یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

مقاله در مورد شیطان

اختصاصی از یارا فایل مقاله در مورد شیطان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد شیطان


مقاله در مورد شیطان

مقاله کامل بعد از پرداخت وجه

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات: 6

 

کلمه شیْطان از ماده «شطن» گرفته شده، و «شاطن» به معنای «خبیث و پست» آمده‌است، و شیطان به موجود رانده شده، سرکش و متمرد اطلاق می‌شود و به معنی روح شریر و دور از حق، نیز آمده‌است.

«شیطان» اسم عام (اسم جنس) است، در حالی که «ابلیس» اسم خاص (عَلَم) می‌باشد، و به عبارت دیگر شیطان به هر موجود موذی و منحرف کننده و طاغی و سرکش، خواه انسانی یا غیر انسانی می‌گویند، ونام ابلیس در باورهای اسلامی شیطان,به معنای کسی که ادم را فریب داده‌است.

شیطان به موجود موذی و مضر گفته می‌شود، موجودی که از راه راست بر کنار بوده و در صدد آزار دیگران است، موجودی که سعی می‌کند ایجاد دودستگی نماید، و اختلاف و فساد به راه اندازد، و اینکه به ابلیس هم شیطان اطلاق شده بخاطر فساد و شرارتی است که در او وجود دارد.

شیطان معانی مختلفی دارد، که یکی از مصداقهای روشن آن ابلیس و مصداق دیگر آن انسان‌های مفسد و منحرف کننده‌است.

آشنایی با شیطان‌پرستی

تعریف کلی

سال‌های پس از رنسانس را می‌توان به سال‌های افسار گسیختگی جهان غرب در تمامی ابعاد فردی و اجتماعی و جنبه‌های متعدد منتهی به روابط انسانی توصیف کرد .

پس از برداشته شدن یوق تعالیم متعصب کلیسای کاتولیک از گردن انسان غربی ، چند کنش عمده فکری و فلسفی شکل گرفت که شرح آن در حوصله این مقال نمی‌گنجد ،‌ لکن آنچه قابل توجه است ، رویکر‌د‌های متفاوت به مساله انسان و رابطه او با خدا است که زمینه‌های شکل‌گیری بسیاری از جریان‌های فلسفی را فراهم آورد.

نکته‌ای که نباید از ذهن دور بماند ،‌تاثیرات گسترده مکاتب یونانی و شرقی بر اندیشه متفکران غربی است .در هر حال با در نظر گرفتن موارد فوق‌الذکر دامنه انتقاد‌گرایی به مباحث اصلی توحیدی یعنی جایگاه خدا ، انسان و شیطان نیز رسید .

قرن‌ها بعد یعنی در سال‌های آغازین قرن بیستم برخی از عناصر فاسد‌‌الاخلاق با اتکا به گرایشات و نظریات توراتی و پروتستانی به صورت مخفیانه جریان « شیطان‌پرستی » را با ویژگی‌هایی همچون گناه‌گرایی ، ‌قتل ، ‌تجاوزات جنسی ، هدم اصول اخلاقی ، بی‌توجهی به مسائل توحیدی و ... پایه‌گذاری کردند .اگرچه فطرت خداجوی انسانی عاملی بازدارنده در تمایل یافتن تعداد وسیعی از افراد جامعه انسانی به این جریان شده ، لکن استفاده از موسیقی‌های جذاب و متنوع ، انجام اعمال خارق‌العاده و دور از ذهن ،‌ تهی‌شدن انسانی غربی و عصر جدید از معنویت و اتصال به منبع فیض موجبات گرایش افراد اندکی را به این گروه‌ها فراهم آورد . نکته حائز اهمیت آن است که علی‌رغم عدم استقبال عمومی از عضویت در گروه‌های شیطان‌پرستی ، آموزه‌ها و تعالیم گمراه‌کننده‌ای توسط ایشان و به وسیله ابزارهایی که در اختیار ایشان توسط قدرت‌های بزرگ سیاسی قرار گرفته ،


