
مقدمه :
* بیومس(Biomass)میکروبی یکی ازفراورده های میکروبی می باشد که کاربردهای آن عبارت است از:
1 . استفاده به عنوان مخمرهای نانوایی
2 . خوراک دام و طیوروافزودنی های آن
3 . افزودنی های غذایی
* صنایع تخمیری بیوتکنولوژی)الکل ها ، آنتی بادی ها ، اسیدهای آلی ، آنزیم ها)
بیوتکنولوژی غذایی عبارت است از: استفاده از سلولهای زنده یا بخشی از آنها، بهمنظور تولید یا اصلاح محصولات غذایی یا مواد افزودنی مورد استفاده در صنایع غذایی.
کاربردهای بیوتکنولوژی :
1 . تولید فرآورده های تخمیری
2 . تولید پروتئین برای تغذیه دام
3 . تولید آنزیمها، ویتامینها واسیدآمینه ها
4 . تولید انواع اسانس ها و عطرها
5 . پرورش قارچ های خوراکی
. ...
دانلود پاورپوینت بیوتکنولوژی غذایی- 21 اسلاید