فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 12 اسلاید
نعناع:
برخی از خواص گیاه نعناع:
درمان مناسبی برای رفع سردرد، تب، حالت تهوع، اختلالات گوارشی و ... محسوب می شود.
خمیر نعناع تهیه شده با آب و برگ نعناع، برای درمان مسمومیت غذایی
کاربرد دارد. ▪
برگ های له شده آن برای سفید کردن دندان موثر است.
بخور روغن نعناع آرامش بخش است.
چای نعناع علاوه بر انرژی زا بودن، حرارت اضافه بدن را خارج کرده و سرماخوردگی و سرفه فصلی را نیز درمان می کند
سکسکه و گوش درد را برطرف می کند
▪
فیبر غذایی موجود در آن، احساس سیری و سلامتی روده ای ایجاد می کند و یبوست و بواسیر را تسکین می دهد.
کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر، منگنز و روی موجود در نعناع نقش مهمی در حفظ فعالیت های سوخت و ساز بدن دارد.
چای سبز:
چای سبز فواید زیادی دارد . چای سبز پیشگیری کننده از حمله قلبی و سرطان شناخته شده است و یک تونیک ( تقویت کننده ) بسیار مفید است. این چای دارای خاصیت ضد چربی (از هر نوع آن )و مقوی اعصاب بوده و قدری نیز خاصیت تب بری دارد.چای سبز باعث تقویت معده شده و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نیز برطرف می کند . چای سبز باعث تقویت حافظه شده و برای افراد افسرده یک داروی ضد افسردگی است. زیرا نوشیدن چای سبز باعث نشاط و سرزندگی می شود
خواص کلی چای سبز:
جلوگیری از پوسیدگی دندان
کاهش وزن
حفاظت از قلب
کاهش فشار خون
جلوگیری از دیابت
کاهش تری گلیسیرید
پاورپوینت درباره آشنایی با خواص برخی از گیاهان دارویی