یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق تحلیل فناوری اطلاعات (IT)

اختصاصی از یارا فایل تحقیق تحلیل فناوری اطلاعات (IT) دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق تحلیل فناوری اطلاعات (IT)


تحقیق تحلیل فناوری اطلاعات (IT)

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:117

 فهرست مطالب:

قسمت اول:   ۰
فن‌آوری اطلاعات   ۰
(IT)   ۰
مقدمه:   ۱
تکنولوژی (فن‌آوری) :   ۳
۱- پژوهش وود وارد:   ۵
۲ ـ پژوهش، درک پیوو و گروه آستن:   ۹
۳ ـ مطالعات جیمز تامپسون:   ۱۰
تعریف فن‌آوری اطلاعات:   ۱۱
تاریخچه فن‌آوری اطلاعات:   ۱۴
الف) رایانه‌های نسل اول:   ۱۸
ب) رایانه نسل دوم:   ۱۸
پ) رایانه‌های نسل سوم:   ۱۸
ج) رایانه‌های نسل چهارم:   ۱۹
مولفه‌های فن‌آوری اطلاعات:   ۲۰
معرفی چند نمونه از فن‌آوریهای اطلاعاتی:   ۲۱
پست صدا:   ۲۱
ـ نظامهای کنفرانس رایانه‌ای:   ۲۲
ـ تابلو اعلانات الکترونیکی:   ۲۲
ـ اینترانت:   ۲۳
منابع حاصل از اینترانت:   ۲۳
ـ کاربرد فن‌آوری اطلاعات در سازمانها:   ۲۴
ب) کاربرد اطلاعاتی:   ۲۵
ناخشنودی از فن‌آوری اطلاعات در سازمان:   ۲۵
خشنودی از فن‌آوری اطلاعات در سازمان:   ۲۶
۲ ـ بیمارستان کینگستون:   ۲۷
سیستم اطلاعاتچیست؟   ۲۹
سیستمهای اطلاعاتی در سازمان:   ۳۱
۱ ـ سیستم اطلاعات مدیریت(MIS)   ۳۱
۲ ـ سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری: (DSS)   ۳۴
ـ سیستمهای پشتیبانی تصمیم‌گیری با بازده قوی:   ۳۵
خصوصیات سیستمهای پشتیبانی تصمیم‌گیری:   ۳۵
ـ عوامل مهم در موفقیت سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری:   ۳۷
معماری سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری:   ۳۷
سیستم اطلاعاتی مدیران عالی (ESS)   ۳۸
سیستم اتوماسیون اداری(OAS)   ۳۹
سیستم اطلاعاتی عملیاتی TPS   ۴۱
سیستمهای کارهای دانش‌بر KWS :   ۴۲
سیستم اطلاعات مدیریت منابع انسانی:   ۴۴
محدودیتهای فن‌آوری اطلاعات:   ۴۸
قسمت دوم :   ۴۹
سازمان و ساختار سازمانی   ۴۹
مقدمه: «چرایی مطالعه سازمان»   ۵۰
«سازمان»   ۵۱
نگاهی به تعاریف سازمان:   ۵۱
سازماندهی (Organizing):   ۵۷
مبانی سازماندهی:   ۵۸
۱- سازماندهی بر مبنای وظیفه یا هدف.   ۵۸
۲- سازماندهی مبتنی بر نوع تولید یا عملیات (محصول)   ۶۱
۳- سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی (جغرافیایی)   ۶۳
۴- سازماندهی بر مبنای زمان:   ۶۴
خلاصه و جمع‌بندی از معرفی چند ساختار متداول سازمانی:   ۶۹
الگوهای جدید ساخت سازمانی:   ۷۰
۱- سازمان ماتریسی یا خزانه‌ای (Matrix organization)   ۷۰
نقاط قوت و ضعف ساختار ماتریس:   ۷۲
الف) نقاط قوت:   ۷۲
ب) نقاط ضعف:   ۷۳
۲- سازماندهی بر مبنای پروژه:   ۷۳
۳- ساختار سازمانی، ماژولار (پیمانه‌ای یا پارندی)   ۷۴
برخی از ویژگیهای مهم ادهوکراسی عبارتند از:   ۷۷
معایب ادهوکراسی:   ۷۷
ابعاد طرح سازمان:   ۷۹
ابعاد ساختاری:   ۸۰
رسمیت:   ۸۰
فنون رسمی سازی:   ۸۲
پیچیدگی   ۸۴
تمرکز   ۸۸
ارتباط تمرکز، پیچیدگی و رسمیت:   ۸۹
تمرکز و رسمیت:   ۸۹
نسبتهای پرسنلی:   ۹۰
ابعاد محتوایی:   ۹۲
- تکنولوژی:   ۹۵
محیط:   ۹۶
رابطه محیط و ساختار:   ۹۶
استراتژی:   ۹۷
قسمت سوم :   ۱۰۰
پیشینه تحقیق   ۱۰۰
الف) تحقیقات خارج از کشور:   ۱۰۱
۱- بررسی و پژوهش اسمیت   ۱۰۱
بررسی و پژوهش ویگاند:   ۱۰۲
تحقیق فیفرولبلباسی:   ۱۰۳
- بررسی و پژوهش برن:   ۱۰۴
تحقیقات تریست و بمفورد:   ۱۰۵
ب) تحقیقات انجام شده در ایران:   ۱۰۶
قسمت چهارم :   ۱۱۰
بیمه چیست؟   ۱۱۱
نگاهی به بیمه ایران:   ۱۱۱
معرفی مجتمع‌ها و شعب بیمه‌ای شرکت سهامی بیمه ایران در شهر تهران:   ۱۱۳
مکانیزاسیون بیمه ایران: 

