لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 6
تکنولوژی مغناطیسی امکان کشاورزی با آب شور و بهینه سازی آبهای مصرفی!!
● تجربیاتی از کاربرد آب مغناطیسی درکشاورزی به دلیل تغییرات فیزیک وشیمیایی آب آبیاری ،کاربردآب مغناطیسی تحت آبیاری اهمیت زیادی دارد. گیاهان برای رشدمطلوب نیازبه جذب موادغذائی ازخاک درفرآیند فتوسنتزدارندعمده موادغذائی موجود درخاک توسط گیاهان استفاده نمی شوند .هنگام آبیاری گیاهان با آب معمولی مقدارکمی ازعناصرغذائی درآب حل می شوند ،درنتیجه به همین نسبت برای گیاهان قابل دسترس خواهند بود .زمانی که گیاه با آب سخت وبدون اثرمغناطیس آبیاری شود ،لایه ای سفید وسخت ازبی کربنات کلسیم وکربنات هاروی سطح خاک تشکیل می شود و تنهابخشی ازبی کربنات های کلسیمی توسط آب شسته شده ودرخاک نفوذمی کندوسپس روی ریشه گیاه نشست می کند. درنتیجه گیاه مجبوراست برای ادامه زندگی خودریشه های اضافی تولید کند که این روند رشد طبیعی گیاه را به خاطرصرف انرژی اضافی مختلف می کند .به دلیل افزایش مولکول های آب درواحدحجم براثرمغناطیسی شدن آب ،برحلالیت آن اضافه شده ودرنتیجه توانایی آب برای جذب کاتیون هاوآنیون ها افزایش می یابد و مقدار بیشتری ازنمک هابه ویژه بی کربنات هاتوسط گیاه جذب می شوند .دراین شرایط حرکت املاح به سمت لایه سطحی خاک وهمچنین تجمع نمک هادراطراف ریشه به دلیل خنثی شدن بارالکتریکی نمک هاکاهش می یابد .باافزایش جذب املاح معدنی ،نمک های مفید و عناصرموجود درآب وخاک ،می توان کود کمتری مصرف نمود .ضمن اینکه بدلیل کوچک ترشدن مولکول های آب وافزایش توانائی جذب آن توسط گیاه ،کارایی مصرف آب نیزافزایش می یابد ،دراثرآبیاری با آب مغناطیسی به دلیل نفوذ بیشترآن درخاک ،میزان تبخیرازسطح خاک نسبت به آبیاری با آب معمولی کمترخواهد بود. گزارشات متعددی درخصوص کاربردآب مغناطیسی درکشاورزی وجوددارد .دراین قسمت به بیان نمونه هائی ازآن هامی پردازیم: نتایج آزمایش های آبیاری با آب مغناطیسی برروی مزارع یونجه نشان دادکه عملکردیونجه ۶۵ درصدافزایش ومصرف آب وهزینه پمپاژتا۴۲درصدکاهش یافتند،مطالعه کنترل شده اثرآبیاری مغناطیسی برروی درصد جوانه زنی گوجه فرنگی ،کدو و خیارنشان داد که درمدت۳روز۹۶درصد بذر وجوانه زدند درحالی که درتیمارهای معمولی تنها۷۳درصدبذوردر۱۴روزجوانه زدند. بورمغناطیسی شده همراه باآب آبیاری مغناطیسی،جوانه زنی رادرگندم۲۰درصد ،گوجه فرنگی۶۵ درصدوفلفل وخیارراتا۱۰۰درصدافزایش داد،
●کلیات درحال حاضرآب شیرین به عنوان یک کالای اقتصادی ،نقش اساسی رادرتولیدات کشاورزی ،صنعت وتأمین نیازهای بهداشتی وشرب درسطح جهان ایفاءمی کند .درکشورمادربخش کشاورزی به عنوان محورتوسعه ،سرمایه گذاری های متنابهی به کارگرفته شده تاتمامی پتانسیل منابع آب قابل استحصال کشوردرچرخه تولید وارد شود ولذا دراین راستامدیریت مؤثرعرضه وتقاضاومصرف آب برای افزایش بهره وری ازاین منابع قابل دسترس نقش کلیدی خواهدداشت. بخش کشاورزی به لحاظ راندمان نازل آبیاری به تنهائی حدود۹۰درصدآب قابل استحصال درکشوررامصرف می کندوباتوجه به نیازشدید بخش صنعت به آب وراهکارهای انتخاب شده توسعه صنعتی ودرجهت اشتغال زائی ضروری است به هروسیله ممکن راندمان آبیاری افزایش یابد. باوجود آن که آبیاری سطحی به عنوان روش غالب درجهان محسوب می گردد ،ولی به لحاظ نیازبه ارتقاءکالائی مصرف آب وافزایش روزافزون هزینه تأمین آب ونیزمحدودیت منابع دردسترس ،تمایل دولت هابه ویژه کشورهای توسعه یافته برای کاربردآبیاری تحت فشارراافزایش داده است .