یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پاورپوینت معرفی بانکها و صندوق های حمایتی

اختصاصی از یارا فایل دانلود پاورپوینت معرفی بانکها و صندوق های حمایتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت معرفی بانکها و صندوق های حمایتی


دانلود پاورپوینت معرفی بانکها و صندوق های حمایتی

اطلاعاتی از جنس پول!

اگر بقدر کافی پول دارید، اصلاً لازم نیست در این جلسه بمانید. آدم پولدار هیچ وقت خودش را اسیر جورکردن وثیقه های سنگین بانک و پرکردن فرم های طولانی درخواست وام از صندوق های دولتی نمی کند. اما اگر جزو این گروه نیستید و تصمیم گرفته اید این جلسه را بمانید (مثل اون همکارایی که چندبار چندبار و با چندین طرح قراره وام بگیرن)، باید همین اول کار به شما یادآوری کنم که  گاهی اوقات گرفتن وام در ایران از انجام دادن طرحهایتان  سخت تر می شود و بیشتر“طول می‌کشد! (حالا چه جوری سر کلاس نگهتون دارم؟!)در این جلسه(نه روز!)، من به دنبال این هستم که شما را با دو منبع مهم پرداخت  وام و تسهیلات در ایران یعنی ” بانکها“ و ”صندوق های حمایتی“ آشنا کنم.

1-انواع وام ها و تسهیلات بانکی

اگر وام بانک‌ها نبود، خیلی از شرکتهای کوچک اصلاً نمی‌توانستند تشکیل شوند. البته بانک ها هم برای همین کارها به وجود آمده اند. یعنی اگر بانک‌ها نتوانند از پس انداز مردم به شرکت ها و تولیدکنندگان وام بدهند و در سود آن شریک شوند، فرقی با صندوق پول (گاوصندوق باباها) نخواهند داشت!

1-وام قرض الحسنه

وام قرض الحسنه بهترین و کمیاب ترین نوع وام است.(چند سالی است این موجود انقراض نسل پیدا کرده) بانک در قبال وثیقه، پولی را به شما می دهد و طی چندین قسط یا پس از مدت مشخصی که در قرارداد بین شما و بانک معین می شود، از شما پس می گیرد. البته مطابق قوانین سیستم بانکی حداکثر وام قرض الحسنه بانک ها برای شرکتهای تولیدی، پانصد هزار تومان است که حداکثر ظرف مدت 5 سال باید برگردانده شود.

معمولاً بانک ها این نوع وام ها را در موارد زیر می دهند:

کمک به شرکتهای تعاونی تولیدی و خدماتی

کمک به واحدهی تولیدی کشاورزی و صنعتی

برای رفع نیازهای اضطراری افراد

2-مضاربه

اگر دنبال کار تولیدی هستید که هیچ؛اما اگر دنبال خرید و فروش و بازرگانی هستید، مهم ترین راهی که از طریق آن می توانید از بانک پول بگیرید، این نوع قرارداد است. در این روش بانک به شما یا شرکتتان پولی می دهد تا با آن تجارت کنید و سودش را به بانک برگردانید. البته بانک با شما قرارداد محکمی می بندد و وثیقه های سنگینی می گیرد که مطابق آن می توانید پول را به روشی که بانک مشخص می کند، صرف کنید.

حواستان باشد که اگر پای قرارداد مضاربه را امضا کردید، دیگر راه برگشت ندارید و حتی اگر روز بعد از امضای قرارداد، پیشیمان شوید، باید اصل پول و سود نوشته شده را به بانک پرداخت کنید.

3-مشارکت مدنی

یکی از مهم ترین انواع تسهیلات از نظر بانکی ها، مشارکت مدنی است. در این روش شما باید حداقل 20% کل پولی را که برای راه انداختن شرکت یا کارگاه و کارخانه خود لازم دارید،به حساب بانک بریزید و بانک هم بقیه آن را به همان حساب واریز می کند. در این مرحله، بانک مدیر پول های موجود در آن حساب می شود و شما باید زیر نظر ناظران بانک آن پول را برای راه اندازی یا توسعه کارتان استفاده کنید، طبق معمول، بانک از شما سود می خواهد و برای این کار هم آنقدر از شما وثیقه گرفته که اگر کار خراب شد، نه تنها ضرر نکند، بلکه بتواند اصل پول و سود مشخص شده در قرارداد را از شما بگیرد. زمان این نوع تسهیلات معمولاً یک ساله است. البته اگر موضوع مشارکت، کار خدماتی نباشد و شما پول را برای فعالیت های تولیدی، صنعتی و یا کشاورزی بخواهید، ممکن است بتوانید درخواست کنید دوره بازپرداخت سه ساله باشد.