 

 

مقدمه:
اطلاعات همانند خونی است که در کالبد سازمان جریان می‌یابد و به آن حیات می‌بخشد، اطلاعات می‌تواند فرایند تصمیم‌گیری را در مورد ساختار، تکنولوژی و نوآوری تغذیه نماید، و همچنین اطلاعات همانند یک رگ حیاتی است که سازمان را به عرضه کنندگان مواد اولیه و مشتریان متصل می‌سازد، توسعه فن‌آوری اطلاعات مانند کامپیوترها و وسایل ارتباط الکترونیکی ماهیت بسیاری از کارهای دفتری را دگرگون کرده‌اند، شبکه‌های کار در خانه و خودکار شدن، امکان محدود کردن بعضی بخشها و کاهش تعداد کارکنان سازمان را فراهم آورده‌اند. از این پدیده‌ها (فن‌آوری اطلاعات) ممکن است چنین استنباط شود که سازمانهای بزرگ کوچکتر می‌شوند و گرایش بسوی انواع انعطاف‌پذیرتر و کوچکتر سازمان نیرومندتر می‌شود.
فن‌آوری اطلاعات همچنین می‌تواند منجر به تغییرات نسبتاً وسیعی در سطح بین‌المللی باشد. زیرا این فن‌آوریهای اطلاعاتی و کامپیوترها می‌توانند تاثیر شدیدی بر عملکردهای اقتصادی و اجتماعی و مناسبات جهانی داشته باشند. هم در پیش‌بینیهای خوشبینانه از نظر ابعاد مثبت تاثیرات فن‌آوری اطلاعات بر شیوه‌های زندگی و هم در بدبینیهای موجود نسبت به تاثیرات مخرب آن عناصری از واقعیت نهفته است، به هر تقدیر، بر بازار کار و شیوه زندگی تاثیر خواهد نهاد. در حال حاضر فن‌آوری اطلاعات مهمترین مساله‌ای نیست که یک کشور بخصوص با آن روبرو باشد بلکه تجلی آن بعنوان سریع‌التغیرترین عامل اقتصاد بسیاری از کشورها، مساله‌ساز است. این فن‌آوری به سرعت در حال بهسازی و ارتقاست و هزینه‌ها با سرعت قابل توجه کاهش می‌یابند. دامنه کاربرد آن بسیار وسیع است و در غالب صنایع تاثیرات آن بر قیمت تمام شده محصول از نظر سهم هزینه‌های مربوط به نیروی انسانی از اهمیت بسیار برخوردار است.
همچنین کاربرد این فن‌آوریهای اطلاعاتی در سازمانها در حکم یکی از منابع و دارائیهای با ارزش سازمانی است و انتخاب و تعیین استراتژی صحیح برای کاربرد آن ضروری است.
البته در مرحله اول این مطلب برای بسیاری از مدیران سازمانها چندان پذیرفتنی نیست و برخورد با اطلاعات در حکم منبعی همپایه همچون نیروی انسانی، مواد اولیه، منابع مالی و … و گاه مهمتر از این‌ها، امر راحتی نیست. حتی برای بسیاری از مدیران سطح اجرایی نیز، تلقی عنصری غیر ملموس در حکم منبع اصلی امکانات حیاتی، مشکل است. اما اگر درست توجه کنیم می‌بینیم که چطور این عناصر غیر ملموس، بر بالا رفتن بهره‌وری و سوددهی هر سازمانی و بهینه‌سازی اتخاذ تصمیمات مدیران راهبردی تاثیر می‌گذارند. اطلاعات در حیات هر سازمانی می‌تواند نقش مهمی را بعهده داشته باشد. در واقع اطلاعات وسیله‌ای است که امکان استفاده بهتر و مناسبتر از منابع ملموس سازمان را برای مدیریت فراهم می‌آورد. اطلاعات در سازمان غالباً به شکل موثری اداره نمی‌شود و با وجود آنکه در بسیاری از سازمانها، اطلاعات با فن‌آوری پیشرفته همراه شد و نظام‌های پیچیده خودکار برای خدمات اطلاعات  و همچنین نظامهای خودکار دفتری و اداری  در سطح وسیع به کار گرفته می‌شوند، هنوز در مورد مسئله مدیریت این نظامها و مراکز خدمات اطلاعاتی و چگونگی و میزان کاربرد این فن‌آوریها و مدیریت منابع اطلاعاتی بحث و بررسی دقیق و مفصلی نشده یا اجرا نگردیده است.
می‌توان اولین گام برای کاربرد فن‌آوریهای اطلاعاتی را آگاهی مدیران از ارزش بالقوة آن دانست. همان‌ طوری که با فعالتر شدن مدیریت، بکارگیری اصول و علوم آن ساده‌تر گردید، با ارج نهادن به نقش اطلاعات در سازمان به کاربرد فن‌آوریهای اطلاعاتی و نیز نقش‌آفرینی اطلاعات در تصمیمات و استراتژیهای مدیریتی و چگونگی بهره‌گیری از آن آگاه‌تر خواهیم شد.
 
