یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق در مورد آرد و نان. .

اختصاصی از یارا فایل تحقیق در مورد آرد و نان. . دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباه آرد و نان. .
با فرمت word
قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات : 17
فرمت : doc

00701490 1381 48404 بهرامی، مسعود کشاورزی. amp;00583019 علوم و صنایع غذائی و فراورده‌های کشاورزی تعیین معیارهای کیفی آرد و خواص رئولوژیکی خمیر برای تولید نان تافتون از گندم های ایرانی, /مسعود بهرامی؛ به راهنمایی: محمد شاهدی، غلامحسین کبیر؛ استاد مشاور: عبدالمجید رضایی. 142صفحه، جدول، نمودار TH وضعیت پایان نامه : دفاع شده - تاریخ دفاع: 1381 پایان نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، 1381. کتابشناسی دارد در سالیان اخیر کیفیت نان های ایرانی کاهش یافته است و یکی از دلایل مهم آن مناسب نبودن کیفیت آردهای مورد استفاده برای تولید نان است. در این تحقیق سعی شده که مهمترین معیارهای ارزشیابی کیفی آرد و مقدار جذب بهینه آب برای تولید نان تافتون تعیین گردد و براساس آن، آرد مناسب برگزیده شود. آرد چهار رقم تولید شده در منطقه اصفهان به نامهای امید، روشن، قدس و مهدوی با درجه استخراج 87درصد مورد استفاده قرار گرفت.در تولید نان، بهبود دهنده یا مواد ماده افزودنی به کار نرفت. خصوصیات فیزیکی گندم شامل وزن هزاردانه ، وزن هکتولیتر، چگالی نسبی و سختی دانه، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آرد شامل خاکستر ، رنگ ، اندازه ذرات، ‏‎‏‎PH‎‏ ، اسیدیته، آسیب دیدگی نشاسته، مقدار پروتئین، گلوتن مرطوب و عدد زلنی، ویژگیهای رئولوژیکی خمیر شامل خصوصیات فارینوگرافی، اکستنسوگرافی و آمیلوگرافی اندازه گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که وزن هزار دانه، وزن هکتولیتر، چگالی نسبی و سختی دانه بر خواص نانوایی آرد تاثیر معنی داری ندارد.همچنین تاثیر خاکستر، رنگ ، ‏‎PH‎‏، اسیدیته و آسیب دیدگی نشاسته بر خواص نانوایی آرد معنی دار نبود.تاثیر اندازه ذرات آرد، مقدار پروتئین، گلوتن مرطوب و عدد زلنی بر خواص نانوایی آرد معنی دار بود که به عنوان مهمترین معیارهای ارزشیابی کیفی آرد جهت تولید نان تافتون معرفی گردید. نتایج این تحقیق ، خصوصیات نانوایی آردهای امید و روشن خوب ، آرد قدس نسبتا ضعیف و آرد مهدوی ضعیف ارزیابی شد. به زبان فارسی؛ چکیده به زبان فارسی، انگلیسی آرد / نان تافتون / گندم / ایران / اصفهان / خمیر(نان) / سیال‌شناسی Flour / Wheat / Iran / Isfahan / Yeast / Rheology شاهدی، محمد, ار / کبیر، غلامحسین, ار / رضایی، عبدالمجید, ام دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی











کاربرد انواع آرد گندم






۱۳۸٦/۳/٥
گندم
ارزش واهمیت غذایی گندم :
گندم از قدیمی ترین و پرمصرف ترین گیاهان زراعی جهان می باشد بطوریکه از سالیان بسیار دور و قبل ازآنکه بشر به موارد مصرف سایر گیاهان از نظر تغذیه پی ببرد مهمترین منبع غذایی برای آنان image

لینک دانلود آرد و نان. . پایین


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد آرد و نان. .
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.