یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

اختصاصی از یارا فایل تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها


تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

بسم الله الرحمن الرحیم فرمت  فایل : word   (باقابلیت ویرایش)  - تعداد صفحات  : 27 صفحه -

 

 

چکیده :

در چند دهه گذشته ، محققان متفاوتی در خصوص عوامل مؤثر بر کیفیت جوجه های یکروزه تولیدی گزارشاتی ارائه نموده اند. همچنین روشهای گوناگون برای تعیین کیفیت جوجه و عوامل مؤثر بر آن گزارش شده است.

درجه حرارت در طول انکوباسیون( یا درجه حرارت جنین) مؤثرترین و اثر گذارترین فاکتور بر روی کیفیت جوجه یکروزه می باشد زیراکه درجه حرارت بالا سبب جنین می شود. تأثیر بالا بودن حرارت به شکل رشد کم جوجه ها ، استرس ، نقاط تیره و سیاه، جوجه های ضعیف، ناف نخی، سفید و بی رنگ شدن ظاهر جوجه ، ضعیف شدن جوجه وافتادن جوجه ، کاهش جوجه درآوری ، افزایش تلفات مرحله پایانی جنینی و تلفات اولیه جنینی ظاهر می شود.


دانلود با لینک مستقیم


تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.