یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

اختصاصی از یارا فایل دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
vگوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند.
vنگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد.
vباتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند.PH  نزدیک محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان  و به علت وجود تعداد زیادی میکروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اکثرمواد غذایی دیگر مشکل تر است.

نگهداری گوشت بااستفاده از درجه حرارت های پایین نسبت به روش های دیگر کاربرد بیشتری دارد .

سرد کردن سریع و بلافاصله گوشت تا نزدیک نقطه انجماد و نگهداری در سردخانه در دمایی کمی بالاتر از نقطه انجماد از روش هایی است که در واحد های بسته بندی جدید استفاده می شود . هرچه سرعت سرد کدن بیشتر باشد شانس کمتری برای رشد میکروارگانیسم های مزوفیل وجود دارد که درجه حرارت نگهداری از 4/1- تا 2/2 درجه سانتی گراد متغیر است .

انجماد بیشتر برای گوشت هایی استفاده می شود که قرار است به مدت طولانی نگهداری شوند .

گوشت های منجمد اگر در درجه حرارت های 2/12- تا 9/28- درجه سانتی گراد نگهداری شوند اثر نگهدارندگی انجامد افزایش می یابد .

فرآیند انجماد تقریبا نیمی از باکتری ها را می کشد و تعداد باکتری ها در طول نگهداری به آهستگی کاهش می یابد .

باکتری هایی که به هنگام سرد کردن و درجه حرارت های پایین روی گوشت رشد می کنند شامل گونه های :

سودوموناس ، اسینتو باکتر ، موراکسلا ، آلکالیجنس ، میکروکوکوس ، لاکتوباسیلوس ، فلاوباکتریوم  می باشند .

این روش برای تکه های بزرگ گوشت آویزان استفاده می شود . اشعه برای کاهش تعداد میکروارگانیسم ها ی موجود در هوا و کشتن میکروارگانیسم های موجود در سطوح گوشت به کار می رود .

( اشعه باید بطور مستقیم باشد . )

 

 

 

 

 

فایل پاورپوینت 27 اسلابد


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.