بهداشت فراورده های دامی- آلایش خوراکی دام
آلایش خوراکی دام
الف . کله و پاچه، دل، جگر، قلوه، زبان، معده
- ویژگیها
بازرسی و بهداشت سر، کله ، زبان ، قلب ، کبد ، کلیه ، معده (شیردان، شیردان، هزارلا، نگاری) و روده و درجه بندی روده ها
تقلبات و تخلفات بهداشتی و ...........
شامل بهداشت و بازرسی لاشه و شامل 10 صفحه فایل pdf می باشد.
جهت دانلود کامل بهداشت فرآورده های دامی و آلایش خوراکی دام در انتهای صفحه پس از وارد کردن ایمیل و شماره تماس گزینه پرداخت و دانلود را انتخاب کنید.
پس از اتصال به درگاه امن بانکی شما تنها با پرداخت 2500 تومان قادر به دانلود فایل خواهید بود.
پس از پرداخت وجه شما قادر به دانلود خواهید شد. همچنین فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد.
در صورت بروز هرگونه مشکل با بخش پشتیبانی در ارتباط باشید.
بهداشت فرآورده های دامی - آلایش خوراکی دام