یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

مقاله اثر گذاری میان سیستم های مختلف ترک ها

اختصاصی از یارا فایل مقاله اثر گذاری میان سیستم های مختلف ترک ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 14

 

اثر گذاری میان سیستم های مختلف ترک ها

مسلط بودن یک گروه از ترکها بر دیگری تحت اثر نیروها و نوع رنگ بوده است. در گوشه سمت راست بالا مثلا اگر سیستم مایل پیدا نمی شد تمام منطقه آسمان ترکها چهارگوش پیدا می کرد. چون بیشتر ترکهای بزرگ عمودی در مرکز روی سر درجائی که آسمان شروع می شود متوقف شده به خاطر وجود سفید سربی نسبت به جاهای دیگر است توان پیوستگی سفید سربی باعث شده مقاومت بیشتری در برابر فشار پانل داشته باشد. به طور کلی آنالیز ترکها نشان می دهد که مهمترین نیروئی که بر لایه رنگ وارد شده فشار پانل است اما تحت تاثیر مواد رنگ بوده است.

نتیجه گیری

ما اکنون از ساپورت پانل مونالیزا اطلاعات بیشتری داریم که ضمن مشاهده چشمی با تغییر آزمایشهای اشعه ایکس حاصل شده است. رادیوگرافی ما را قادر ساخت شکاف تابلو را سه بعدی نگاه کنیم. در مورد مطالعه سیستم تابلو و ترکهای آن هم اخلاعات بیشتری از نیروهای وارده بر آن و لایه های رنگ پیدا کردیم.

چند فرضیه هم درباره علت پیدایش شکاف ارائه کردیم و تاریخ قدیم پانل را دانسته تحقیق نمودیم و فهمیدیم که شکاف از زمانی که پیدا شده تغییر نکرده است.

اندازه گیری آزاد شدن ساپورت پانل بدون تماس

روشهای اصلی اپتیکی بر پایه اثر هویره، برای شناسائی اجسام مدتهاست که توسط آزمایشگاه مکانیک جامدات دانشگاه پویتیوز بکار می رود.

در این تحقیق دو تکنیک استفاده شد: سایه هویره و مویره تابش که هر دو تکمیل کننده هم بودند. تکنیک او مناسب تر است اما اجرای آن پیچیده است و عموما برای مطالعه رفتار مواد تحت فشار مکانیکی بکار می رود مثلا برای پیوند دادن ورقه های فلزی یا تعیین شکل اجسام کوچک.

تکنیک دوم نامناسبتر است اما اجرای آن آسان است و برای اجسام بزرگ مصرف دارد. کاربردهای آن از بیو شیمی (مثلا مدل سازی استخوانی) تا اندازه گیری عمق مواد شیمیائی، شناسائی فسیل ها و مطالعه لایه های مواد است.

در این تحقیق برای بررسی مونالیزا از هر دو تکنیک بهره برداری شد چون نمی شد به لایه های رنگ بالو دست زده هر دو تکنیک در وضعیتهای مشکل مربوط به ابعاد جسم و رنگهای تیره تصویر مناسب بود اما به خاطر عوامل ناشناخته تابلو و نورموزه باید در انتخاب یکی از دو روش دقت زیادی می شد. تحقیقی که در اینجا آمده همراه با جمع آوری داده های آزمایشی از تمام سطح پانل، شکل کلی و ضخامت آن بود این مطالعه که از اکتبر 2004 شروع شد درک ما از اثرات مکانیکی چهارچوب تابلو و پشت تابلو دما و رطوبت را بهبود بخشید.

انتخاب تکنیک اندازه گیری

هر دو تکنیک بر پایه اثر مویره است و همواره در تحقیقات علمی کاربرد دارد. به صورت نگاه کردن به دو مجموعه خطوط مایل و جدا (خطوط) است ه به هم نزدیک هستند. وقتی دو گروه خط بشدت تحت تمرکز آیند (تصویر 59) یک رشته سوم ظاهری می شود که نام آن فرینگ مویره است که نشان دهنده دو رشته خط قبلی است (زمان و منشاء) و می توان شکل فرینگ مویره رامحاسبه نمود. اگر تنها یکی از سیستم ها را بدانیم (سیستم مرجع) می توانیم هندسه خط دوم را هم (خط جسم) بدست آوریم.

تابش مویره شامل تابش تصویر خطوطی با پروژکتور و بد بوئی اول روی سطح مرجع و سپس روی خود جسم است. دو تصویر جداگانه آنالیز می شود و سپس مقایسه شده تا تصویر آزاد بدست آید. این روش برای مطالعه اشیاء بزرگ مناسب است ولی دقت آن یک دهم میلی متر در جسم با ابعاد میلی متر بتوان دو است و برای شناسائی بخشهای ریز زیاد مناسب نیست.

راه حل دیگر تکنیک مویره سایه است و شامل قرار دادن یک شبکه از خطوط موازی به نام خط مرجع در جلوی جسم است. یک منبع نور باعث می شود سایه خطوط روی جسم بیافتد و اثر مویره بین خود خطوط و سایه اثر ظاهر شود (تصویر 61) فرینگ مویره خطوطی از سطح جسم به نسبت سطح مرجع می سازد. تفاوت ارتفاع میان دو فرینگ وابسته به هندسه پارامترهای نصب روش کاراست. تکنیک سایه مویره نسبت به مویره تابش کیفیت بهتری دارد زیرا مستقیما خطوط سطوح یا کنتورهای پانل را به دست می دهد. در واقع روش دوم ده برابر روش دیگر دقت دارد. مشکل آن در شبکه مرجع است یعنی حداقل یکی از ابعاد جسم باید با آن مشابه باشد و طرح بندی خطوط مساوی داشته باشد. ما در آزمایشگاه از این روش جز در اجسام ریز (حداکثر ) استفاده نمی کنیم. بنابراین در اجسام بزرگتر از تکنیک سایه مویره استفاده می نمائیم.

جدول زمانی عملیات

در هنگام روز برای تحقیق تابلو با استفاده از مویره سایه چند اقدام نمودیم که از یک طرف با بهبود شات اندازه گیری مطلوب شود و از طرف دیگر رفتار تصویر را وقتی از محفظه برداشته می شود مشاهده کنیم (تصویر 63) اقدام اول اندازه گیری تصویر آزاد درست بعد از برداشتن آن از محفظه و بعدی دو ساعت و نیم بعد بود که یک سری تست تقاطع خطوط تصویر فریم و پشت پانل هنگام باز کردنپیچ ها و دوباره بستن آن بود. آخرین اقدام 6 ساعت بعد از برداشتن تابلو از محفظه و زمانی بود که دوباره به فریم پیچ شده بود. برای بررسی داده ها یک روش دیگر به کار بردیم که محاسبه میانگین سطح پانل بود که منظور تاثیر انبساط و انقباض بود. بدون هیچ پبش فرضی یک عکس از تابلو در حالت ثابت گرفته شد. اندازه میانگین سطحاز لبه بالا و پائین که جابجائی کمتری دارد محاسبه گردید.

اندازه گیری عکس تابلو

فورا یک آزمایش کیفی انجام گرفت. تابلو را پشت خط مرجع قرار دادیم و با چشم عکس را با تابلو روی خطوط کنتور مقایسه کردیم (تصویر 62) بین دو فرینگ


دانلود با لینک مستقیم


مقاله اثر گذاری میان سیستم های مختلف ترک ها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.