یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

مقاله در مورد آیین کار نگهداری انگور در سردخانه

اختصاصی از یارا فایل مقاله در مورد آیین کار نگهداری انگور در سردخانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد آیین کار نگهداری انگور در سردخانه


مقاله در مورد آیین کار نگهداری انگور در سردخانه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه26

 

بخشی از فهرست مطالب

آیین کار نگهداری انگور در سردخانه

 

مقدمه

 

هدف

 

دامنه کاربرد

 

اصول روش نگهداری انگور

 

وسایل و مواد لازم

 

برداشت ـ درجه‏بندی و بسته‏بندی

 

طرز عمل در سردخانه

 

جلوگیری از فعالیت قارچ‏ها

 

پیوست شماره 1

 

 

 

بسمه‏تعالی

 

پیشگفتار

 

 آیین کار نگهداری انگور در سردخانه که به وسیله فنی نگهداری میوه و سبزی در سردخاانه تهیه و تدوین شده و در شصت و ششمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذایی مورخ 66/10/13 مورد تایید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

 

 برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

 

 بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

 

 در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی‏المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته همآهنگی ایجاد شود .

 

 لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :

 

 1 ـ آمار نامه کشاورزی سال 64 از انتشارات وزارت کشاورزی

 

 2 ـ نتایج حاصله از آزمایشات بررسی ویژگی‏های کیفی و انباری ارقام انگور ایران ـ داریوش شرافتیان ـ مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر از سال 1358 لغایت 1363

 

 3 ـ مسائل پس از برداشت انگور چکیده بررسیهای انجام شده بر روی ویژگی‏های کیفی و انباری و روش‏های افزایش عمر انباری این محصول ـ داریوش شرافتیان ـ مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر سال .1364

 

 4 ـ استاندارد نگهداری میوه و سبزی در سردخانه شماره 830 ایران .

 

  • 5-   Table grapes – guide to cold storage (ISO 2168 – 1974)
  • 6-   Guide for cold storage of table grapes (IS: 9303 – 1979)
  • 7-   The cold storage of vinifera table grapes by A.Lloydryall and John M. Harvey united states department of agriculture Washington D.C June 1967
  • 8-   General viticulture
    by A. J. Winkler – James A. Cook
    M. Kliewer Lloyd, A. Lider
    university of California press 1974
  • 9-   Recommended conditions for cold storage of perishable published by international institute refrigeration 1979

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  آیین کار نگهداری انگور در سردخانه

 

  0 ـ مقدمه

 

 انگور یکی از میوه‏هایی است که بشر آن را از دیرباز شناخته و در طول قرون به روش‏های مختلف از آن بهره‏گیری نموده است .  درخت انگور که در ایران آن را تاک , رز یا مو نیز می‏نامند از نظر گیاه‏شناسی دارای 60 گونه است که مهم‏ترین آنها گونه Vitis vinifera از جنس Vitis و از خانواده Vitaceae می‏باشد .  ارقام تاک قابلیت تطابق با اکثر اقلیم‏های آب و هوایی را داشته و به همین لحاظ کاشت آن در مناطق مختلف جهان متداول گشته است .  در ایران حدود 400 رقم تاک وجود دارد که تقریبأ 50 رقم آن در سطح تجاری در مساحتی برابر 160 هزار هکتار اعم از آبی و دیمی مورد کشت و بهره‏برداری است . استفاده از " مو " محدود به میوه رسیده آن یعنی انگور نبوده بلکه برگ و میوه نارس آن هم ( غوره , آب غوره و غوره خشک ) مصرف غذایی دارد . 

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد آیین کار نگهداری انگور در سردخانه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.