یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق درباره ی کسب وکار شتر مرغ

اختصاصی از یارا فایل تحقیق درباره ی کسب وکار شتر مرغ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 37

 

موضوع طرح: پرورش شترمرغ

ظرفیت:15 شترمرغ

مجوزهای لازم:

معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی و یا معاونت های امور دام بخش طیور غیر مرسوم و سازمانهای مرتبط با پرورش شترمرغ منطقه

سرمایه گذاری کل:90000000 تومان

سهم آورده متقاضی:90000000تومان

میزان اشتغالزایی:3نفر

تاریخچه

بیش از 20 میلیون سال پیش اجداد شترمرغ های امروزی از کرانه های شمالی دریای مدیترانه‌تا خاور دور در چین ساکن بوده و تنها یک میلیون سال از مهاجرت و انتقال شترمرغ‌ها به آفریقای شمالی، شرقی و جنوبی می‌گذرد. شترمرغ در صحراهای کشورهای عربی و ایران نیز به صورت وحشی وجود داشته ولی در حال حاضر نسل آنها منقرض گردیده است. توجه انسان به شتر‌مرغ و محصولات آن تقریباً به 7500 سال پیش بر می‌گردد اولین اثر که حاکی از وجود شتر مرغ در صحرا بوده است ، سنگ منقوشی می‌باشد که شکار شتر مرغی را توسط یک پلنگ به تصویر کشیده است. مصریان باستان از پرهای شترمرغ به عنوان سمبل عدالت و از تخم‌هایش برای مصارف دارویی استفاده می‌کردند و فرعون از بادبزن ساخته شده از پرهای شتر مرغ در سفرهایش به سر زمین های دور استفاده می‌کرد. در تاریخ اساطیری یونان نیز شتر مرغ ها قبل از پیدایش ارابه جایگاه خاصی را به عنوان حیوانات باربر به خود اختصاص می‌دادند. افسران رومی کلاه خودهای خود را با پرهای شترمرغ می آراستند . چربی شتر مرغ با اعتقاد به اینکه دارای نیروی ویژه ای می‌باشد به قیمت گزافی به فروش می‌رفت. بیشه نشین‌ها از تخم مرغ های خالی شترمرغ برای حمل و نگهداری آب استفاده می‌کردند و برخی از قبایل عرب شترمرغ‌ها را جهت تغذیه شکار کرده و چرم آنها را در لباسهایشان بکار می‌بردند از حدود صد سال پیش پرورش شتر مرغ با هدف بهره گیری از فرآورده‌‌های آن و به دلیل ویژگی‌های خاص این پرنده در قاره آفریقا به طور قابل توجهی مطرح بوده است. منطقه لیتل کارو در آفریقای جنوبی از سال 1870 به بعد و در پی تقاضای مکرر اروپائیان در زمینه محصولات شترمرغ به یک مرکز صنعتی پرورش شتر مرغ تبدیل شده است تا چندی قبل اکثر مناطق پرورش سنتی شترمرغ به آفریقای جنوبی، آمریکا و استرالیا محدود می‌شد ولی در سال‌های بعد دوره ترقی مزارع شتر مرغ در کشورهای دیگر شامل اروپای مرکزی و غربی توسعه یافت. از آغاز دهه 1980 پرورش شتر مرغ در مناطق مختلف دنیا وارد یک دوره جدید شد و پویایی دوباره صنعت در آفریقای جنوبی در سال 1993 تولید این پرنده را دو برابر کرده و بازار جهانی برای پوست شترمرغ طغیان کرد. علیرغم کیفیت بالای تولیدات گوشت و چرم، پرورش شترمرغ نتوانسته است به پتانسیل خود در مراتب بالا دست یابد. در حال حاضر تنها در آفریقای جنوبی پرورش شترمرغ به موفقیت خود در ایجاد بازارها ادامه می‌دهد و پرورش آن در گله های پر تعداد سودمند می‌باشد.

مشخصات ظاهری

شترمرغ بزرگترین پرنده زنده است.متوسط ارتفاع آنها 5/2-1/ 2 متر و وزن آنها 160-100 کیلوگرم می باشد. بدن تخم مرغ شکل آنها از پرهای نرم پوشیده شده است. جوجه ها،چه نر و چه ماده،پرهای قهوه ای دارند. به تدریج نر ها که بالغ می شوند،پرهای بدنشان سیاه و پرهای بالشان ،سفید می شود. پرهای بدن ماده ها،خاکستری-قهوه ای و نوک پرهای بال آنها،قهوه ای یا سیاه می شود. شترمرغ ها گردنی بلند و بسیار انعطاف پذیر دارند که بوسیله آن قادرند روی زمین بچرند و در عین حال از برگ درختان تغذیه کنند. شترمرغ علاوه بر دید و شنوایی بسیار دقیق،می تواند در هنگام خطر با سرعتی بیش از 40 مایل در ساعت(64 کیلومتر در ساعت) بدود. این پرنده 70-60 سال عمر می‌کند.

 

شرح کسب و کار

محصولات عمده، بازار و مشتریان

محل استقرار و ساختمانها

استراتژی و ماموریت کسب و کار


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ی کسب وکار شتر مرغ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.