وب جهانی بخشی از اینترنت است که یک مدل ارتباطی را مشخص می کند . برروی وب جهانی اطلاعاتی وجود دارد که تنها با کلیک کردن در اختیارتان قرار می گیرد .به عبارت دیگر وب ها منابع اطلاعاتی در اینترنت هستند . هر وب سایت شامل یک یا چند صفحه وب است که ممکن است حاوی صوت ، تصویر ، فیلم ومتن باشد .برای ساخت این صفحات وب نیاز به یک زبان برنامه نویسی می باشد. همگام با پیشرفت فن آوری های دیگر ، زبان های برنامه نویسی نیز ارتقا پیدا کردند . وقتی زبان C طراحی وپیاده سازی شد تحول بزرگی در دنیای برنامه نویسی به وجود آمد . زبان های متعددی از خانواده زبان C طراحی و پیاده سازی شدند که محبوب ترین آنها زبان C#.NET است
- آشنائی با زبان C#
مایکروسافت در مصاف با جاوا، بدنبال ارائه یک زبان کامل بود که سایه جاوا را در میادین برنامه نویسی کم رنگ تر نماید. شاید به همین دلیل باشد که C# را ایجاد کرد.. C# از دو زبان C++ و Java متولد شده است! حاوی بسیاری از جنبه های C++ می باشد اما ویژگی های شیء گرایی خودش را از جاوا به ارث برده است. شباهت های بین دو زبان بسیار چشمگیر است.
با توجه به نقش محوری این زبان، از آن بعنوان مادر زبانهای برنامه نویسی در دات نت نام برده می شود.
C# اگرچه از C++ گرفته شده است اما یک زبان "خالص" شیء گرا (Object oriented) می باشد.هر دو زبان یاد شده جزو زبانهای هیبرید محسوب می شوند اما طراحان C# این مورد را به اندازه ی C++ مهم تلقی نکرده اند. یک زبان هیبرید اجازه برنامه نویسی با شیوه های مختلف را میسر می کند.
زبان C# بگونه ای طراحی شده است که کامپایلرآن می تواند بر روی هر نوع معماری سخت افزاری طراحی و اجرا گردد. در برخی از نسخه های اولیه کامپایلر زبان فوق که توسط برخی از شرکت های جانبی ارائه شده است، کدهایC# را به بایت کدهای جاوا کمپایل می کنند. یکی از چنین کامپایلرهائی را می توان در سایت Halcyonsoft.com مشاهده نمود. بنابراین کدهایC# براحتی قابلیت حمل بر روی محیط های متفاوت را دارا خواهند بود.
یادگیری این زبان برای افرادیکه دارای سابقه آشنائی با یکی از زبانهای برنامه نویسی C++، Cو یا جاوا باشند کار مشکلی نخواهد بود، حتی افرادیکه دارای آشنائی اولیه با جاوااسکریپت و یا دیگر زبانهای برنامه نویسی نظیر ویژوال بیسک می باشند، امکان پذیر و راحت خواهد بود. برخی از برنامه نویسان حرفه ای بر این باور هستند که C# نسبت به VB.NET با اقبال بیشتر و سریعتری مواجه خواهد شد، چراکه C# نسبت به ویژوال بیسک خلاصه تر است. حتی برنامه های بزرگ و پیچیده ای که توسط C# نوشته می گردند خواناتر، کوتاه و زیبا خواهند بود.مایکروسافت در رابطه با میزان استفاده و گسترش زبان فوق بسیار خوشبین بوده و امیدوار است به سرعت زبان فوق، گستردگی و مقبولیتی به مراتب بیشتر از جاوا را نزد پیاده کنندگان نرم افزار پیدا کند.این زبان بسرعت بسمت استاندارد شدن حرکت و با تایید استانداردهای مربوطه از طرف انجمن های معتبر بین المللی و حمایت فراگیر شرکت های معتبر کامپیوتری در دنیا مسیر خودرابسمت جهانی شدن بخوبی طی می نماید.
1-3- آشنایی بابانک اطلاعاتی SQL Server
یکی از مهمترین بخش های هر برنامه کاربردی ، بانک های اطلاعاتی آن است .بانک اطلاعاتی مخزنی برای ذخیره و بازیابی داده هاست . به طوریکه به دور از هرگونه داده های زاید و با امنیت کامل مورد بهره برداری قرار می گیرد . بانک های اطلاعاتی به شیوه های گوناگونی پیاده سازی می شوند که مهم ترین آنها بانک اطلاعاتی رابطه ای است .
سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی واسط هایی هستند که کاربران از طریق آنها می توانند به بانک اطلاعاتی دستیابی داشته باشند . به طوری که اطلاعاتی در بانک اطلاعاتی ذخیره نمایند ، اطلاعاتی را بازیابی کنند و تغییرات مورد نظر خود را در بانک اطلاعاتی ایجاد نمایند .
به طور کلی کاربران می توانند از طریق سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی هر نوع تقاضایی را در بانک اطلاعاتی انجام دهند. یکی از سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی معروف ، SQL Server می باشد که ضمن ارائه خدمات مناسب به کاربران از امنیت بالایی برخوردار می باشند . اغلب برنامه های کاربردی چه تحت وب و چه غیر وب از این سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی استفاده می کنند
1-4- نتیجه گیری
بدون شک فراگیری و تسلط بر زبان C# بمنزله کسب یک پتانسیل با ارزش بوده که ثمرات آن برای برنامه نویسان در حال وآینده ای نه چندان دور بیشتر هویدا خواهد شد. استاندارد بودن و وجود کتابخانه ای مملو از کلاس این اطمینان را بوجود خواهد آورد که با فراگیری زبان فوق و کسب، مهارت های لازم، به یک توانائی فرا محیطی جدید دست پیدا خواهیم کرد که امکان استفاده از آن بر روی محیط های متفاوت وجود خواهد داشت. ویژگی ها و قابلیت های بیشمار این زبان ازجمله دلایل قانع کننده دیگری است که فراگیری آن را توجیه پذیر و منطقی می کند.
فهرست مطالب:
تصویب نامه ی هیئت داوران الف
صفحه تقدیم وتشکر ب
چکیده ج
سپاس گزاری د
فهرست مطالب 1
فهرست شکل ها 3
فهرست جدول ها 4
فصل اول
آشنایی با زبان برنامه نویسی C#وبانک اطلاعاتی Sql
- مقدمه 6
- آشنایی بازبان C#
- آشنایی بابانک اطلاعاتی Sql
- نتیجه گیری 9
فصل دوم
تحلیل سیستم درمستندات 10
2-1- چارت سازمانی متین پروتئین 11
2-2- دیاگرام تحویل سفارش 12
2-3- دیاگرام متن 13
2-4- حسابداری 14
فصل سوم
تشریح نحوه عملکرد وب سایت 15
3-1- جداول بانک اطلاعاتی 16
3-2- امکانات بازدیدکنندگان 20
3-3- امکانات مدیریت سایت 27
فصل چهارم
مراجع و پیوست 33
فهرست مراجع 34
پیوست الف: کدهای برنامه نویسی متین پروتئین 35
شامل 35 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود تحقیق آشنایی با زبان برنامه نویسی #C وبانک اطلاعاتی Sql