یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پروژه مالی نیروی انتظامی

اختصاصی از یارا فایل پروژه مالی نیروی انتظامی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژه مالی نیروی انتظامی


پروژه مالی نیروی انتظامی

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:27

فهرست مطالب:

مقدمه:
فصل اول
آشنایی با سازمان نیروی انتظامی
فصل دوم
یافته های تحقیق
دریافتی کارکنان نیروی انتظامی:
بخش اول: حقوق
بخش دوم- فوق العاده های شغل
بخش سوم: کسورات
بخش چهارم: دریافتی ماهانه کارکنان در موارد خاص
بخش پنجم: سایر پرداخت ها
فصل سوم
سیستم حقوق و دستمزد
حقوق بازنشستگی، وظیفه و مستمری
امور خدماتی کارکنان
 موضوعات مندرج در فیش حقوقی پرسنل ناجا
فصل چهارم
جمع بندی و نتیجه گیری
پیشنهادات و انتقادات  ، نتیجه گیری

 

 

مقدمه:
همة ما می دانیم که خدمات نیروی انتظامی اختصاص به زمان و مکان خاصی دارند. نیروی انتظامی در همه حال آماده جانفشانی برای تأمین آسایش جامعه است. ما همواره می بینیم، چه در روز و روشنایی، چه در شب و تاریکی، در خیابان و جاده و مناطق دور افتاده، هم در مرزها حافظ تمامیت ارضی در برابر دشمنان خارجی ایستاده اند. هم در مرکز شهرها و شهرستانها در مقابل دشمنان داخلی و اشرار و سوداگران مرگ ایستاده اند.
و هم تا نجات انسان  زفتنه ها                                         در کمین ظالمان نشسته اند
حضور آنها احساس خویشاوند امنیت را در دل ما معنی می کند آنها پناهگاه هر در مانده ای هستند از پیرمرد و پیرزن علیلی که برای عبور از عرض خیابانی نیازمند دست راهنمای آنهاست، تا آن کسی که در برابر اثر شرارت امنیت، کلانتری و پاسگاه را امن ترین مکان می داند.
آنها نه شب می شناسند و نه روز، نه تعطیلی و نه استراحت، سرما و گرما مانع انجام وظیفه و ایثار آنها نمی شود. آنها همیشه بیدارند و خدمتگزار.