تکنولوژی (فن‌آوری) :
تکنولوژی یکی از عوامل موثر و تعیین کننده در ساختار سازمانی است و تغییرات و تحولات تکنولوژیکی باعث پیدایش صنایع و مشاغل جدید و از بین رفتن یا بی‌اهمیت شدن بعضی از صنایع و مشاغل قبلی می‌گردد. بنابراین ورود تکنولوژی به سازمان محدودیتها و فرصتهایی را پدید می‌آورد که از جمیع جهات بر سازمان تاثیر می‌گذارد. تکنولوژی ترکیب جدیدی از تلاش انسان، ماشین‌ها و تجهیزات و روشهای انجام کار را ایجاد می‌کند که نیازمند آمادگی سازمان در جهت پذیرش و انتخاب ترکیب صحیح می‌باشد. در مفهوم واقعی تکنولوژی، اتفاق نظر کامل وجود ندارد. برداشتهای متفاوت از تاثیر تکنولوژی در سازمان شده است همچین سطوح تجزیه و تحلیل تاثیر تکنولوژی در سازمان نیز متفاوت بوده است و عده‌ای کل سازمان را بعنوان استفاده کنندگان تکنولوژی‌های متفاوت و حتی عده‌ای دیگر فرد را بعنوان یک واحد تاثیرپذیر تکنولوژی مورد بررسی قرار داده‌اند.
به همین جهت تعریف واحدی از تکنولوژی ارائه نشده است.
به هر حال، تکنولوژی عبارتی است که برای هر نوع سازمانی قابل کاربرد است. سازمانها همگی اعم از صنعتی و خدماتی از تکنولوژی استفاده می‌کنند. همه سازمانها به این منظور بوجود آمده‌اند که تغییری را در «شیء» بوجود آورند و ایجاد این تغییر مستلزم داشتن تکنولوژی است. البته شیء مذکور حتما نباید دارای شکل ظاهری و مادی باشد، بلکه می‌تواند شامل مواردی مثل اطلاعات، نمادها و حتی افراد نیز باشد. محسوس و ملموس بودن یا نبودن شیء مورد تغییر در سازمان، تاثیری در مفهوم و اهمیت تکنولوژی به طور عام ندارد به عبارت دیگر بعنوان عامل موثر هماهنگی که در یک پالایشگاه نفت مورد بررسی قرار می‌گیردبه همان نحو نیز در یک موسسه بیمه مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد.(Scott . Bedeian . 1986)
تکنولوژی در جهان پیشرفته امروز، همان گنج پر ارزشی است که نوع بشر پس از قرن‌ها تلاش برای دانستن و کاربرد دانشها برای زندگی بهتر و آسانتر بدست آورده است و در یک کلام می‌توان گفت تکنولوژی دستاورد دانش است. (هوا کیمیان، 1374، ص 20)
