یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله


دانلود مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله

 

مشخصات این فایل
عنوان:طرز بازیافت کاغذ زباله
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 22

این مقاله درمورد طرز بازیافت کاغذ زباله می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله می خوانید :

گرم شدن جهان
گرم شدن کره‌ی زمین‌ناشی از آزاد شدن کربن دیوکسید، متان و سایرگازها ورود آنها به جواست. این گاز بامحصول جانبی تولید انرژی براثر سوختن سوخت‌های فسیلی (گاز، نفت، ذغال‌سنگ) و نیز تجزیه‌ی بیولوژیکی مواد هستند. به توجه به این عمل، تشخیص اینکه آیا بازیافت در مجموع اثر زیست‌محیطی مثبت دارد یا خیر کارراحتی نیست. تنها هنگامی می‌توان ارزیابی درستی کرد که روشهای استانداردی تدوین شده و دردسترس باشد.
این مسائل پیچیده‌‌اند و راه‌حل آسانی برای آنها وجود ندارد. فشارهای سیاسی و اجتماعی به حدی است که در هراقدام لازم است جوانب زیست‌محیطی آن به دقت مطالعه و گزارش مقبولی به جامعه ارائه شود.
برچسب زنی زیست‌‌محیطی
اخیراً فرآورده‌های مختلف کاغذی رابر چسب‌های زیست‌محیطی می‌زنند تا مشخص شود که « بدون آسیب» هستند. یک نمونه‌ی علامت‌ «فرشته‌آبی» است که در آلمان رایج است. این علامت نشان می‌دهد که فراورده محتوی کاغذ باطله نیست. موضوع محیط زیست پیچیده‌تر و گسترد‌ه‌تر از این است و بهتر است هر محصول را از «تولد تا مرگ» پیگیری و ارزیابی کنیم. یعنی آ‌ن‌ را از تولید در کارخانه‌ تا استفاده‌ی مصرف کننده‌، بازیافت و سپس نابود کردن از طریق دفن یا سوزاندان زیر نظر داشته باشیم.
در اروپا موضوع برچسب زنی زیست‌محیطی رعایت می‌شود. یک پیشنهاد این است که هرگاه این برچسب یا علامت بر فرآورده‌ای زده شد، هرسه سال یکبار مجددا محصول از دیدگاهه زیست‌محیطی ارزیابی شود، در این سه موضوع باید درنظر گرفته شود.
1-    استانداردهای اولیه چگونه تدوین می‌شود؟
2-    چگونه سرمایه‌گذاری 10 تا 30 ساله‌ی یک صنعت را با ارزیابیهای سالانه یا سه سالانه‌ هماهنگ کنیم؟
3-    چگونه مطمئن شویم تولیدکنندگان این استانداردها را دائماً رعایت خواهد کرد؟
4-    شعور متعارف حکم می‌کند که این برچسب برفراورده‌هایی داده شود که برای محیط زیست زیانی ندارد. صنعت نیز باید در رعایت استاندارد استانداردهای زیست‌محیطی در تولید توزیع محصولات خود همکاری کند. بسته به وسعت جغرافیایی استاندارد تدوین شده ممکن است یک استاندارد منطقه‌ای یا جهانی.
به این ترتیب، سیاست و اقتصادی و تجارت‌درگیر موضوع محیط زیست‌‌ خواهند شد. دقت در تدوین استانداردها بسیار ضروری است و نباید مسئولان به مصرف کنندگان اطلاعات نادرست بدهند. هدف این است که صنعت متقاعد شود در تولید محصولات خود حفظ محیط زیست و سلامت محصول را رعایت کند. در این مورد، کیفیت مواد اولیه مورد مصرف درکارخانه نیز اهیمت زیادی دارد.
اگرچه این موضوع هنوز به طور کامل اثبات نشده است، اما به نظر می‌رسد که افکار عمومی از باریافت و فرآورده‌های بازیافتی حمایت واستقابل می‌کند. درنتیجه، به این دلیل و نیز به دلایل اقتصادی، روند بازیافت الیاف سلولزی از کاغذ باطله و تهیه‌ی فرآورده‌های بازیافتی، مسیر صعودی خواهد داشت.