فصل اول
آشنایی با سازمان نیروی انتظامی


آشنایی با سازمان نیروی انتظامی و مأموریت های آن:
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در سال 1370 طبق قانون پس از ادغام 3 سازمان بنامهای 1- کمیته انقلاب اسلامی 2- ژاندارمری انقلاب اسلامی 3- شهربانی جمهوری اسلامی با تصویب مجلس شورای اسلامی جهت برقراری نظم و امنیت تشکیل که در ذیل به برخی از مأموریت های آن اشاره می کنیم.
1-استقرار نظم و امنیت، تأمین آسایش عمومی و فردی
2-اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و امور توزین و حفظ راههای کشور
3-انجام وظایفی که بر طبق قانون بعنوان ضابط قوه قضائیه به نیروی انتظامی محول شده است.
الف) مبارزه با مواد مخدر و قاچاق
ب) مبارزه با مفاسد اجتماعی
ج) تحقیق و بازرسی
د) اجرا و ابلاغ احکام قضایی
هـ) دستگیری متهمین و مجرمین و جلوگیری از قرار و اختفاء آنها
و) پیشگیری از وقوع جرائم- کشف علمی جرائم، حفظ آثار و دلایل جرم
4- انجام امور مربوط به تشخیص هویت و کشف علمی جرائم
5- مراقبت و کنترل مرزهای جمهوری اسلامی ایران
6- اجرای قوانین و مقررات مربوط به گذرنامه، ورود و خروج و اقامت اتباع خارجی.
مشاغل نیروی انتظامی در رشته ها و رسته های مختلف دسته بندی می گردند که انواع رسته ها به شرح زیر می باشد.
1- پلیس انتظامی    7- پلیس هوایی    13- اداری
2- پلیس مرزبانی    8- مخابرات و الکترونیک    14- حقوق
3- یگان ویژه پاسداران    9- فنی و مهندسی    15- دارایی
4- پلیس آگاهی    10- رایانه و سیستم    16- معارف اسلامی
5- پلیس راهور    11- بهداری    17- هنر
6- پلیس دریایی    12- آمار و پشتیبانی    18- پلیس امنیتی
نیروی انتظامی مؤظف است کلیه کارکنان خود را متناسب با رشته های تحصیلی دوره های آموزشی و مهارت های آنان دسته بندی نماید و هر نفر از پرسنل در رسته ای که نیروی انتظامی برای آن مشخص می کند باید انجام وظیفه نماید. که مأموریت کلیه رسته ها به شرح ذیل می باشد.
1) مأموریت رسته انتظامی:
پیشگیری از وقوع جرائم، برقراری نظم و امنیت عمومی، برخورد با مجرمین در حین ارتکاب جرم، تأمین نظم و امنیت اجتماعات قانونی و تشکلها و سایر مراسمات قانونی.
2) مأموریت رسته مرزبانی:
حفظ و حراست از مرزهای جمهوری اسلامی ایران- (آبی – خاکی) دفاع از حقوق اتباع مرزنشین و منافع و مصالح کشور.
3) مأموریت رسته عملیات ویژه:
مقابله و مبارزه قاطع و مستمر با هر گونه خرابکاری، تروریسم، گروگان گیری حرکت های مخل امنیت کشور، محافظت از مسئولین و شخصیت های داخلی و خارجی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و کاروانهای قاچاق مواد و اشرار.
4) مأموریت رسته آگاهی:
کشف علل و انگیزه ارتکاب سرقت، قتل، شرارت، جعل، کلاهبرداری و دیگر جرائم- حضور سریع در صحنه جرم به منظور جلوگیری از امحاء آثار جرائم- کشف علمی جرائم و شناسایی مجرمین چهره نگاری رایانه کار درجه 2 ای از مجرمین شناسایی افراد دارای سوء سابقه و کنترل غیر محسوس آنها- کشف مال مسروقه، پاسخگویی به استعلام نهادها و سازمانها در خصوص سوابق افراد (سوء پیشینه) مبارزه با قاچاق کالا.
5) مأموریت رسته راهور (نیروی انتظامی):
کنترل عبور و مرور وسائط نقلیه- برگزاری آزمون رانندگی و صدور گواهینامه انجام امور مربوط به شماره گذاری خودروها، رسیدگی به تصادفات، مهندسی عبور و مرور (ترافیک) رسیدگی به تخلفات و جرائم رانندگی.


