لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 45
تایلند
پادشاهی تایلند کشوری است در جنوب شرقی آسیا. پایتخت آن و همچنین پرجمعیتترین شهر آن بانکوک است. کشور تایلند دارای ۵۱۴۰۰۰ کیلومتر مربع مساحت میباشد که ۴٪ آن را آب تشکیل دادهاست و به کشور هزار معبد معروف است.
تا سال ۱۹۳۹ نام رسمی این کشور «سیام» بود. از ۱۹۴۵ تا ۱۹۴۹ نیز سیام خوانده میشد تا آنکه با اعلام رسمی دولت نام آن به تایلند تغییر یافت. واژه «تای» در زبان تایلندی علاوه بر نام قوم تای، که اکثریت این کشور از شمال و شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و از غرب با میانمار همسایه است.
در این کشور همانند دیگر کشورهای منطقه آسیای جنوب شرقی، بارش بارانهای فصلی باعث رویش جنگلهای بارانی استوایی شده است.
تایلند در گذشته سیام نامیده میشد اما در سال ۱۹۴۹ به طور رسمی نام تایلند بر آن نهاده شد. نام تایلند از قوم تای گرفته شده است. تای به معنی آزادی نیز هست.
اقتصاد
تولید ناخالص داخلی در این کشور ۵۱۹.۴ میلیارد دلار است. ۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر نیروی کار این کشور را تشکیل میدهد.
نرخ بیکاری در آن ۱.۴ درصد است. ۱۰ درصد از جمعیت آن زیر خط فقر زندگی میکنند. در سال ۲۰۰۷ نرخ تورم در آن ۲.۲ درصد بود.
محصولات صادراتی این کشور شامل منسوجات و پاپوش، محصولات دریایی، برنج، الوار، جواهرات، ماشین، کامپیوتر و لوازم الکترونیک است که به کشورهای آمریکا ، ژاپن ، چین ، سنگاپور ، هنگ کنگ و مالزی صادر میشود.
محصولات وارداتی این کشور شامل کالاهای اساسی، مواد خام و نیمه فرآوری شده، کالاهای مصرفی و سوخت است که از کشورهای ژاپن ، چین ، آمریکا ، مالزی، امارات متحده عربی و سنگاپور وارد میشود.
مردم
در حدود ۹۵٪ مردم تایلند بودایی هستند. مسلمانان، با حدود ۴٬۵٪ جمعیت، بعد از بوداییان بزرگترین گروه مذهبی این کشور هستند. گفته میشود یک نفر ایرانی به نام شیخ احمد قمی مذهب شیعه را به تایلند آورد.
جمعیت این کشور حدود ۶۵ میلیون و ۴۹۳ هزار نفر با میانگین سنی ۳۳ سال است.
حدود ۱.۵ درصد از جمیعت بزرگسال این کشور به بیماری ایدز مبتلا هستند. ۷۵ درصد از جمعیت آن از نژاد تای هستند.
۹۷ درصد از مردم بودایی و ۴.۶ درصد مسلمان هستند. زبان رسمی این کشور تایلندی است و انگلیسی به عنوان زبان دوم به کار میرود.
تایلند دارای تاریخ طولانی است و در طول تاریخ فراز و نشیبها و جنگهای متعددی داشته چه با همسایگان خود و چه با کشورهای اروپایی. اما امروزه کشور تایلند یکی از امنترین کشورها در قاره آسیا است.و به همین خاطر سرمایه گذاران و تجار و جهانگردان زیادی مایل هستند که در تایلند سرمایه گذاری و یا گردش کنند.
مردم تایلند بسیار مردم خونگرم و مهمان نواز و بسیار مهربان هستند. آنها از مهمانها به گرمی اسقبال میکنند. آنها مردمی بسیار آرام و صبور هستند. به ندرت عصبانی میشوند. با کسی با صدای بلند حرف نمیزنند. بسیار مودب و با وقار هستند. در بین مردم تایلند خانواده جایگاه و منزلت خاصی دارد. به بزرگترها با احترام بر خورد میشود. در فرهنگ مردم تایلند مادر از ارزش والایی بر خوردار است. در بین مردم تایلند مادر سمبل عشق و فداکاری و مهر است. فرهنگ و سنت تایلند در بسیاری از جهات با فرهنگ و سنت ایرانی همخوانی دارد.
تقویم تایلند براساس تولد بودا است وامسال سال ۲۵۴۷ را نشان میدهد. مردم تایلند مانند خیلی از کشورهای دیگر دنیا تماس زیاد و مداومی با خارجیان از ملیتهای و فرهنگهای مختلف دارند اما همواره مایل هستند که فرهنگ و سنت خود را حفظ کنند.کشور تایلند بیشترین تعداد توریست را در بین کشورهای شرق آسیا دارد اما ورود مهمانان خارجی به تایلند تأثیر محسوسی بر فرهنگ مردم نداشته و ندارد. تایلند دارای جشنها و مرامسمات ملی و فرهنگی زیادی است که هر ساله در موقع خاص بر گزار میشود. اما مهمترین آنها برای خارجیان جشن آب پاشی است که حقیقتا زیبا و جذاب است. این جشن هر ساله در نیمه اول اردیبهشت به مدت ۳ روز پشت سر هم بر گزار میشود و تمام مردم تایلند حتی مسولین رده اول نیز در این جشن شرکت میکنند.
در هر کوچه و خیابان بر سر هر گذر و راهی و همه جا مردم بر روی همدیگر آب پاک میپاشند که نشانه پاکی و شادابی زندگی است. مردم همه از کوچک و بزرگ پیر و جوان دختر و پسر بر روی
تایلند