لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 1
به نام خدا تاریخ: 5/7/1391
اجاره نامه نسخه یک
ماده1: طرفین قرارداد:
1- 1- موجرآقای مهدی طالبی نهرخلجی فرزند حسین به شماره شناسنامه 84 صادره از فریدن کدملی 1159917027 متولد 16/9/1366 ساکن اصفهان زینبیه- ارزنان- کوچه نوید تلفن 09132241575
2- 1- مستاجر آقای خیراله طاهری فرزند عیدی محمد به شماره شناسنامه 20 صادره از فریدن کدملی 1159855978 متولد 1/1/1360 ساکن زینبیه –دارک کوچه نواب صفوی-کوچه آل محمد تلفن 16/9/1366
ماده2: موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره :
عبارتست از تملیک منافع یکباب مغازه باکاربری تجاری واقع در اصفهان-زینبیه-آیت اله غفاری-روبروی بانک صادرات آیت اله غفاری منطقه شهرداری 14 کدپستی 8197133171 به مساحت 35 متر مترمربع با حق استفاده از برق اختصاصی و آب مشترک - گاز ندارد شوفاژ ندارد کولر دارد تلفن دایر به شماره 03115517198 و سایر لوازم و منصوبات مربوط که جهت استفاده به رؤیت مستاجر رسیده و مورد قبول قرار گرفته است.
ماده3:مدت اجاره 12 ماه شمسی از تاریخ 5/7/1391 الی 5/7/1392 می باشد.
ماده4: اجاره بها و نحوه پرداخت:
1-4-میزان اجاره بها جمعاً بیست و شش میلیون و چهارصد هزار ریال از قرار ماهیانه مبلغ دو میلیون و دویست هزار ریال که در اوایل هر ماه به موجب قبض رسید پرداخت می شود.
2-4-مبلغ بیست و پنج میلیون ریال از طرف مستاجر به عنوان قرض الحسنه نقدا پرداخت شد .معادل مبلغ پرداختی به عنوان قرض الحسنه با انقضاء مدت اجاره و یا فسخ آن همزمان با تخلیه عین مستاجره به مستاجر مسترد خواهد شد.
ماده5: تسلیم مورد اجاره:
موجر مکلف است در تاریخ 5/7/1392 مورد اجاره را با تمام توابع و ملحقات آن جهت استیفاء به مستاجر / مستاجرین تسلیم کند.
ماده6:شرایط و آثار قرارداد:
1-6-مستاجرنمی تواند از مورد اجاره برخلاف منظور قرارداد (تجاری) استفاده نماید. مستاجر مکلف است به نحو متعارف از مورد اجاره استفاده نماید.
2-6-مستاجرحق استفاده از مورد اجاره را به نحو مباشرت دارد و بایستی شخصا از مورد اجاره استفاده کند. علاوه بر این مستاجر حق انتقال و واگذاری مورد اجاره را به غیر دارد / ندارد. درصورت تخلف وانتقال به غیر ، اعتبار اجاره منوط به تنفیذ مالک خواهد بود در صورتیکه مستاجر مورد اجاره را به غیر بدون اذن مالک تسلیم کرده باشد شخص متصرف در صورت عدم تنفیذ در برابر مالک در حدود مقررات قانونی مسئول خواهد بود.
3-6-مؤجر باید مالک یا متصرف قانونی یا قراردادی مورد اجاره باشد و در صورتیکه به عنوان ولایت ، وصایت ، وکالت ، قیمومیت ، اجاره با حق انتقال و از این قبیل اختیار اجاره دادن داشته باشد ، بایستی اسناد و مدارک مثبت حق انتقال را ضمیمه کند و مشاور موظف است چگونگی احراز موضوع را دقیقا در قرارداد ذکر نماید.
4-6-درصورتی که مستاجر از پرداخت اجاره بها بیش از یک ماه تاخیر نماید ، مؤجر می تواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را ازمراجع ذیصلاح بخواهد.
5-6-پرداخت هزینه های مصرفی آب / برق / گاز / تلفن / شارژ / فاضلاب شهری بر عهده مستاجر است و باید در موعد تخلیه یا فسخ ، قبوض ، قبوض پرداختی را به مؤجر ارائه نماید.
