نوع فایل: ppt _ pptx ( پاورپوینت )
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید :
تعداد اسلاید : 161 صفحه
روستای ابیانه ابیانه در بخش پایانی دره برزرود ، در دامنه شمال غربی کوه کرکس یکی از جلوه های اصیل و تقریباً دست نخورده روزگاران کهن ایران زمین ، به نام ابیانه قرار دارد .
این روستای زیبا که پرتوافکن جلوه های گوناگون تمدن کهن ایران زمین است در فاصله 22 کیلومتری جنوب غربی جائه آسفالته نطنز – کاشان و 42 کیلومتری غرب شهر نطنز قرار گرفته است .
وجه تسمیه یا نامگذاری گرچه در مکاتبات و گفتارها این روستا را ابیانه نوشته یا بیان می کنند ، ولی مردم این روستا در گفت و گوهای خود از زادگاهشان به نام " ویونه یا ویانه " یاد می کنند و خود را " ویانه ای یا ویونج " می نامند و کلمه ویانه به معنی درخت بید و بید ستانه می باشد ، زیرا دره ابیانه از محل سرچشمه دو آب در غرب روستا تا پایین ده پوشیده از درختان بید بوده است و حتی در حال حاظر نیز بقایای این درختان در مسیر دره دیده می شود .
ساکنین اولیه روستا که در جست و جوی پناه گاهی مناسب برای سکونت خود بوده اند ، پس از رسیدن به این منطقه آنرا مناسب سکونت یافته و کلمه بیدزار یا بید ستانه ( ویونه ) را بر محل خود نهاده که هنوز هم شکل اولیه خود را حفظ کرده است .
زبان مردم ابیانه زبانی که مردم ابیانه با آن گفت و گو می کنند ، اصطلاحاً " فُرس قدیم " گفته می شود و شعبه ای است از زبان رایج مردم نطنز ، میمه ، جوسقان قالی و با زبان بعضی از نقاط مرکزی ایران و زبان مردم حدود سمنان و سبزوار و دیگر شهرهای آن حدود نزدیکی هایی دارد .
از ویژگی های آن از نظر ماکانیسم یا ساختار ، 1- در گردش خود خیلی روان است .
2- واژه ها را صریح ادا می کند .
3- دنباله واژه ها را کش و قوس آن چنانی نمی دهند ، تا لهجه ای به وجود آورد .
در زبان ابیانه ای علاوه بر سه مصوت کوتاه ( زبر ، زیر ، پیش ) و سه مصوت بلند ( آ ، او ، ای ) یک مصوت کوتاه و یک مصوت بلند اضافه دارد .
جمعیت جمعیت ابیانه 144 نفر متشکل از 83 خانوار می باشد که نسبت به آمار سال 1329 شمسی که جمعیت آنرا 2000 نفر اعلام کرده بود ، کاهش چشم گیری را نشان می دهد .
این کاهش جمعیت مانند سایر روستاهای نطنز نتیجه مهاجرت مردم به شهرستان ها به ویژه تهران است .
محله های ابیانه ابیانه از سه محله اصلی به نام های پل ، یسمان ، هرده ، تشکیل شده است و محله های سه گانه نیز روی هم شامل سیزده محله کوچکتر به شرح زیر می باشند : محله های خونه گاه ، ( خانقاه ) ، سرکوله ، میمون ده ، ( میان ده ) ، علی پاره نا ، زیاره گاه ( زیارت گاه ) ، پیکل ( پشت دیوار ) ، پالیزه ، کوله باغی ( کوچه باغ ) ، پرزله ، برگارماوه ( در گرمابه ) ، هرشوگاه ، هر دروازه ( دروازه پایین ) .
شغل مردم ابیانه شغل مردم زراعت است و تا چند سال پیش گله داری نیز از رونق به سزائی برخوردار بود .محصولات ابیانه غلات و حبوبات بویژه میوه های سر درختی می باشد .
چون بیشتر فضای کشاورزی ابیانه را باغ های میوه تشکیل می دهد .
قناتها و چشمه ها آب مورد نیاز از قنات های داریون – تاردر – برقه – باغستان پایین – هینزا – چشمه های آب سیاه – آب سفید – ریسون و تعدادی چشمه های دیگر که پس از به هم پیوستن دو آب نامیده می شود تأمین می شود .
مزارع ابیانه دارای تعدادی مزارع
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: ................... توجه فرمایید !
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .
« پرداخت آنلاین »
پاورپوینت روستای ابیانه