1-1. منشاء و تاریخچه ذرت..................... 6
2-1. اهمیت محصول ذرت......................... 7
3-1. طبقه بندی ذرت........................... 8
4-1. ویژگیهای انواع ذرت...................... 10
5-1. فنولوژی ذرت............................. 11
1-5-1. جوانه زنی و سبز کردن ذرت.............. 11
2-5-1. مرحله سبز کردن تا ظهور گل آذین نر..... 12
3-5-1. مرحله تشکیل گل آذین نر تا ظهور تارهای ابریشمی 12
4-5-1. مرحله تشکیل تارهای ابریشمی تا رسیدن دانه 13
6-1. رشد و نمو............................... 13
1-6-1. رشد اندام های رویشی................... 13
1-1-6-1. ریشه................................ 13
2-1-6-1. برگ................................. 14
2-6-1. رشد اندام های زایشی................... 14
7-1. خاک مناسب ذرت........................... 15
8-1. دمای موردنیاز........................... 15
9-1. رطوبت موردنیاز.......................... 16
10-1. تنشهای محیطی........................... 17
11-1. خشکی و تنش خشکی........................ 18
12-1. اثرات عوامل طبیعی اقلیمی بر روی نیاز آبی گیاهان 19
1-17-1.محتویات نسبی آب برگ (RWC).............. 33
2-17-1. پایداری غشای سیتوپلاسمی............... 34
18-1. مکانیزمهای مقابله با تنش های خشکی...... 36
1-18-1. مقاومت به خشکی....................... 36
2-18-1.فرار از خشکی.......................... 36
3-18-1.اجتناب از خشکی........................ 37
4-18-1. صفات مرتبط با اجتناب از خشکی......... 37
7-4-18-1. مکانیزم های روزنه ای............... 37
2-4-18-1. افزایش بازده فتوسنتزی.............. 38
3-4-18-1. کاهش مساحت برگ..................... 39
4-4-18-1. وفور ومحل روزنه ها................. 39
5-4-18-1. سیستمهای کارآمد ریشه............... 39
6-4-18-1. نسبت زیاد ریشه به شاخه............. 40
5-18-1. تحمل خشکی............................ 40
6-18-1. مکانیزم های تحمل خشکی................ 40
1-6-18-1. اجتناب از صدمات ناشی از کاهش رشد... 40
2-6-18-1. تحمل در مقابل گرسنگی............... 41
3-6-18-1. اجتناب در مقابل از بین رفتن پروتئین ها 41
19-1. چگونگی ازریابی مقاومت به خشکی.......... 41
20-1. تنش خشکی و شاخص برداشت................. 42
21-1. کارایی مصرف آب......................... 43