دسته بندی : صنایع غذایی _ کشاورزی و زراعت ،
فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ )
قسمتی از محتوای متن ...
تعداد صفحات : 6 صفحه
ویتامینها.ویتامینها دسته ای از مواد غذایی هستند که اصولاً ارزش انرژی زایی ندارند و در ساختمان سلولها و بافتها نیز شرکت نمی کنند اما وجود آنها به مقادیر بسیار کم برای انجام واکنشهای شیمیایی درون سلولها کاملاً ضروری است و کمبود آنها موجب عوارض و بیماریهای گوناگون میشود.
ویتامین ها دارای خواص شیمیایی و فیزیولوژیکی گوناگونی هستند و بطور کلی دو دسته قابل حل در آب و قابل حل در چربی تقسیم میشوند.
ویتامین B.
این ویتامینها به خانواده ویتامین B معروفند، زیرا از نظر ساختمان شیمایی و عمل دارای شباهت زیادی هستند.
این ویتامینها عبارتند از: ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B6 و ویتامین B12.
تمام این مواد در واکنشهای شیمیایی بدن به فعالیت آنزیمها کمک میکنند، یعنی موادی هستند که در حضور آنها بعضی از آنزیمها فعال میشوند و عمل خود را انجام می دهند.
کمبود این ویتامین ها سبب بروز خستگی، ضعف و اختلالات عمومی بخصوص اختلالات عصبی و مغزی و سرانجام عوارض رفتاری مانند افسردگی میشوند.
تیامین یک شکل فعال شده (TTDF) یا تیامین (ویتامین B1) است که احتمالاً روی تیامین پیروفسفات فراوانتر است (PPT ).
همچنین TTFD بهتر از تیامین جوهر نمک جذب میشود.
در این فرمولاسیون یا قاعده سازی مکملهای متیونی به عنوان یک منبع گوگرد و مکمل های گلوتیون کوآنزیمش به طور فعال اضافه میشود.
یک فرمولاسیون پتانسیل بالا از فقیرترین و کمترین آلرژیزا ویتامین B تهیه میشود و عوامل ساخته شده را بوسیله استیفن ای –لوین نسبت میدهد.
متن بالا فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.شما بعد از پرداخت آنلاین فایل را فورا دانلود نمایید
بعد از پرداخت ، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.
( برای پیگیری مراحل پشتیبانی حتما ایمیل یا شماره خود را به صورت صحیح وارد نمایید )
«پشتیبانی فایل برای شما این امکان را فراهم میکند تا فایل خود را با خیال راحت و آسوده دریافت نمایید »
دانلود مقاله ویتامین