علم، صنعت و تکنولوژی می‌توانند جامعه و جهان را متحول کنند تا آن حد که پایه‌گذار تحولهای تاریخی باشند و جوامع بشری را از دورانی به دوران دیگر، با ویژگی‌های کاملا متفاوت انتقال دهند. «ژان ـ ژاک سروان ـ شرایبر» نویسنده کتاب (تکاپوی جهانی)‌از لحظه‌های استثنایی و دگردیسی جوامع سخن می‌گوید که پیشرفت تکنولوژی زمینه‌ساز آن خواهد بود. شرایبر می‌گوید «ما در لحظه‌ای استثنایی از دگردیسی جوامع از جمله جامعه خودمان (فرانسه) زندگی می‌کنیم، لحظه‌ای که نظیر آن در طول قرن‌ها کمتر پیش می‌آید. … شرایبر برای اثبات این سخن به پیشگفتار کتاب «تکاپوی آمریکا» استناد می‌کند.
پنج قرن پیش، رابله و سروانتز، بر پایه اختراع صنعت چاپ، جهش بزرگ نورزایش (رنسانس) را بنا نهادند. و نظم اخلاقی را به لرزه در آوردند. زیر و رو شدن فنون در ساختهای اجتماعی و الگوی ذهنی جامعه قرون وسطی شکاف ایجاد کرد. این ضربه «نوزایش» را بوجود آورد.
شرایبر ابراز امیدواری می‌کند که این بار تحول جهان به گونه‌ای باشد که همه جوامع از دستاوردهای آن برای رفاه و بهرورزی بهره گیرند. او می‌گوید «البته اراده و حماسه را نباید از ماشین‌های کوچکی که مردمان سواحل اقیانوس آرام یکی پس از دیگری به خدمت ذکاوت انسانها در می‌آورند، انتظار داشت. اگر قرار است و باید جامعه اطلاعات که هم اکنون جانشین جامعه صنعتی فرو پاشیده می‌شود، به اشتغال کامل استعدادهای همه بیانجامد و درهای آینده را بر روی ما و پنج میلیارد انسان دیگر پیش از پایان نفت، بگشاید، یک انقلاب اجتماعی آنهم همین امروز ضروری است…»
با این تفاسیر باز بنظر می‌رسد که هنوز نمی‌توان تعریف جامعی را از تکنولوژی ارائه داد ما در این پژوهش پس از بررسی تعاریف متعدد از تکنولوژی تعریف هنری مینتزبرگ از تکنولوژی را جامع‌تر یافتیم مینتز برگ تکنولوژی را عبارت از ابزاری می‌داند که برای دگرگون کردن «وارده یاin Put » به «ستاده یا Out Put» در هستة عملیاتی بکار می‌رود. مجموع تکنولوژیهای مورد استفاده در سازمان، نظام فنی سازمان را تشکیل می‌دهند که شامل سه تکنولوژی، انسانی، ماشینی و روشهای انجام کار می‌باشد. (مینتز برگ، 1371 ص 17)
همانطور که در صفحات پیشین اشاره کردیم تکنولوژی یکی از عوامل تاثیرگذار بر ساختار سازمانی است. و از نخستین سالهای انقلاب صنعتی آنچه نقطه همگرایی صاحب نظران قرار گرفت، فن‌آوری و پیشرفتهای آن بود که ضمیمه استمرار انقلاب را فراهم آورد. تاثیر فن‌آوری بر روابط افراد، گروهها و سازمانها مورد توجه صاحبنظران قرار گرفت و در طول سالهای قرن بیستم تحقیقات قابل ملاحظه‌ای به منظور شناخت ماهیت و عوامل موثر در فن‌آوری صورت گرفته است در اینجا ما به چند نمونه اشاره خواهیم کرد:
