یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پاورپوینت نماهای پرده ای و سیستم های اسپایدر

اختصاصی از یارا فایل دانلود پاورپوینت نماهای پرده ای و سیستم های اسپایدر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 23 صفحه

نماهای پرده ای و سیستم های اسپایدر به نام یگانه معمار هستی دیوار پرده ای نوعی نماب بناهاست که هیچ بار مرده ای را جز وزن خود تحمل نمی کند و نیروهای افقی ای  را که به بنا وارد می شود توسط اتصالاتی که به کف ها یا ستون ها دارد به استراکچر اصلی بنا منتقل می سازد.
دیوار پرده ای برای عایق کردن بنا در برابر آب، گرما و سرما و همچنین محافظت در برابر تغییرات هوایی و جوی و باد طراحی می شود.
معمولا مصالحی که در طراحی این نوع دیوارها به کار می روند از گروه آلومینیوم هستند، هرچند اولین دیوار پرده ای از فولاد ساخته شده بود.
فریم های آلومینیومی معمولا با شیشه پر می شوند و این نوع نما علاوه بر تامین نور طبیعی ساختمان یک بنای معمارانه دلپذیر را به وجود می آورد.
البته باید توجه داشت که کنترل پارامترهایی مانند دمای آسایش و دید مناسب در نماهایی که از شیشه های بسیار تشکیل شده اند سخت و نیازمند محاسبات خاص است.
دیگر پرکننده هایی که علاوه بر شیشه می توانند بین فریم ها استفاده شوند عبارتند از: روکش های سنگی، ورقه های آهنی، بعضی از پنجره ها و هواکش ها.
دیوار پرده ای نماهای شیشه با سیستم اسپایدر علی رغم روند فزاینده استفاده ازنماهای شیشه ای از دهه هفتاد قرن بیستم به بعد به سبب محدودیت هایی که شیوه ساخت این نوع نماها ازقبیل محدودیت درایجاد فرمهای آزاد داشت متخصصین کم کم به فکر تغیییر سیستم نگهداری شیشه روی بدنه ساختمان افتادندوآغاز این حرکت باطراحی وساخت واستفاده ازپروفیل های آلومینیومی به جای پروفیل های آهنی یا فولادی و تغییر جزئیات ساخت این نوع نماها صورت گرفت. پیتر رایس برای اولین بار در طراحی آتریوم شیشه ای در پارک دولاویلت برنارد چومی طراحی اولین قطعه اسپایدری را انجام داد. با گسترش سبک ها مدرن در ساختمان ، نمای شیشه ای اسپایدر حداکثر دید با کمترین میزان استفاده از فریم و فلزات با بالاترین سطح ایمنی و ایزولاسیون را امکان پذیر می کند. اجزای تشکیل دهنده یک نمای شیشه ای اسپایدری : 1-سازه بادبندها و استراکچرهای کاملاً محاسبه شده که اسکلت اصلی نما را تشکیل می دهد با در نظر گرفتن فشارهای داخلی مانند باد، زلزله و وزن، ارتفاع شیشه های نما طراحی می گردد. 2-قطعه اسپایدری اتصالات و بستهای اسپایدر که تمام استیل می باشد و به صورت چنگکی دارای اتصالی به شیشه است. 3-شیشه شیشه های با ابعاد بزرگ که به وسیله تکنیک های مختلف لیمنت و سکوریت کاملاً ایمن گردیده است. با استفاده از شیشه های کنترل کننده انرژی و غیره تلفیقی از تکنیک های دو جداره با گاز عایق لمینت طلقی به عاملی برای ایزولاسیون کامل ساختمان تبدیل می گردد. پر کردن فاصله مورد نیاز در بین شیشه ها با چسب های تلفیقی که ضامن سلامت شیشه ها و ایزولاسیون نما می باشد. سازه سالید: از بسیاری از مقاطع پروفیلهای موجود که بتوانند بار ناشی از وزن ، باد و نیروهای دینامیکی وارد بر نمای ساختمان را تحمل کند می توان برای نصب این قطعات استفاده نمود که ساده ترین سازه نمای اسپایدری می باشد.
متداولترین مقطع برای استفاده در این ساختار مقاطع لوله ای است.
سازه کابلی در مواردی که سازه ساختمان برای کشش وارده بر تکیه گاههای اعضای سازه کابلی طراحی شده باشند برای نگهداری قطعات اسپایدری می توان از سسیتم سازه کابلی

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 



دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت نماهای پرده ای و سیستم های اسپایدر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.