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد شیطان

مقاله در مورد شگفتیهای خلقت

اختصاصی از یارا فایل مقاله در مورد شگفتیهای خلقت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد شگفتیهای خلقت


مقاله در مورد شگفتیهای خلقت

مقاله کامل بعد از پرداخت وجه

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات: 1

 

خداوند به جبرئیل فرمان داد از دشتها و بلندی های زمین چهار نوع گل جمع کند: گل سفید، سرخ، سیاه، خاکی رنگ و چهار نوع آب از آبهای زمین: آب گوارا، شور، تلخ و گنداب . خداوند گلها و آبها را در هم امیخت و آنگاه آب گوارا را در گلو، اب شور را در چشم ، آب تلخ را در گوشها و آب متعفن را در میان بینی آدم جاری ساخت.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد شگفتیهای خلقت

تحقیق در مورد عسل

اختصاصی از یارا فایل تحقیق در مورد عسل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد عسل


تحقیق در مورد عسل

مقاله کامل بعد از پرداخت وجه

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات: 11

 

عسل یک واژه عربی است که در فارسی آن را انگبین می‌گویند و عبارت است از شهد گل‌ها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد می‌کند. وقتی میزان شهد جمع‌آوری شده به حدود "40" میلی‌گرم رسید، گل‌ها را رها          

کرده و به سمت کندو پرواز می‌کند. جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد "20" میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند. جالب‌تر این است که زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی که مشغول جمع آوری شهد یک گل است، روی سایر گل‌ها نمی‌نشیند.

درباره فواید عسل چه می دانیم؟

خواص و مواد موجود در عسل

همانطور که می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.

علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. به همین جهت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به حساب می آیند. از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان می دهد که گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است می تواند بخوبی باعث بهبود زخم ها شود.

زنبور عسل پیش از رسیدن به کندو در بین راه مقداری از آب شهد را جذب می‌کند و چون شهد گل‌ها حاوی "50" تا "80" درصد آب است،‌ با این عمل میزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداکثر25 درصد می‌رساند، یعنی حدودا از هر سه گرم شهدی که زنبور عسل به کندو می‌آورد، یک گرم عسل به دست می‌آید. البته عسل مناطق شمالی کشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بیشتری برخوردار است و لذا آبکی می‌باشد، ولی عسل مناطق کوهستانی از آب کمتری برخوردار می‌باشد.

زنبور عسل نوعی از آنزیم دیاستاز به نام انورتاز را نیز به شهد اضافه می‌کند که این آنزیم به همراه مواد قندی و نشاسته‌ای که چهار پنجم وزن عسل را تشکیل می‌دهند، عامل اصلی متبلور شدن یا شکرک ‌زدن عسل به شمار می‌روند. لذا این باور که عسل غیرطبیعی شکرک می‌زند صحیح نیست، بلکه دلیل متبلور شدن و رسوب دادن عسل طبیعی وجود دیاستاز و  همچنین            

کربوهیدرات ها می‌باشد. دیاستاز، ‌ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته‌نشین شدن آن می‌شود. مقدار گلوکز عسل هر چه بیشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشین می‌شود. این خاصیت فقط در عسل‌های طبیعی و غیرتقلبی دیده می‌شود، زیرا تنها عسل‌های طبیعی حاوی دیاستاز هستند. مدت زمان شکرک زدن یا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتی در مورد عسل اقاقیا به چهار سال هم می‌رسد. در کشورهای اروپایی عسل سفت شده و متبلور شده را بیشتر می‌پسندند.

تشخیص عسل طبیعی و غیرطبیعی از طریق مزه کردن غیرممکن است. برای مصرف کننده یک را ه بیشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهایی است که بدن در اختیارش گذاشته است. با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی می‌کند، با بینی‌اش آن را بو می‌کند و با زبانش آن را مزه می‌کند.

اگر مجموعه خصوصیات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعی است و ارزش آن را دارد که بهایش را در حد معقول بپردازد. لازم به ذکر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوی عسل فقط مربوط به گل هر منطقه می‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگی ندارد. نوع نژاد فقط در پرکاری و کم‌کاری تاثیر دارد.»

