لینک پرداخت و دانلود **پایین مطلب* (فرمت فایل:Word قابل ویرایش و آماده پرینت.) تعداد صفحه56
چکیده
این مقاله درباره عملکرد رگولاتورهای خطی ولتاژ میباشد. متداولترین روشهای رگولاسیون مطرح خواهند شد. در قسمت رگولاتورهای خطی، انواع استاندارد، LDO و نیمه LDO به همراه مثالهای مداری ، تشریح خواهند شد. البته رگولاتورهای سویچینگ دارای انواع کاهشی، کاهشی – افزایشی ، افزایشی و بازگشتی نیز وجود دارند. همچنین مثالهایی از کاربردهای عملی با استفاده از این رگولاتورها ارائه میشود.
مقدمه
رگولاتور خطی بلوک ساختاری اساسی تقریبا هر منبع تغذیه الکترونیکی میباشد. استفاده از IC رگولاتور خطی آسان است و بطور کامل حفاظت شده (fool proof) میباشد و آنقدر ارزان است که معمولا یکی از ارزانترین اجزای یک سیستم الکترونیکی میباشد. این مقاله اطلاعاتی برای درک عمیقتر عملکرد رگولاتور خطی ارائه میدهد و کمک میکند تا کاربردها و مشخصههای رگولاتور به خوبی معلوم گردد. تعدادی مدار واقعی از رگولاتورهای تجاری که در حال حاضر موجودند، ارائه میشود.
محصولات جدید در حوزه تنظیم کنندههای LDO واقع شده اند که در بسیاری از کاربردها، مزایای بیشتری نسبت به رگولاتورهای استاندارد ارائه میدهند.
عملکرد رگولاتورهای خطی ولتاژ
انواع رگولاتورهای خطی (LDO ، استاندارد و نیمه LDO)
رگولاتور (NPN) استاندارد
رگولاتور Low – Dropout (LDO)
منبع ولتاژ ورودی (باتری یا AC)
پروژه کامل اصول رگولاتورهای خطی ولتاژ فایل word. شامل 56 صفحه. . مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی و مقالات درسی
دانلودپروژه کامل اصول رگولاتورهای خطی ولتاژ, word