تعداد صفحات فارسی:76
نوع فایل ضمیمه:word
دانلود مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ
مقدمه:
آدمی از بدو خلقت و استفاده از ابزارهای ساده تا به امروز با کمک فنآوری جدید، از حیوانات وحشی و اهلی برای تأمین نیازهای خود بهره برده است. اهلینمودن حیوانات و پرورش آنها جهت استفاده از محصولات متنوعشان دیرینه چندین هزارساله دارد. دانشمندان و پژوهشگران دنیا در حال مطالعه مستمر و یافتن شیوههای استفاده بهینه از دامها و افزایش کمی و کیفی محصولات آنها میباشند. از حدود صدهاسال پیش پرورش شترمرغ با هدف بهرهگیری از فرآوردههای آن و بدلیل ویژگیهای خاص این پرنده، بویژه در قاره افریقا بطور قابل توجهی مطرح بوده است. خصوصیاتی همچون مقاومت زیاد در برابر شرایط اقلیمی متفاوت، ویژگیهای تغذیهای و کیفیت منحصر به فرد فرآوردههای آن مثل گوشت،چرم و پر سبب شد تا از ابتدای دهه حاضر استقبال شایانی از سوی تولیدکنندگان در کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه جهت پرورش و تکثیر شترمرغ در سطح انبوه و به شکل صنعتی بوجود آید. بطوری که در این زمان کوتاه مطالعات و فعالیتهای گستردهای در زمینه پرورش و و فعالیتهای زمینه پرورش، تغذیه، اصلاح نژاد، بهداشت و بیماریهای این پرنده صورت پذیرفته و در قالب مقاله و کتاب در دسترس علاقهمندان قرارگرفته است
فهرست مطالب:
صفات برجسته و طبقهبندی جانورشناسی
مشخصههای عمومی
شناسایی نژادهای شترمرغ
شترمرغهای گردن قرمز
شترمرغهای گردن آبی
تعیین سن شترمرغ
مختصری از آناتومی
اسکلتبندی
دستگاه گوارش
سایر اندامهای داخلی
تولید مثل
گروههای تولید مثلی
پنهای تولیدمثلی
لانه
جوجه کشی طبیعی
جوجهکشی منصوعی
تخم شترمرغ
تغذیه عملی شترمرغ
نکاتی کلی در خصوص ترکیب جیره
استفاده از غذاهای آماده تجاری
آب آشامیدنی
تغذیه جوجه شترمرغ
جیره های غذایی شترمرغ
روش غذادهی
جیره های غذایی
هیستومونیازیس
انگلهای خارجی
کنهها
مگسها
کشتار شترمرغ
محصولات
گوشت
پرها
سرمایه گذاری
دانلود مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