همان طور که قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، گرده گل و آب. هر 100 گرم عسل 330 کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی‌زاست و به کمک دیاستازهایش چربی‌های اطراف قلب را آب می‌کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می‌شود.

چگونه عسل در درمان زخم ها مؤثر است؟

زمانی که عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می کند. آنزیم گلوکز اکسیداز که توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراکسید ئیدروژن ضد عفونی کننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی که به خود بافت آسیب نرساند، باکتریها را نابود کند.در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشک شدن زخم می شود.

فعالیت استمیک عسل باعث حضور یک لایه از مایع بین بافتها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جابه جا  شود و سلولهای جدید پاره نشود.به همین جهت در برخی بیمارستانهای دنیا برای درمان زخم بستراز ترکیبات آن استفاده می شود.

ویژگی منحصر به فرد

1_ به راحتی هضم می شود: مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.

2_ منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است: نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.

3_ سطح کالری آن پایین است: در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.

4_ به سرعت در خون پخش می شود: وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.

5_ در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است: بخش مهمی از انرژی مورد نیاز برای این مورد تأمین می کند. به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود و جریان خون را تنظیم و آسان می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین می شود.

چند ویژگی جالب دیگر

1_ عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.

2_ به خاطر میزان بالای فروکتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.

3_ در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنین مناطقی که عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.

4_ تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد عسل

آلودگی صوتی

اختصاصی از یارا فایل آلودگی صوتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 49

 

موضوع تحقیق

آلودگی صوتی و اثر آن بر زندگی گیاهان و حیوانات

استاد

خانم شیخی

نام درس

مهندسی محیط زیست

تهیه کنندگان

مهدی لایقیان

امواج صوتی

امواج صوتی شکلی از امواج مکانیکی طولی هستند که عموماً در هوا منتشر شده ( اگر چه قابل انتشار در تمام محیط های مادی نیز می باشند ) و در برخورد با گوش انسان ، احساس شنیدن را ایجاد می کنند . بنابراین ، امواجی با این مشخصات که قابلیت درک توسط گوش انسان نباشد ، صوت اطلاق نمی شوند . عوامل محدود کننده صوت برای درک حسی آن ، فرکانس و بلندی است .

محدوده فرکانس درک برای انسان ، بین 16 تا 20000 هرتز است . امواج خارج از این محدوده فرکانس را مادون صوت ( فروصوت ) و ماوراء صوت ( فراصوت ) ، می نامند .

نحوه تولید صوت

نوسان ممتد یک محیط الاستیک می تواند تحت شرایطی باعث ارتعاش مولکول های هوای مجاور و تغییر مداوم فشار هوا گردد که این تغییر فشار به طور محدود و جزئی ، کمتر و بیشتر از فشار اتمسفر است . این موج به صورت طولی در هوا منتشر گردیده و در محدوده معینی از نظر فرکانس و دامنه برای انسان قابل درک است و به آن صوت می گویند . مثال ساده آن ، ارتعاش دیافراگم بلندگو و تولید صوت است .

ساده ترین امواج صوتی ، امواج سینوسی هستند که دارای سه مشخصه ، فرکانس f ، طول موج و دامنه فشار P مربوط به خود بوده . در یک منحنی سینوسی ، یک نقطه قله و یک نقطه دره از دامنه وجود دارد و این دو تغییر دامنه به یک اندازه احساس می گردد . موج صوتی سینوسی با سه مشخصه اصلی فرکانس ، دامنه و طول موج معرفی می شود و روابط زیر بر آن حاکم می باشد :

( 1-1 )

T : زمان متناوب

C : سرعت برحسب متر بر ثانیه

در صورتی که دامنه تغییرات برحسب فشار هوا در نظر گرفته شود ، معادله موج فشار به صورت زیر خواهد بود :

( 2-1 )

: دامنه فشار در زمان t

: حداکثر دامنه فشار هوا

: سرعت زاویه ای

: اختلاف فاز

گوش انسان به طور طبیعی قادر به درک امواج صوتی با حداقل دامنه فشار 20 میکرو پاسکال یا است که آن را آستانه شنوایی می نامند . هر پاسکال ده میکروبار است .