4. مشارکت حقوقی

این نوع تسهیلات فقط به درد شرکت های سهامی می خورد. چون در این روش بانک ها تعدادی از سهام شرکتهای جدید یا موجود را می خرند و به این تربیب، هم پول به دست صاحبان و مدیران شرکت می رسد و هم بانک تبدیل به سهامدار و شریک می شود. بدیهی است که بانک ها در شرایط عادی فقط سهام شرکتهایی را می خرند که از سودآوری آن مطمئن باشند. البته در این روش بانک ها نمی توانند بیشتر از 49 درصد سهام شرکت را بخرند و بقیه آن باید توسط صاحبان شرکت و یا اشخاص دیگر تامین شود. ضمناً بانک می تواند هر زمان که خواست سهام خود را به دیگران بفروشد و پولش را بیرون بکشد. اگر شرکت سهامی داشته باشید و بتوانید بانک را برای خرید سهامتان راضی کنید، برد کرده اید، چون لازم نیست پولی را نقداً به بانک برگردانید و از دردسرهای مربوط به تهیه وثیقه و پس دادن سود و قسط و ... راحت هستید.

5-جعاله

در قرارداد جعاله، شما پولی را از بانک می گیرید تا آن را برای کارهای خودتان مصرف کنید و ظرف مدت دو سال یا کم تر پول را با سودش به بانک برگردانید. در این روش، دست شما خیلی بازتر از حالت“ مضاربه“ است و می توانید با پولی که به دست می آورید، کارهای مختلف تولیدی،خدماتی،بازرگانی و ... بکنید. مهم این است که پول و سود بانک را سرموقع برگردانید تا وثیقه هایتان را به اجرا نگذارید. در این روش بانک ها می توانند بخشی از پول را به صورت پیش پرداخت از خود شما دریافت کنند.

6-اجاره به شرط تملیک

در این روش، بانک چیزهایی مثل ساختمان،دفترکار،جنس یا تجهیزات آن را با قیمتی بیشتر و البته به صورت قسطی به شما اجاره می دهد. شما فقط زمانی که همه  اقساطتان را بدهید مالک آنها می شوید. برای استفاده از از این روش، شما باید مشخصات جنس یا شی موردنظر و قیمت آن را (معمولاً از طریق پیش فاکتور) به بانک اعلام کنید و بعد از کسب موافقت رئیس بانک و دادن وثیقه های معتبر و امضای قرارداد، پول موردنیاز را برای خرید آن بگیرید. البته شما در همان اول کار باید بیست درصد قیمت کالای موردنظر را به حساب بانک بریزید و بقیه را وام بگیرید. لازم است بدانید که بانک ها این وام را برای خرید چیزهایی می دهند که عمر مفید آنها کمتر از دوسال نباشد. بنابراین شما برای خرید اجناس مصرفی که به سرعت مستهلک می شوند، نمی توانید از این روش استفاده کنید و بهتر است وقتی می خواهید دفتر کار (یا ساختمان و منزل) ماشین، ابزار و ماشین آلات تولیدی و ... بخرید، به این راه فکر کنید.

7-فروش اقساطی

در این روش شما به بانک اعلام می کنید که من می خواهم فلان چیز را با این قیمت بخرم. اگر بانک حاضر بود به شما کمک کند،با شما قراردادی امضا می کند که قیمت چیزی را که می خواهید بخرید،بپردازید. درواقع، بانک آن چیز را برای شما می خرد و شما هم متعهد می شوید که معادل قیمت آنچه که خریده اید و سودی را که بانک در نظرگرفته، به آن برگردانید، البته به صورت قسطی، این روش با روش اجاره به شرط تملیک فرق هایی دارد که مهم ترین آنها عبارتنداز:

 شما از همان ابتدا مالک جنس هستید و لازم نیست صبر کنید تا اقساطتتان تمام شده و بعد سند آن به نام شما شود!
در این روش می توانید چیزهایی بخرید که عمر کمتر از دو سال دارند و حتی مصرفی هستند. معمولاً از این روش برای خرید مواد اولیه، لوازم یدکی، ابزار کار و ماشین آلات گرانقیمت استفاده می شود . معمولاً زمان این نوع تسهیلات کوتاه مدت و یک ساله است و در بعضی موارد تا دو سال هم طول می کشد.

2-1. بانک های تخصصی

بانک کشاورزی

بانک کشاورزی فقط وام می دهد. آنهم به کسانی که در ایران یا کشورهای دیگر در رشته کشاورزی درس خوانده باشند و طرحشان هم در همین زمینه باشد. اولویت دریافت تسهیلات این بانک با فارغ التحصیلانی است که بیشتر از 5 سال از زمان فارغ التحصیلی آنان (بدون لحاظ کردن مدت خدمت سربازی) نگذشته باشد. اگر شرکت دارید و می خواهید از این بانک تقاضای وام کنید، اول به رشته تحصیلی و شغل سهامدارانتان دقت کنید زیرا حداقل 50 درصداز سهامداران شرکت باید فارغ التحصیل رشته های کشاورزی و فاقد مشاغل دولتی و غیردولتی باشند.