1- پژوهش وود وارد :
خانم جون وود وارد (1971 ـ 1916 م) استاد جامعه شناسی صنعتی دانشگاه علوم تکنولوژی امپریال دانشگاه لندن بود او تحقیقات خود را در دانشگاه لیورپول شروع کرد ولی اشتهارش را مرهون مطالعاتی است که وی متعاقبا در سمت مدیره واحد پژوهش‌های مناسبات انسانی در دانشکده فنی اسکس جنوب شرقی بر روی تکنولوژی و ساختار در شرکتهای تولیدی بعمل آورده است. بعدها او و همکارانش، ضمن توسعه مطالعات یاد شده بر عمق آنها نیز افزودند. وود وارد و همکارانش حدود 100 شرکت را مورد مطالعه قرار دادند که اطلاعات بدست آمده از هر شرکت با شرکتهای دیگر متفاوت بود شاید یکی از دلایل متفاوت بودن نتایج اندازه شرکتها بود که یکی شاید 10 کارمند و دیگری 100 کارمند داشت. (نمودار 1 ـ2)
وود وارد سازمانها را در سه گروه کلی فره‌مند، سنتی و بور و کراتیک جای داد و در این نوع طبقه‌بندی نکاتی از قبیل: سلسله مراتب اداری بین بالاترین و پایین‌ترین سطح، حیطة نظارت و یا میانگین افرادی که زیر نظر یک سرپرست بکار اشتغال دارند، میزان ابهام یا وضوح در شرح وظایف کارکنان، حجم مکاتبات و دستور العمل‌ها، میزان تقسیم وظایف کارشناسان و متخصصین مورد نظر وی بودند. وود وارد درمی‌یابد که سازمانها از نظر ویژگی‌های بالا با هم متفاوت هستند. مثلا در یکجا افراد تحت سرپرستی یک سرپرست خیلی کم بودند و در جایی دیگر شاید 80 تا 90 نفر. سلسله مراتب در واحدهای تولیدی از حداقل 2 تا حداکثر 8 رده می‌رسید و ارتباطات در جایی بکلی بصورت شفاهی انجام می‌گرفت اما در جایی دیگر همین ارتباطات کلا بصورت کتبی صورت می‌پذیرفت. او از خود پرسید این تفاوتها ناشی از چیست؟
گروه خانم وود وارد برای یافتن پاسخ به سوال فوق ابتدا فرض کردند که ممکن است اندازه یا سوابق تاریخی سازمانها دلیل اختلافشان باشد. اما به جوابی نرسیدند. ولی وقتی تفاوت بین فنون متفاوت تولید بررسی گردید، معلوم شد واقعا فن‌آوری تولید با سلسله مراتب،‌ حیطه نظارت و آن ویژگی‌های سازمانی فوق الذکر ارتباط دارد. وود وارد و همکارانش ادعا نکردند که فن‌آوری تنها عامل موثر در ساختار یک سازمان است همچنان که نگفتند مدیران نمی‌توانند بر ساختار سازمان‌ها اثر بگذارند اما تاکید کردند که‌ فن‌آوری در ساختار سازمان اثر عمده‌ای دارد.


