![پاورپوینت در مورد بررسی تدابیر خوردن و آشامیدن](../prod-images/894599.jpg)
فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 82صفحه
مبنای تقسیم بندی خوراکی ها:
1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
اقسام خوراکی ها:
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
پاورپوینت در مورد بررسی تدابیر خوردن و آشامیدن