نوع فایل: ppt _ pptx ( پاورپوینت )
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید :
تعداد اسلاید : 24 صفحه
تحلیل سوالهای آزمون هدف از تحلیل سوالهای آزمون وارسی تک تک سوالها و تعین میزان دقت و نارساییهای آنهاست در تحلیل سوالهای آزمون ، نقاط قوت و ضعف یک آزمون و کیفیت همه سوالهای آن تعیین میشود بنابراین لازم است که معلمان ، پس از اجرای هر آزمون ، سوالهای آن را تحلیل کنند و با استفاده از نتایج حاصل به تجدید نظر درآزمون و بهبود کیفیت سوالها برای استفاده های بعدی اقدام نمایند.
اطلاعات مورد نیاز برای تحلیل سوالهای یک آزمون پاسخهایی هستند که آزمون شوندگان به هر سوال چند نفر گزینه درست را انتخاب کرده اند ، هر یک از گزینه های انحرافی چند نفر را به خود جلب کرده است ، و چند نفر آن را بی جواب گذاشته اند .
اطلاعات موجود که برای تحلیل یکی از سوالهای آزمون و محاسبه شاخصهای آماری آن سوال ضروری هستند از طریق تعیین دو گروه قوی (بالا) و ضعیف (پایین) اطلاعات برای تک تک سوالای هر آزمون ضروری هستند .
برای تعیین گروههای بالا و پایین برگه های آزمون را به ترتیب نمره ای که گرفته اند از کوچک به بزرگ مرتب کنید .
بعد از بالاترین نمره شروع کنید و تعداد برگه هایی را که می خواهید در گروه بالا قرار دهید انتخاب کنید و به همین ترتیب از پایین ترین نمره شروع کنید و تعداد برگه هایی را که می خواهید در گروه پایین قرار دهید نیز برگزینید متخصصان از آزمون سازی (از جمله ویتنی و سیبرز ، 1970، و نیتکو 1983 ) پیشنهاد کرده اند که اگر تعداد کل دانش آموزانی که در آزمون شرکت کرده اند (یعنی تعداد کل برگه های آزمون ) بیشتر از 20 و تا 40نفر هستند ، 10 برگه بالا و 10 برگه پایین را انتخاب کنید و کاری به بقیه برگه ها نداشته باشید .
اگر تعداد دانش آموزان 20 نفر یا کمتر است ، برگه های آزمون را کلاً به دو دسته بالا و پایین تقسیم کنید .
در شرایط که تعداد کل آزمون شوندگان بیش از 40 نفر است بهترین رقم برای گروه بالا و پایین 27% کل برگه هاست .
این رقم برای شرایط که نمرات دارای توزیع بهنجار باشند پیشنهاد شده است ، اما برای آزمونهای کلاسی هر یک از ارقام 25 تا 33 درصد به عنوان تعداد برگه های گروه بالا یا پایین مناسب است .
تعداد افراد گروه بالا که هر یک از گزینه های سوال را انتخاب کرده یا آن را بی جواب گذاشته اند. 2.
تعداد افراد گروه پائین که هر یک از گزینه های سوال را انتخاب کرده یا آن را بی جواب گذاشته اند .
بنا به تعریف ، درصد کل آزمون شوندگانی که به یک سوال جواب درست می دهند ضریب دشواری آن سوال است که با حرف P نشان داده میشود .
اگر در تحلیل یک سوال کلیه افراد یا کلیه برگه های امتحانی دخالت داشته باشند برای محاسبه ضریب دشواری سوال آن کافی است که تعداد کل افرادی را که به آن سوال جواب درست داده اند بر تعداد کل آزمون شوندگان تقسیم کنیم و نتیجه را در 100 ضرب نماییم رقم حاصل ضریب دشواری سوال است مطابق فرمول زیر : P= 100 در مواردی که تعداد آزمون شوندگان (تعداد برگه های آزمون ) زیاد است و اطلاعات ما به نحوه پاسخدهی افراد گروه بالا و گروه پایین محدود می شود لازم است از فرمول زیر استفاده کنیم .
انتخابهای درست + انتخابهای درست گروه پایین گروه بالا 100
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
پاورپوینت تحلیل سوالهای آزمون