سنجش تغییرات دامنه صوت ، شامل تر و آسان تر از دامنه های دیگر ( شدت و توان ) می باشد . بدین لحاظ در مباحث اندازه گیری صوت در محیط کار ، عموماً فشار مورد اندازه گیری قرار می گیرد .

انواع صوت از نظر محیط انتشار

با توجه به تمایز مشخصه های صوتی در محیط انتشار ، صوت برحسب محیط به دو گروه تقسیم می شود :

الف ـ صوت هوایی : اصواتی هستند که در هوا یا گاز منتشر و به گوش می رسند .

ب ـ پیکری : اصواتی که از طریق محیط مایع یا جامد نتشر شده و به طریقه مستقیم ( از طریق تماس جمجمه ) یا پس از تبدیل به صوت هوایی ، قابل شنیدن هستند .

سرعت موج صوتی

سرعت موج صوتی که جزء امواج طولی است در یک محیط مادی ، بستگی به خواص محیط دارد . محیط های گوناگون دارای چگالی ، الاستیسیته و اینرسی مخصوص به خود هستند و تحت این خواص ، موج صوتی در آن ها تولید و منتشر می گردد . برای هر محیط یک مدول الاستیکی معرفی نموده اند که تابع خواص آن محیط است . هر چه دانیسته محیط انتشار بیشتر باشد ، سرعت موج صوتی نیز بیشتر خواهد بود . بدین ترتیب سرعت صوت در


دانلود با لینک مستقیم


آلودگی صوتی

اعتیاد

اختصاصی از یارا فایل اعتیاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 27

 

مقدمه

در حال حاضر کشور ما گرفتار شش معضل است که اگر برای آنها فکرعاجل نشوداین کشور خدای ناکرده رو به انقراض خواهد رفت :

1 . اعتیاد

2 . جمعیت

3 . آلودگی شهرهای بزرگ ( بخصوص تهران ) ومحیط زیست

4 . آموزش و جوانان

5 . آشفتگی فرهنگ و اخلاق

6 . رنجوری تولید

این مشکلات همه با یکدیگر ارتباط دارند و هر یک دیگری را بر می انگیزد. بدون دست زدن به یک اصلاح جامع و همه جانبه گره هیچ یک به تنهایی گشوده نخواهد شد .

آلودگی به مواد مخدر علت های مختلف می تواند داشته باشد: جهل ، فشار عصبی ، دلمردگی ، تاثیر محیط . امروزاعتیاد بلای بزرگ قرن شده بدتر از وبا و طاعون . وبا و طاعون عده ای را میکشت و میگذشت در حالی که اعتیاد بلای مستمر است . جامعه را متلاشی میکند واز نسلی به نسل دیگرانتقال می یابد. تاچهار دهه قبل اعتیاد بیشتر خاص طبقهء مرفه بود – متفنن ها و خوشگذران ها – ولی اکنون به میان عام راه یافته . کم حجم ترین و سودآور ترین ماده ای است که می توان یافت تابدان حد که گاه ارزش آن را می یابد که کارگزارانش با دولت های خود دست به مقاومت مسلحانه بزنند. ( نمونهء آن برمه و کلمبیا )

 

اما ما به دو علت در دام اعتیاد افتادیم یکی اینکه ایران بر سر راه جادهء ابریشم پیشین است و اکنون، به جای حریرکه بر پیکرهای رعنا میلغزید ، افیون می آورد. دوم جستجوی کمی آرامش و فراموشی آنچه را که بودلر( پدر دانش گیاه شناسی ) بهشت ساختگی می نامید .