حداکثر وام قابل پرداخت به هر شخص حقیقی 20 میلیون تومان و به هر شخص حقوقی در قالب شرکتهای سهامی خاص و شرکتهای تعاونی به ازای هر فرد واجد شرایط عضو شرکت 20 میلیون تومان می باشد. این بانک حداکثر وامی که میدهد، 80 درصد کل سرمایه گذاری ثابت یک طرح است و حداقل 20 درصد  سرمایه گذاری ثابت را باید شخص متقاضی تامین کند. استفاده کنندگان می توانند سهم الشرکه خود را بتدریج و متناسب با اقساط دریافتی از بانک درمحل اجرای طرح هزینه نمایند.

اغلب وام های بانک کشاورزی به معرفی سازمان های کشاورزی احتیاج دارد و معرفی نمایندگان مجلس، می تواند نقش تسریع و تسهیل کننده ای در اعطای وام داشته باشد.

بانک کشاورزی طرحهای دیگری هم دارد. مثلاً ”بند ب تبصره 29“ ”تبصره 3“،“اعتبارات غیرتبصره ای بانک“ و ”طرح طوبی“ که برای اطلاع از شرایط این طرح ها می توانید به شعب این بانک یا سایت آن مراجعه کنید.

بانک صنعت و معدن

این بانک به طرحهای معدنی و صنعتی وام می دهد و گام تا 85 درصد هزینه ها را به صورت تسهیلات تامین می کند. وام های ارزی این بانک هم که از صندوق ذخیره ارزی پرداخت می شود، نرخ سود مناسبی دارد. نکته جالب توجه این است که گاهی این بانک، وام ها را به صورت اقساط پرداخت می کند ولی به صورت یکجا آنها را دریافت می کند. در ادامه سه نوع از تسهیلات این بانک را با هم مرور می کنیم:

تسهیلات کوتاه مدت: تسهیلات کوتاه مدت سرمایه در گردش یکی از انواع خدمات بانک صنعت و معدن است که جهت خرید و تهیه مواد اولیه، قطعات، لوازم یدکی و بسته بندی در زمینه های صنعتی،معدنی و خدماتی ذی ربط به متقاضیان واجد شرایط به صورت یکساله ارائه می شود.

تسهیلات بلند مدت: به منظور تامین منابع مالی بخشی از هزینه های سرمایه گذاری جهت ایجاد یا توسعه واحدهای صنعتی، معدنی و گردشگری و یا تامین شرایط لازم جهت بهره برداری مطلوب از این واحدها، بانک تسهیلاتی را به صورت ارزی و ریالی اعطاء می کند.

این تسهیلات تنها به طرح هایی اعطاء می شود که توجیه فنی،مالی و اقتصادی لازم را داشته باشند. اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی تا سقف یک میلیارد ریال مجاز و ممکن است و پرداخت تسهیلات بیش از این مبلغ منحصر به اشخاص حقوقی است. یانک معمولاً حداکثر 60 درصد سرمایه گذاری ثابت و سرمایه در گردش باید از طرف متقاضی و به صورت سرمایه پرداخت شده شرکت تامین شود. متقاضی موظف است گزارش توجیهی طرح خود را از طریق مشاوران منتخب واجد شرایط بانک ارایه و در طول معمول حداکثر5 سال است و تغییر این دوران متناسب با وضعیت طرح ها نیز از جمله اختیارات بانک می باشد.

اعتبارات اسنادی: اعتبار اسنادی نوعی شیوه پرداخت است که بانک بنا به درخواست خریدار جهت خرید یا سفارش کالا و خدمات، به وی ارائه می کند. این اعتبارات دو نوع است:“ گشایش اعتبارات اسنادی داخلی – ریالی“ و ”گشایش اعتبارات اسنادی خارجی –ارزی“

بانک توسعه صادرات ایران:

بانک توسعه صادرات ایران، بانک تخصصی صادرات و واردات کشور است و تسهیلات مختلفی را در زمینه صادرات و واردات به متقاضیان واجد شرایط ارائه می کند. بعضی از خدمات ارائه شده توسط این بانک عبارتند از:طرح های تامین مالی، اعطای تسهیلات، اعتبار اسنادی، خدمات بانکی، خدمات کارت بانک و خرید و فروش اینترنتی سهام.

همچنین این بانک به افراد تحصیل کرده ای که شرکتهای کوچکی تاسیس کرده باشند، برای تهیه، تدارک و صادرات کالا و خدمات غیرنفتی تسهیلات ریالی کوتاه مدت پرداخت می کند. شرکت متقاضی باید از نوع سهامی خاص، سهامی عام،تعاونی و یا تضامنی باشد. سرمایه پرداخت شده شرکت باید حداقل 50 میلیارد ریال و موضوع فعالیت شرکت در زمینه صادرات کالاهای غیرنفتی و تجارت خارجی باشد. حداقل تعداد سهامداران نیز باید 5نفر، و تحصیلات اعضای هیات مدیره لیسانس و بالاتر باشد. حداقل یکی از مدیران شرکت هم باید دارای مدرک لیسانس حسابداری و ناظر بر امور مالی شرکت باشد. برای اطلاع از دیگر شرایط تسهیلات قابل پرداخت به سایت این بانک مراجعه کنید.

شامل 41 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت معرفی بانکها و صندوق های حمایتی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.