
تاسیسات مورد نیاز
جهت شناسایی ماهی مولداز خصوصیات ظاهری و بیولوژیکی آن می توان استفاده کرد . خصوصیات ظاهری تمامی گونه های ماهیان خاویاری در فصل تولید مثل تقریبا یکسان می باشد .
1- مولدین ماده :
- از فربهی پشت ماهی کاسته شده به طوری که چربی موجود در عضلات این بخش ازبدن تقریبا ناپدید می شود .
- شکم نرم شده و پوست آن کشیده می گردد به گونه ای که اگر ماهی را به وسیله باله های سینه ای آویزان نگهداریم یک برآمدگی در پایین شکم آن ایجاد می گردد .
-پایه باله دمی لاغر و کم عرض تر می شود .
2 - نشانه های مولدین نر :
- پشت از فربهی بر خوردار است .
- شکم ماهی نر مولد نسبت به شکم ماهی بالغ غیر مولد برآمده تر بوده ولی این بر آمدگی به اندازه بر آمدگی شکم مولدین ماده واضح نمی باشد .
- یک شیار کم و بیش نا محسوسی در سرتاسر طول شکم ماهی ظاهر می گردد .
- پایه باله دمی کم عرض تر می شود .
دانلود پاورپوینت تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری- 20 اسلاید