به این منظوراجراءسیستم های آبیاری کم فشاربا لوله زیرزمینی وسیستم آبیاری کم فشاربا لوله زیزمینی وسیستم آبیاری تحت فشار( قطره ای وبارانی)امکان حصول راندمان توزیع آب درسطح مزرعه تاحدود۹۵درصدرادرشرایط اجراءخوب فراهم می آورد ؛ولی به دلیل ناخالصی های موجود در آب نظیراملاح کربناته ،بی کربنات هونیزکلسیم ،منیزیم ،آهن ،منگنزوذرات معلق وبیولوژیک ،لوله ها ،نازل هاوقطره چکان ها دچاررسوب وگرفتگی شده وعمرمفید شان به شدت کاهش می یابد. بامصرف آب تصفیه شده محصول تایک ماه زودرس شده ومصرف آب۳۰٪کاهش می یابد. باآبیاری مغناطیسی بدون اضافه کردن اسید،موادشیمیائی وسمی به آب،حتی رسوبات قبلی زایل شده وازتشکیل رسوب جدید پیشگیری می شود .همچنین به مرورخاک پوک ونرم شده وازایجادکلوخه ممانعت می شود و با فعال شدن املاح خاک مصرف کود نیز نصف خواهد شد. آب آبیاری پاستوریزه شده ازبیماری های گیاهی(قارچی ،باکتریایی وویروسی)پیشگیری کردوسم کمتری نیازخواهدبود. گیاه شاداب تر،سبزتروسالم تربوه ودرمقابل پارازیت هاوآفات بهترمقاومت خواهدکردوباکاهش هزینه های تولیدوافزایش عملکرد،سود دهی بیشترمی گردد. ....
سوٌالهایی در مورد تکنولوژی مغناطیسی
1) اولین جائیکه برای اولین بار از سیستم های مغناطیسی در کشاورزی استفاده شده کجاست؟
این تکنولوژی اولین بار در اتحاد جماهیر شوروی و سپس در آمریکا و ژاپن و انگلستان به کار رفته است و پس از آن در کل دنیا مرسوم شد و در ضمن این روش هزاران سال پیش از سوی تمدنهای چینی، هندی و فرعونی در زمینه بهداشت و معالجه بیماریها به کار می رفته است.
2) چگونه و چرا از سیستم های مغناطیسی در کشاورزی استفاده می شود؟
آنچه واضح است این است که زمین توسط یک نیروی مغناطیسی احاطه شده است که نقش مهمی در محافظت آن در مقابل اشعه های مضره ایفا می کند و انسان نقش مهمی در آلودگی محیط زیست و بالتبع روی این نیروی مغناطیسی داشته است و دانشمندان ثابت کرده اند که طی هزاران سال گذشته زمین 50% از نیروی مغناطیسی خود را از دست داده است . و پروفسور یوری تکاچنکو روس یکی از بزرگترین دانشمندان علم نیروی مغناطیسی که نامش در کتاب گینس به سال 1992 به عنوان اولین دانشمند در زمینه علوم مغناطیسی ذکر شده است تاکید می کند که آب ، بسیاری از ویژگیهای حیاتی خود را از دست داده است و اختلالی در تر تیب عناصر آن رخ داده است و به این دلیل، مغناطیسی کردن آب آبیاری باعث بهبود خواص آب و ترتیب الکتریکی آن می شود و در نتیجه باعث بیشتر شدن اثر حیاتی و فعالیت آن شده و ویژگیهای شیمیائی و فیزیکی بسیار مفیدی برای مصرف کننده یعنی انسان و حیوان و گیاه ایجاد می کند و این نتایج از سوی بسیاری از دانشمندان و طی تحقیقات و تجارب عدیده تائید شده است. و اما در مورد چگونگی کاربرد آن باید گفت که پس از بررسی مزرعه به منظور بدست آوردن بعضی از معلومات که بر اساس آنها سیستم مغناطیسی مناسب طراحی شده وبه جای شیر فلکه اصلی آبیاری نصب می گردد.
3) بذر مغناطیسی چیست؟
بذرهای هستند که از یک میدان مغناطیسی معینی عبور داده شده اند که نتیجه آن ایجاد یک نوع تورم در بذر شده و باعث ازدیاد فعالیت هورمونهای اکسین و سیتوسین و ویوسین و همچنین افزایش میزان تنفس با توجه به تورم ایجاد شده است.
