یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

اختصاصی از یارا فایل استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی


استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی

سمینار کامل

فرمت pptx

تعداد اسلاید 53

 

مقدمه :

استفاده از میدان‌های الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. اما اثرات کشنده تغییر دادن غیر پالسی جریان روی میکروارگانیسم‌ها دارای اثر حرارتی قوی بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد. اما، این فناوری با دیگر فناوری‌ها در دهه 1940 جایگزین شد که به دلیل مصرف بالای انرژی در این فرایند بود. یک فرایند جدید که تیمار الکتروهیدرولیک نامیده می‌شد در دهه 1950 مورد مطالعه قرار گرفت. این تیمار شامل به کار بردن تخلیه میدان با شدت بالا بود که باعث تشکیل کمان‌های الکتریکی می‌شد و به نوبه خود ایجاد موج‌های شوک فشاری در یک محیط مایع که در یک ظرف فشاری قرار داشت می‌کرد، از این رو باعث غیر فعال شدن میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها می‌شد.

 

کلمات کلیدی : میدان الکتریکی پالسی , نگهداری , مواد غذایی , الکترود , PEF


دانلود با لینک مستقیم


استفاده از میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.