دانلود با لینک مستقیم

مجموعه مقالات پژوهش و برنامه ریزی

اختصاصی از یارا فایل مجموعه مقالات پژوهش و برنامه ریزی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

مجموعه مقالات پژوهش و برنامه ریزی


مجموعه مقالات پژوهش و برنامه ریزی

این مجموعه دربرگیرنده 77 فایل از کاملاترین مطالعات و مقالات پژوهش و برنامه ریزی می باشد که با داشتن آن، موضوع پژوهش و برنامه ریزی به صورت کاملا حرفه ای مورد شناخت شما قرار خواهد گرفت.


دانلود با لینک مستقیم

پروژة کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

اختصاصی از یارا فایل پروژة کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژة کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان


پروژة کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:48

فهرست مطالب:

طرح تحقیق ۵
اهداف تحقیق ۵
فرضیه ها ۶
روش های گردآوری اطلاعات ۶
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی ۷
زمان اجرا ۸
مشکلات اجرا ۸
مقدمه ۱۰
تعریف صنایع غذایی ۱۱
مبحث مهم کنسروسازی ۱۱
نظریه تجربی نیکلاس آیرت ۱۲
تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان ۱۳
بررسی تحصیلات کارکنان ۱۴
مهندس آزمایشگاه ۱۶
ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن ۱۷
پاستوریزاسیون ۱۹
بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی ۲۰
طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه ۲۲
نوار نقاله یا سورتینگ ۲۴
صافی مرحله یک: ۲۶
بچ (مخزن تغلیظ گوجه) ۲۷
بسته بندی رب گوجه فرنگی ۲۹
برج خنک کننده ۳۱
استقرار انبار کارخانه ۳۲
انبار محصولات بسته بندی شده ۳۲
انبار مواد اولیه ۳۳
چگونگی نگهداری رب فله ای ۳۳
کنترل کیفی ۳۴
پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه ۳۶
شستشوی دستگاها ۳۶
نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها ۳۷
نمودار ماشین آلات و تجهیزات ۳۸
جدول مواد اولیه اصلی ۳۹
چکیده مطالب ۴۵
مشکلات کارخانه ۴۶
انتقادات ۴۷
پیشنهادات ۴۸
منابع و مأخذ

 

 

 

طرح تحقیق:

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی

اهداف تحقیق:

چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی

این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند.

دوماً : یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد.

ب : فواید استفاده از رب گوجه فرنگی

امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد.

اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است.