6-6-پرداخت هزینه نگهداری آپارتمان (حق شارژ و غیره) وهمچنین افزایش احتمالی آن برمبنای مصوب مسئول یا مسئولین ساختمان برعهده مستاجر است.
7-6-پرداخت هزینه تعمیرات وهزینه های کلی از قبیل نصب و راه اندازی به منظور بهره برداری از دستگاه تهویه ، شوفاژ ، کولر ، آسانسور و شبکه آب ، برق و گاز به عهده مالک است و هزینه های جزئی مربوط به استفاده از مورد اجاره به عهده مستاجر است و نوع هزینه ها و میزان آن را عرف تعیین می کند.
8-6-مالیات مستغلات و تعمیرات اساسی وعوارض شهرداری با مؤجر است و مالیات بر درآمد ومشاغل (تجاری ، اداری) برعهده مستاجر می باشد.
9-6-درخصوص اماکن تجاری مبلغ 0 ریال به حروف صفر ریال به عنوان حق سرقفلی توسط مستاجر به مؤجر تسلیم و پرداخت نگردیده است .
10-6-مستاجر مکلف است در زمان تخلیه ، مورد اجاره را به همان وضعی که تحویل گرفته به مؤجر تحویل داده ورسید دریافت نماید. درصورت حدوث خسارت نسبت به عین مستاجره، متعهد به جبران خسارت وارده خواهد بود.
11-6-مؤجر ملزم است در زمان تخلیه نهایی و با تسویه حساب بدهی زمان اجاره ، نسبت به استرداد قرض الحسنه دریافتی ازمستاجر ، با اخذ رسید اقدام نماید.
12-6-درصورتیکه مؤجر نسبت به پرداخت هزینه هایی که موجب انتفاع مستاجر از ملک می باشد ، اقدام نکند و به مستاجر نیز اجازه انجام تعمییرات لازم ندهد ، مستاجر می تواند شخصاً نسبت به انجام تعمیرات مربوط اقدام و هزینه های مربوط را با مؤجر محاسبه کند.
13-6-تمدید قرارداد اجاره فقط با توافق کتبی طرفین قبل از انقضاء مدت قرارداد ممکن است،در صورت تمدید قرارداد اجاره الحاقی با شرایط و تغییرات مورد توافق بخش لاینفکی از قرارداد اجاره خواهد بود.
14-6-مستاجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره ، عین مستاجره را بدون هیچ گونه عذر و بهانه ای تخلیه و به مؤجر تسلیم نماید ، چنانچه مستاجر مورد اجاره را رأس تاریخ انقضا تخلیه کامل ننماید و یا به هر دلیلی از تسلیم آن به مؤجر خودداری نماید موظف است روزانه مبلغ پانصد هزار ریال را به عنوان اجرت المثل ایام تصرف بعد از اتمام قرارداد به مؤجر بپردازد و تهاتر خسارت ناشی از تأخیر تخلیه (اجرت المثل) با مبلغ قرض الحسنه بلا اشکال است.
ماده7:کلیه خیارات ولو خیار غبن به استثناء خیار تدلیس از طرفین ساقط گردید.
ماده8:این قرارداد در سایر موارد تابع مقررات قانون مدنی و قانون روابط مؤجر و مستاجر مصوب سال 1376خواهد بود.
ماده9:باستناد ماده 2 قانون روابط موجر ومستاجر مصوب سال 1376شهود بامشخصات زیر این قرارداد را امضاء و گواهی می نمایند.
ماده10: این قرارداد در تاریخ 5/7/1391 ساعت11دردفتر فنی لیمو به نشانی اصفهان-زینبیه-آیت اله غفاری-روبروی بانک صادرات آیت اله غفاری
تلفن 03115515233 در دو نسخه بین طرفین تنظیم ، امضاء و مبادله گردید.
توضیحات: ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
نام و نام خانوادگی مؤجر نام و نام خانوادگی مستاجر نام و نام خانوادگی شاهد1 نام و نام خانوادگی شاهد2 مهر و امضاء شاهد3
تحقیق در مورد اجاره نامه خودم