های ملی و همچنین برگزاری سمینارها ، کنفرانس ها و نمایشگاه های تخصصی با استفاده از امکانات موجود در دانشگاه ها ، قابلیت های اعضای مرکز و همیاری سازمان های دولتی و خصوصی

* انجام پروژه های عمرانی مرتبط با مقاوم سازی با همیاری واحد های تخصصی مرکز و اعضای حقیقی و حقوقی به صورت انجام پروژه های مشاوره،طرح و مطالعات و پیمانکاری (کلینیک مقاوم سازی)

معرفی بخش خدمات مهندسی مشاور مرکز ملی مقاوم سازی ایران(کلینیک مقاوم سازی):

بخش خدمات مهندسی مشاور مرکز ملی مقاوم سازی ایران تحت نظارت معاونت فنی و اجرایی مرکز با نام تجاری کلینیک مقاوم سازی در اسفند ماه سال 1385 تاسیس گردیده است و رشته های فعالیت آن ارائه خدمات طراحی و نظارت در گرایش های ساختمان های اداری ،تجاری ،مسکونی ،صنعتی ،آموزشی ،ورزشی ، درمانی و همچنین ارائه کلیه خدمات مهندسی در تخصص های پل،تونل ، سازه های پالایشگاهی، سازه های خاص،ابنیه تاریخی و ... می باشد و عمده تخصص این بخش تقویت، مرمت، بازسازی و بهسازی لرزه ای سازه های موجود در برابر زلزله است.

هدف این بخش ارائه کلیه مراحل خدمات مهندسی مشاور از بررسی های فنی،اقتصادی تا طرح های بنیادی و تفصیلی، ارائه خدمات مدیریت طرح ، مهندسی ارزش و ... در سطح استاندارد های ملی و بین المللی با همکاری و پشتوانه علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه های داخلی و خارجی، نخبگان ، پژوهشگران و دانش آموختگان متخصص دانشگاه های معتبر می باشد.

بخش خدمات مهندسی مشاور مرکز ملی مقاوم سازی ایران پیش از تاسیس رسمی ، فعالیت های بسیاری را در قالب پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی انجام داده است که این امر منجر به ایجاد یک آرشیو فنی جهت استفاده کادر فنی گشته است. همچنین بهره مندی از کتابخانه مرکز ملی مقاوم سازی ایران که از اواخر سال 1383 به جمع آوری کتاب های فنی، استاندارد ها و آئین نامه های ملی و بین المللی، نشریات تخصصی پرداخته و در حال حاضر گنجینه ای ارزشمند می باشد، و برگزاری کنفرانس های متعدد توسط مرکز ملی مقاوم سازی ایران و جمع آوری آخرین دستاورد های علمی و کاربردی به صورت مقاله و پایان نامه های دانشجویی ، کادر فنی این بخش را جهت تسریع اجرای کار و افزایش کیفیت طرح یاری می نماید.

شایان توجه است که پروژه های انجام گرفته در این بخش با همکاری معاونت پژوهش و فناوری  مرکز ملی مقاوم سازی ایران به صورت ارائه در کنفرانس ها و همایش ها به طرق مختلف از قبیل کارگاه تخصصی، ارائه مقاله، سخنرانی کلیدی و ... به تولید دانش و ارتقای سطح علمی مهندسین، پژوهشگران و دانشجویان کشور کمک قابل توجهی نموده است.

گستره خدمات کلینیک مقاوم سازی:

توانمندی فنی و مدیریتی مرکز ملی مقاوم سازی ایران امکان فعالیت های گسترده ای به بخش خدمات مهندسی مشاور مرکز می دهد.  نمونه ای از گستره ارائه خدمات به شرح زیل می باشد:

مطالعات بنیادی:

مطالعات فنی و اقتصادی

ارزش یابی گزینه های مختلف برای پروژه ها و انتخاب بهترین گزینه

طراحی بنیادی شامل طراحی اولیه،ارزیابی و مدل سازی سازه های موجود در پروژه های مقاوم سازی

طراحی تفصیلی شامل طراحی اساسی و جزئیات مهندسی،اعمال تحلیل های استاتیکی و دینامیکی غیر خطی در برآورد واقعی از رفتار سازه ،ارائه طرح های بهسازی با جزئیات مربوطه و ارائه گزارش های تکمیلی و نهایی

مدیریت پروژه شامل تامین کادر فنی کارآمد، برنامه ریزی و کنترل پروژه، کنترل نیروی انسا نی و کنترل کیفیت امور مهندسی

تکمیل مشخصات فنی ساختمان جهت ارزیابی پروژه ها از جمله مطالعات آزمایشگاهی ، برداشت عینی، محلی و انجام فعالیت های میدانی مربوط

نظارت عالی و کارگاهی:

شامل هماهنگی و نظارت دقیق بر کلیه مراحل مهندسی از آغاز تا اتمام پروژه و حصول اطمینان از تطابق عملیات پیمانکاری اجرایی با نقشه ها و مشخصات فنی و استانداردها.

در ادامه به گستره خدمات کلینیک مقاوم سازی در تخصص اصلی این بخش یعنی مقاوم سازی و زلزله بیان می گردد:

خدمات مربوط به مهندسی زلزله:

1- طراحی انواع ساختمانها با سیستم های مقاوم در  برابر زلزله

2- ترمیم و تقویت سازه ها در برابر زلزله:

2-1-مرحله اقدامات اولیه: بازدید- انجام آزمایش های سریع و ساده- بررسی مطالعات ژئوتکنیک

2-2- مرحله تشخیص: تعیین گستره نارسایی ها – طبقه بندی نارسایی ها

2-3- آسیب شناسی: بررسی علل بروز نارسایی ها

2-4- تعیین باقیمانده مقاومت سازه

2-5- مرحله چاره جویی: تعیین نوع و گستره بهسازی- انتخاب مصالح و روش های بهسازی قابل اعمال مقایسه روش ها از دیدگاه فنی،اقتصادی

2-6-انجام عملیات مقاوم سازی و بهسازی

3-تحلیل خطر پذیری سازه ها در برابر زلزله:

3-1-برآورد تحلیل خطر زلزله با در نظر گرفتن پارامترهای فیزیکی گسل ها (مدل کمی وقوع زلزله و مدل بر اساس همبستگی آماری) تحلیلی و تعیینی

3-2- برآورد احتمال خطر زلزله

3-2-1-برآورد دوره بازگشت خطر زلزله گسل و منطقه بر اساس روابط گوتنبرگ –ریشتر و مدل توزیع احتمالی پواسن.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق آشنایی با مرکز ملی مقاوم سازی ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.