6) مأموریت رسته درایی:
حراست از مرزهای آبی جهت جلوگیری از ورود و خروج غیر قانونی افراد و قاچاق کالا و مواد مخدر، مقابله و مبارزه با متجاوزین به مرزهای آبی تأمین و برقراری امنیت عبور و مرور ناوگان های دریایی، تجلس و نجات دریایی، مقابله با شناورهای آلوده کننده، مقابله با صید غیر مجاز.
7) مأموریت رسته هوایی:
اجرای مأمورین هوایی، عملیات تجلس و نجات، عملیات امدادی و مردم یاری همکاری با واحدهای نیروی انتظامی در کشف پایگاهها و کمین گاه ها- تخلیه مجرمین مصدومین و بیماران بر اثر حوادث.
8) مأموریت رسته مخابرات و الکترونیک:
طراحی، ایجاد و نگهداری شبکه های مختلف مخابراتی و سیستم های الکترونیک و جنگ الکترونیک نظارت در امر تهیه و خرید وسایل مخابراتی و الکترونیکی، همکاری و تبادل اطلاعات با سایر سازمانها، آموزش تخصصی کارکنان در خصوص امور مخابراتی.
9) مأموریت رسته فنی و مهندسی:
تهیه طرح های لازم جهت اجرای پروژه های عمرانی، مرزی، رزمی، بازسازی تعمیر و نگهداری و نظارت بر حسن اجرای آنها. مانند طرحهایی مثل مراکز انتظامی، منازل سازمانی، مراکز تفریحی، پشتیبانی، خرید املاک و اراضی مورد نیاز سازمان، طرح حفاظت از اراضی و ابنیه ناجا. خرید اقلام سرمایه ای و غیر سرمایه ای و پیگیری امور حقوقی و ثبتی مربوط به املاک و اراضی ناجا.
10) مأموریت رسته رایانه و سیستم:
تهیه طرح های جامع فعالیت های کامپیوتری در نیروی انتظامی، مطالعه و تجزیه و تحلیل هدف ها و وظایف نیروی انتظامی قبا استفاده از تجهیزات رایانه کار درجه 2 ای به منظور بهبود روش ها.
11) ماهیت رسته بهداری:
انجام طرح های بهداشتی و درمانی، طب و پیشگیری، تهیه داروهای مورد نیاز ناجا، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به کارکنان شاغل و بازنشسته و خانوادة آنها.
12) مأموریت رسته آمار و پشتیبانی:
حفظ و نگهداری و تعمیر وسائط نقلیه، خرید تجهیزات مورد نیاز از قبیل خودرو، مهمات، سلاح، کنترل اموال، تعمیرات و نگهداری و ذخیره سازی کلیه اقلام سازمانی.
13) مأموریت رسته اداری:
برنامه ریزی در امور نیروی انسانی، تدوین طرحهای پرسنلی ارائه خدمات رفاهی، نظارت بر اجرای آئین نامة انضباطی.
14) مأموریت رسته حقوق:
حضور در محاکم و مراجع صالحه قضایی و اداری و دفاع از حقوق ناجا و کارکنان، تهیه و تنظیم لوایح دفاعی از شکایات و دعاوی مطرح تدوین قوانین و مقررات مورد نیاز ناجا.
15) مأموریت رسته دارایی:
برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در ناجا- اجرای چهار مرحله اصلی بودجه- تهیه و تنظیم- تصویب، اجرا و نظارت در اجرای بودجه- تمام فعالیتهای مربوط به گردش مالی در ناجا- شناسایی و هدایت سایر منابع مالی ناجا- جمع آوری، پردازش ، تجزیه و تحلیل و انتشار آمار و اطلاعات در ناجا- پیش بینی و دریافت اعتبارات مصوب ناجا از مبادی ذیربط- پرداخت اعتبارات استحقاقی به کارکنان ناجا اقدام در خصوص افتتاح، انسداد و تغییر امضای حسابهای عادی، اقدام در مورد بازپرداخت پس انداز ثابت کارکنان ذینفع در موقع بازنشستگی، بیمه، خدمات درمانی، پس انداز و غیره.
16) مأموریت رسته معارف اسلامی:
تشکیل کلاس های عقیدتی سیاسی و نظارت بر عملکرد مکتبی و ارزیابی مکتبی کارکنان ناجا به منظور تبیین و ترویج اصول اسلامی در بین آنها.
17) مأموریت رسته هنر:
اقدامات تبلیغاتی در زمینه شناساندن نیروی انتظامی به سازمانها و مردم تهیه و عرضه برنامه رادیویی و تلویزیونی جهت معرفی و شناساندن سیمای کلی ناجا در جامعه- تهیه و تدوین چاپ و انتشارات کتب تهیه و تولید آثار تجسمی مناسب اعم از نقاشی، طراحی، عکس، گرافیک، خوشنویسی.


18) مأموریت پلیس امنیتی:
شناسایی، کشف، پیشگیری و مبارزه با جرائم اجتماعی سازمان یافته که در نظم و امنیت عمومی ایجاد اختلال می کنند، پشتیبانی اطلاعاتی از مأموریت های نیروی انتظامی و یگانهای انتظامی ناجا و امور مربوط به:
1- گذرنامه 2- اتباع یگانه3- اماکن عمومی (تعیین صلاحیت افراد دایر کننده اماکن عمومی و نظارت بر آنها)
حال که با رسته ها و رشته های سازمان نیروی انتظامی و وظایف هر یک از آنها آشنا شدیم اینک به سیستم حقوق و دستمزد کارکنان و امور مالی سازمان ناجا می پردازیم.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.