فرضیه ها:

الف : ساختار و استقرار کلی کارخانه در تهیه رب گوجه فرنگی

ب: بررسی و بیان ترکیبات تولیدی رب

ج: تأثیر محصول سالم بر کیفیت رب گوجه فرنگی

د: رب گوجه فرنگی و نحوه تأثیر آن بر طعم غذا

روش های گردآوری اطلاعات:

الف: طی دوره کارآموزی و با استفاده از معلومات کارشناس تغذیه کارخانه

ب : استفاده از نمودارهای صنعتی موجود در کارخانه

  • نمودار تجهیزات و دستگاههای شرکت 2- نمودار تحویل کالا 3- نمودار درجه کیفیت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداری کارخانه

5- مراجعه به کتابهای صنایع غذایی موجود در دفتر شرکت

  • استفاده از راهنمائی های استاد راهنما جهت تنظیم و مرتب سازی مطالب در طرح تحقیقی

 

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی:

کنسرو: صنایع محافظت کردن از محصول بسته بندی شده را گویند که امروزه با پیشرفت تکنولوژی نوع کنسرو با وجود تاریخ تولدی و انقضاء و در نزد مشتری و کارخانه سازنده قابل شناسایی است.

پری هیتر: دستگاه تبادل حرارت است که با نصب این نوع تکنولوژی در جهت حرارت دادن جهت خروج تفاله آن استفاده می شود.

سورتینگ یا نوار نقاله : گوجه های شستشو داده شده به وسیله این دستگاه به داخل خط تولید انتقال داده می شود.

بچ : مخزن تلغیظ گوجه : گوجه حرارت داده شده به وسیله پمپ به این مخزن انتقال داده می شود وقتی آب گوجه به بریکس 37-35 درجه رسید رب از مخزن تخلیه می شود.

خردکن یا منوپمپ : دستگاه خردکن یا پمپ گوجه خرد شده را به مخزن آب گوجه انتقال می دهد.

پاستوریزاستور: همان طور که از اسمش مشخص است پاستوریزه کردن آب گوجه را با مقدار نمک افزودنی در درجه حرارت 90-85 درجه انجام می دهد.

کانتی نیوس: دستگاه حالت دهنده به رب این دستگاه باعبور دادن آب گوجه از بین بخار آب باعث حالت دادن به آب گوجه و رساندن بخاز آب گوجه به نوعی فرموله سفت می باشد.

زمان اجرا:

در پروژه تحقیقی فوق مهمترین زمان در تمامی مراحل تولید فصل برداشت گوجه می باشد زیرا این زمان این امکان را فراهم می کند که با مواد اولیه در زمان برداشت و نحوه شستشوی گوجه خریداری شده و حمل مواد اولیه برخورد مستقیم داشته باشیم.

بنابراین زمان اجرای مناسب از ماه اردیبهشت تا آخر فصل مرداد می باشد که به طور مداوم گوجه مورد نیاز کارخانه خریداری می شود چرا که در غیر اینصورت کارآموز قادر به مشاهده چگونگی کیفیت مواد اولیه کارخانه و چگونگی حمل و سایر مشخصات محصول نخواهد بود.

مشکلات اجرا:

1- به علت استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی از آب چاه باید استفاده ‌شود.

2- استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی رفت و آمد مناسب را با مشکل روبرو می سازد.

3- نبود مواد اولیه بسته بندی قوطی و کارتن در منطقه کشاورزی نحوه تهیه این اقلام را مشکل ساخته است.

4- هزینه حمل فروشنده و خریدار کالا باعث بالارفتن بهای تمام شده محصول می‌باشد.


دانلود با لینک مستقیم

فایل آماده اسکچاپ میز اداری زیبا سه بعدی skp

اختصاصی از یارا فایل فایل آماده اسکچاپ میز اداری زیبا سه بعدی skp دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

فایل آماده اسکچاپ میز اداری زیبا سه بعدی skp


فایل آماده اسکچاپ میز اداری زیبا سه بعدی

دانلود فایل آماده اسکچاپ 2015 میز اداری زیبا سه بعدی 


دانلود با لینک مستقیم

راهنمای GPX 5000. 4800

اختصاصی از یارا فایل راهنمای GPX 5000. 4800 دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

راهنمای GPX 5000. 4800


راهنمای GPX 5000. 4800

دانلود با لینک مستقیم