تاریخچهء تریاک

گیاه خشخاش از نظر گیاه شناسی در کلاس پاپاورسمنیفرم دسته بندی میشود.گیاهان این دسته نام خود را از کلمهء لاتین پاپی به معنی خواب آور گرفته اند. اولین بار لینائوس در سال 1753 میلادی در کتابش به نام پلانتاریوم این گیاه را با قواعد آن روز رده بندی کرد. در حقیقت این گیاه بیشتر در آب و هوای معتدل نیمکرهء شمالی می روید . از تمام گونه های خشخاش تنها دو نوع پاپاورسمنیفرم و پاپاور براکتیتم به مقدار قابل ملاحظه ای تریاک تولید می کنند . گر چه امروز نوع دوم برای دارو پرورش داده نمیشود و تنها برای تولید و تزئین گونه های مختلف مورد مصرف قرار می گیرد.

پاپاور سمنیفرم یا خشخاش تریاک دارای دو محصول اصلی است . دانه های خشخاش که بدون مرفین و دارای روغن قابل مصرف اند و دیگری تریاک که دارای شهرت خطرناک و رعب آور میباشد. از دانه های خشخاش بعد از رسیدن برای تزئین کیک و نان شیرینی استفاده می شود.

عدهء زیادی از نویسندگان معتاد میگویند که تریاک باعث تحریک خلاقیت در افرادی میشود که دارای قوهء مخیلهء قوی هستند . اماتریاک به خودی خود ابدا" قدرت بالا بردن تخیل را ندارد. و در حقیقت تریاک و تمام مشتقات آن بعد از مدتی مصرف و بعد از اینکه به صورت اعتیاد درآمد اثر خفه کننده و خاموش کنندهء قوهء تخیل را دارد . دورهء هیجان بعد از مصرف مواد مخدر کوتاه است و هیچ وقت بیش از دو یا سه ماه به درازا نمیکشد. بعد از اعتیاد دیگر مصرف لذت بخش نیست و فقط از تشنج و ناراحتی ناشی از نیاز به مواد جلوگیری میکند.

در مورد هروئین باید دانست که با گسترش زمان، ظرفیت بدن در مقابل این سم زیاد و زیادتر میشود و معتاد مجبور به مصرف بیشتر و بیشتر برای رسیدن به حالت مطلوب میگردد. یعنی معتاد برای رسیدن به آن درجه از لذت همه کار میکند. ازجمله، حقایق را طوری تعبیر میکند که حتی کارهای نادرست و غیر اخلاقی را نیز درست جلوه میدهدو آن نشئه ای که در جستجوی آن است سبب میشود حتی اخلاق و انسانیت نیززیر سلطهء همان نیرو یعنی نیاز معتاد قرار میگیرند.

بعد از اینکه شخص در اعتیاد غرق شد اگر به هر دلیل مقدار لازم به بدن او نرسد اول بی حوصله و بی تاب می شود بعد از مدتی درد غیر قابل تحملی در تمام بدن او بوجود می آیدکه مانند حالت اول ترک کردن است و به مجموعه علائم " پرهیز " معروف است .

نام عامیانهء این حالت بوقلمون سرد میباشد .

عقیدهء عمومی بر این است که تمامی معتادان ( به خصوص معتادان به هروئین ) مردمی بدبخت و از اجتماع رانده شده هستند . اکثر معتادان به صورت کنترل نشده به افزایش مصرف مبادرت می ورزند. در معتادان تحلیل جسمانی امری مسلم است. اولین نتایج ظاهری این فروپاشی بدنی عبارتند از : ورم دهان و گلو ؛ امراض معدی-روده ای ؛ نقصان در گردش خون که منجر به تضعیف اعضای بدن چون دست ها و پاها و دیگر قسمت های بدن میشودوتا از کار افتادگی این اعضاء ادامه می یابد . در کنار ضعف های جسمانی انسان از نظر روحی نیز ضعیف می شود . معتادان اول نسبت به همه چیز دلسرد و نسبت به اطراف بی توجه می شوند ؛. اغلب احساس می کنند که از جانب اجتماع طرد شده اند( که تا اندازه ای حقیقت دارد )؛

با وجود همهء اینها هنوزاز پرستش این سم کشنده دست بردار نیستند.


دانلود با لینک مستقیم


اعتیاد