ضرورت پژوهش در زمینه‌ی بازیافت
درزمینه باید تحقیقات وسیعی انجام و برای پرسشهای موجود پاسخهای مناسبی پیدا شود.
1-    کاهش حجم زباله‌ها و مواد با طراحی و استاندارد از فناوری نوین و کنترل بیشتر برکیفیت محصولات و اصطلاح فرهنگ مصرف.
2-     اصطلاح و بهبود فناوری‌های بازیافت از طریق شناخت وسیعتر منابع مواد قابل بازیافت و تولید محصولات قابل فروش و مورد پسند خریداران و مصرف‌کنندگان.
3-    طراحی روشهایی برای هاهنگی بیشتر بین‌ جمع‌‌آوری کنندگان مواد مصرف شده‌ی قابل بازیافت، تبدیل کنندگان، توزیع کنندگان و خریداران.
4-    بررسی وسیعتر اثرات زیست محیطی بازیافت از جنبه‌های مختلف
5-    طراحی سیستم‌های جامع و کارآمد تصیفیه‌ی پساب‌ها و کاستنی از حجم مواد زاید مایع و جامد تا حد صفر یا تبدیل این مواد مضر به مواد کاملاً بی‌خطر.
به دلایل اقتصادی، صنعت ناگزیر از تلاش برای کاستن حجم مواد زاید و مضر برای محیط‌زیست است. درآینده صنعت کاغذ از الیاف بازیافتی شیشه‌ی به عنوان ماده‌ی خام استفاده‌ی خواهد کرد و تلاش خواهد کرد و با رعایت استانداردها و فناوری‌های کارآمد محصولاتی تولید کند که با فرآورده‌های حاصل از خمیر کاغذ دست اول تفاوتی نداشته باشد. مصرف کنندگان نیز باید به مواردی از قبیل تناسب مشخصات محصول باکاربرد مورد نظر، قیمت مناسب و امکان دستیابی مداوم به محصول دربازار بیندیشند ؟ ونگران این که آیا مواد اولیه بازیافتی است یا از خمیر کاغذ دست اول تهیه شده است نباشد صنعت باید این باورزا در جامعه‌ ایجاد کند که مراقبت محیط زیست است.

آیند‌ه‌ی بازیافت
به دلیل اقتصادی و زیست‌محیطی، استفاده از کاغذهای باطله به عنوان ماده‌خام صنعت کاغذ چشم انداز روشنی دارد و تاسال 2005 به مرزهای جدیدی خواهد رسید
 طبق این نمودار، استفاده از کاغذ باطله درصنعت خمیر و کاغذ درسال2001 به حدود 130 میلیون رسیده‌ و  این آمار درسال2005 به بیش از 170 میلیون خواهد رسید یعنی به میزان %32 درسال 2001 به %40 درسال2005 افرایش خواهد یافت.
در مقایسه با الیاف دست اول، استفاده از الیاف بازیافتی رشدی تقریباً دو برابر دارد. بخش بسته‌بندی مهمترین مصرف کننده‌ی کاغذها و مقواهای بازیافتی است.
این ارقام آینده‌ی روبه رشد صنعت بازیافت کاغذ را به وضوح نشان می‌دهد. بخش عمده‌ی این رشد و هنگامی تحقق بافت که هنوز موضوع محیط زیست‌ به شدت فعلی مورد توجه مردم و سیاستمداران واقع ندشه بود. دآن دوره انگیزه‌های اصلی مسائل اقتصادی بود. زیرا احداث و اداره‌ی یک کارخانه‌ی بازیافت الیاف سلولزی و تولید کاغذ بازیافتی ارزانتر تمام می‌شد رشد فناوری نیز در تسریع این روند بی‌تأثیر نبوده است زیرا، فناوری تولید انواع فراورده‌ها را از کاغذهای باطله مسیر ساخته است.برای پاسخگویی به تقاضای بازار و دادن پاسخ مثبت به هواداران منابع طبیعی، رشد صنعت بازیافت باید بیشتر شود. منازل و ادارات مهمترین منابع تأمین کاغذهای باطله هستند. برای بهره‌برداری موفقیت آمیز از این منابع باید روشهای جمع‌آوری مؤثری طراحی کرد و در مردم نیز آگاهی و انگیزة لازم را به وجود آورد.
در دنیایی که خیلی از مسائل آینده روش نیست، این اطمینان وجود دارد مه روز به روز بر اهمیت کاغذهای باطله به عنوان یک ماده‌ی خام ارزشمند برای تولید انواع کاغذ و مقوا افزوده خواهد شد البته، اینکه سعی می‌کنند انگیزه‌ی اصلی در این روند را حفظ محیط زیست و حفظ منابع طبیعی معرفی کنند، اما دلایل و انگیزه‌های اقتصادی همچنان محور اصلی تلاشها و پژوهشها خواهد بود.
...

بخشی از فهرست مطالب مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله

مقدمه
 مصرف جهانی کاغذ باطله
جمع‌آوری و دسته‌بندی کاغذهای باطله
جمع‌آوری کاغذهای باطله
درباره‌ی آیند‌‌ه‌ی بازیافتی کاغذ
دفع مواد زاید جامد
گرم شدن جهان
برچسب زنی زیست‌‌محیطی

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله طرز بازیافت کاغذ زباله
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.