4)روش علمی معالجه شوری با سیستم های مغناطیسی چیست؟
آنچه واضح است این است که مولکول آب از اتم های هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده و این مولکولها توسط باندهای هیدروژنی به هم متصل می باشند که این باندها دو گانه یا چند گانه می باشند و در هنگام عبور آب از یک میدان مغناطیسی این باندهای هیدروژنی یا تغییر کرده یا از هم جدا می شوند و این جدا شدن مستلزم جذب انرژی می باشد و اینکار باعث کاهش میزان ارتباط باندهای آب شده و همچنین باعث افزایش هدایت الکتریکی می شود که در نتیجه باعث حل شدن بلورهای نمک و شکستن آنها به کوچکترین جزء و سهولت نفوذ آنها به اعماق خاکو همچنین بافتهای گیاهی می شود.5) تا چه درجه ای از شوری می توان از سیستم های مغناطیسی استفاده کرد؟
با هر درجه از شوری می توان از این سیستم استفاده کرد ولی برای بدست آوردن نتایج سریعتر در امر کشاورزی میزان شوری باید کمتر از 12000 پی پی ام باشد و در صورت بیشتر بودن این عدد زمان بیشتری نیاز است که به تدریج آب مغناطیسی بتواند خواص خاک را بهبود بخشیده و از تراکم املاح که باعث کاهش حاصلخیزی خاک می گردد بکاهد.
6) آیا می توان سبزیجات و مرکبات را در آبهای با شوری 12000پی پی ام با استفاده از سیستم های مغناطیسی کشت کرد؟
با توجه به درجه تحمل طبیعی گیاهان و سبزیجات سیستم مغناطیسی می تواند قدرت تحمل آنها را نسبت به شوری افزایش دهد زیرا آبیاری پیوسته و مستمر با آب آبیاری مغناطیسی باعث بهبود خواص خاک و افزایش حاصلخیزی آن گشته و باعث می شود که خاک زراعی دارای نفوذ پذیری عالی و خروج املاح زائد و جلوگیری از رسوب آنها در سطح و مجاری خاک می گردد.
8)دلیل کاهش میزان آب آبیاری با استفاده از سیستم های مغناطیسی چیست؟
مشخص است که زیادی آبیاری با آبهای شور به دلیل تراکم املاح باعث از بین رفتن محیط زیست و خفگی خاک و گیاه می گردد.و ثابت شده است که سیستم های مغناطیسی به دلیل اینکه باعث آسانی نفوذ آب در خاک شده و همچنین استفاده کامل و سریع آن از جانب گیاه 30% مصرف آب کاهش می یابد زیرا عمل تبخیر کاهش می یابد.
9) چرا بعد از استفاده از سیستم های مغناطیسی از میزان کود کاربردی کاسته می شود؟
زیرا کاربرد آب مغناطیسی در کشاورزی باعث آزاد شدن و افزایش حلالیت عناصر غذائی خاک می گردد. ومی دانیم که حد اکثر 60% کودهای اضافه شده به خاک مورد استفاده گیاه قرار می گیرد و بقیه آن برای خاک مشکل ساز خواهد شد و در هنگام به کاربردن آب مغناطیسی تقریبا کل کود اضافه شده به خاک حل خواهد شد و از مشکل فوق الذکر رها خواهیم شد.
10) بعد از چه مدتی می توان به نتایج قابل قبولی رسید؟
این نتایج در محصولات فصلی بعد از سه ماه و در محصولات درختی بعد از شش ماه قابل مشاهده است و بعلاوه نتایج دیگری همچون افزایش مستمر بهبودی خاک و افزایش ارزش غذائی میوه ها از نتایج آن است.
11) آیا نتایج ملموسی از این سیستم بدست آمده است؟
البته و نتایج فراوانی چه در داخل کشور امارات و خارج آن حاصل شده است و این سیستمها بر روی مزارع و باغچه های فراوانی نصب شده و همگی آنها نتایج رضایت بخشی را نشان داده اند که می توان برای اطلاعات بیشتر به بروشورها و کاتالوگهای شرکت مراجعه کرد.12) سیستم های مغناطیسی چقدر در اضافه محصول موثرند؟
آب و بذر دو عامل مهم افزایش محصولمی باشندو اگر آب دارای خواص وفیزیکی و شیمیائی خوبی باشد بالطبع بر روی افزایش محصول اثر خواهد کرد وسیستمهای مغناطیسی نقش مهمی در بهبود این ویژگیها و همچنین افزایش فعالیت بذرها دارند و در نتیجه این سیستمها می توانند تا 40% و حتی بیشتر افزایش محصول ایجاد بکنند.
13) اثر سیستم های مغناطیسی بر ارزش غذائی میوه ها چیست؟
عوامل متعددی در ارزش غذائی میوه ها تاثیر دارند همچون آب ،بذر ،خاک و کلیما و دانستیم که این سیستم برروی همه این عوامل تاثیر دارد و پس از مغناطیسی کردن بذرها آنهادارای انرژی و فعالیت بیشتر شده و گیاهان با مقاومت بالا ایجاد می کنند و مغناطیسی کردن آب باعث بهبود خواص فیزیکی و
تحقیق درباره تکنولوژی مغناطیسی امکان کشاورزی با آب شور و بهینه سازی آبهای مصرفی