لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 58
6954
مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی
چاپ اول
آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد.
تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که استانداردهای ملی، در جهت مطلوبیت ها و مصالح ملی وبا توجه به شرایط تولیدی، فنی و فن آوری حاصل از مشارکت آگاهانه و منصفانه صاحبان حق و نفع شامل: تولیدکنندگان ،مصرف کنندگان، بازرگانان، مراکز علمی و تخصصی و نهادها و سازمانهای دولتی باشد.پیش نویس استانداردهای ملی جهت نظرخواهی برای مراجع ذینفع واعضای کمیسیون های فنی مربـوط ارسال میشود و پس از دریـافت نظـرات وپیشنهادهـا در کـمیته ملـی مرتبـط بـا آن رشته طرح ودر صورت تصویب به عنوان استاندارد ملی (رسمی) چاپ و منتشر می شود.
پیش نویس استانداردهایی که توسط مؤسسات و سازمانهای علاقمند و ذیصلاح و با رعایت ضوابط تعیین شده تهیه می شود نیز پس از طرح و بـررسی در کمیته ملی مربوط و در صورت تصویب، به عنوان استاندارد ملی چاپ ومنتشرمی گردد. بدین ترتیب استانداردهایی ملی تلقی می شود که بر اساس مفاد مندرج در استاندارد ملی شماره ((5)) تدوین و در کمیته ملی مربوط که توسط مؤسسه تشکیل میگردد به تصویب رسیده باشد.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از اعضای اصلی سازمان بین المللی استاندارد میباشد که در تدوین استانداردهای ملی ضمن تـوجه به شرایط کلی ونیازمندیهای خاص کشور، از آخرین پیشرفتهای علمی، فنی و صنعتی جهان و استانداردهـای بین المـللی استفـاده می نماید.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می تواند با رعایت موازین پیش بینی شده در قانون به منظور حمایت از مصرف کنندگان، حفظ سلامت و ایمنی فردی وعمومی، حصول اطمینان از کیفیت محصولات و ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی، اجرای بعضی از استانداردها را با تصویب شورای عالی استاندارد اجباری نماید. مؤسسه می تواند به منظور حفظ بازارهای بین المللی برای محصولات کشور، اجرای استاندارد کالاهای صادراتی و درجه بندی آنرا اجباری نماید.
همچـنین بمنظـور اطـمینان بخـشیدن به استفاده کنندگـان از خـدمات سازمانها و مؤسسات فعال در زمینه مشاوره، آموزش، بازرسی، ممیزی و گواهی کنندکان سیستم های مدیریت کیفیت ومدیریت زیست محیطی، آزمایشگاهها و کالیبره کنندگان وسایل سنجش، مؤسسه استاندارد اینگونه سازمانها و مؤسسات را بر اساس ضوابط نظام تأیید صلاحیت ایران مورد ارزیابی قرار داده و در صورت احراز شرایط لازم، گواهینامه تأیید صلاحیت به آنها اعطا نموده و بر عملکرد آنها نظارت می نماید. ترویج سیستم بین المللی یکاها ، کالیبراسیون وسایل سنجش تعیین عیار فلزات گرانبها و انجام تحقیقات کاربردی برای ارتقای سطح استانداردهای ملی از دیگر وظایف این مؤسسه می باشد.
کمیسیون استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی - آئین کار بهداشتی »
رئیس
سمت یا نمایندگی
مهتدی نیا، جواد( دکترای تغذیه و علوم غذایی)
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
اعضاء :
اسماعیل زاده ، غلامرضا( فوق لیسانس صنایع غذایی)
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
پور اکبریان نیاز ، امیر مسعود( دکترای پزشکی)
واحد تولیدی پارلاق صنعت
حصاری ، جواد( فوق لیسانس صنایع غذایی)
دانشگاه تبریز
دیانت ، نگار( لیسانس علوم تغذیه)
واحد تولیدی صدر موسوی
زندوکیلی ، فاطمه( فوق لیسانس علوم بهداشتی در تغذیه)
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
شکرالهی ، فتانه( فوق لیسانس صنایع غذایی)
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
قربانپور ، هوشنگ ( دکترای دامپزشکی)
معاونت غذا و دارو, استان آذربایجان شرقی
مبین ، هایده( فوق لیسانس میکروبیولوژی)
دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
دبیر
سالک زمانی ، مریم (فوق لیسانس علوم تغذیه )
اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان آذربایجان شرقی
فهرست مندرجات صفحه
پیش گفتار ب
مقدمه پ و ت
هدف 1
دامنه کاربرد 1
مراجع الزامی 2
اصطلاحات و تعاریف 3
تولید اولیه 7
ساختمان و تاسیسات : طراحی و تسهیلات 8
کنترل عملیات 15
ساختمان و تاسیسات : نگهداری و بهسازی 32
بهداشت فردی 35
ترابری 37
اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده 38
آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی 39
پیوست الف-هردل ها(اطلاعاتی) 41
پیش گفتار
استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82
تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص