یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پاورپوینت اصول بنیادی حسابداری دولتی

اختصاصی از یارا فایل دانلود پاورپوینت اصول بنیادی حسابداری دولتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت اصول بنیادی حسابداری دولتی


دانلود پاورپوینت اصول بنیادی حسابداری دولتی

عنوان: دانلود پاورپوینت اصول بنیادی حسابداری دولتی

دسته: حسابداری (ویژه ارائه کلاسی درس حسابداری دولتی)

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 23 اسلاید

این فایل در زمینه "اصول بنیادی حسابداری دولتی" می باشد که در حجم 23 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار درس حسابداری دولتی رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

تعریف اصول بنیادی حسابداری دولتی

هیات تدوین استانداردهای حسابداری دولتی

(GASB)اصول حسابداری دولتی براساس بیانیه 34

اصل قابلیت های حسابداری و گزارشگری مالی 

اصل لزوم نگهداری حساب های مستقل

انواع حسابهای مستقلدر حسابداری دولتی

حساب مستقل وجوه دولتی

حساب های مستقل برای وجوه دولتی

حسابهای مستقل برای وجوه سرمایه ای

حسابهای مستقل برای وجوه امانی

طبقه بندی حسابهای مستقل در ایران
حسابهای مستقل در خزانه داری کل

حساب مستقل در دستگاههای دولتی

نکاتی درباره حسابهای مستقل

گزارشگری دارایی سرمایه ای

اصل گزارشگری بدهی های بلند مدت

اصل معیار اندازه گیری و مبنای حسابداری صورتهای مالی جامع دولت

اصل لزوم بودجه بندی و کنترل بودجه

اصل تقدم تامین اعتبار به ایجاد تعهد

اصل طبقه بندی حساب وجوه انتقالی ، درآمد،مخارجو هزینه

گروه حساب ها در حسابداری دولتی

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی, املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت اصول بنیادی حسابداری دولتی

طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان

اختصاصی از یارا فایل طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان


طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان

طرح توجیه فنی،مالی و اقتصادی تولید پودر گوشت و استخوان+فرم خام این طرح توجیهی با فرمت قابل ویرایش ورد(word) برای دانلود شما آماده شده وفایل این طرح کارآفرینی بر روی سرورهای سایت آپلود شده است. شما پس از دانلود یک فایل زیپ بدون پسورد خواهید داشت که با دابل کلیک روی آن فایل پی دی اف حاوی این طرح توجیهی را به همراه فرم خام برای نگارش طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان مشاهده خواهید کرد. تمام جدول ها و کلیه محاسبات به طور دقیق و توسط کارشناسان انجام شده و اکنون در اختیار شما قرار گرفته است.در ادامه به معرفی بیشتر این پروژه اشتغال زایی خواهیم پرداخت.

خلاصه طرح اشتغال زایی تولید پودر گوشت و استخوان :

 

موضوع :  تولید پودر گوشت

 

ظرفیت : ۸۵۰ تن در سال

 

اشتغال زایی : ۱۵ نفر

 

 

 

آرد یا پودر گوشت فرآوردهای است که مازاد کشتار گاهی و کنسرو سازی ( کنسرو گوشتی ) ، لاشه و اندامهای ضبطی حیواناتی که در کشتارگاه به علل مختلف برای انسان غیر قابل مصرف تشخیص داده می شوند و همچنین ضمائم قرمزلاشه ( کبد , قلب , ریه ها) و ضمائم سفید لاشه (معده و روده که خالی و شسته شده باشد) و دستها و پاها بدست می آید…

 

 

 

 

 

– معرفی کامل محصول

 

– روش و فرآیند تولید

 

– ابزار و مواد مورد نیاز

 

– محاسبه هزینه ها و جداول مربوطه

 

– ابعاد اقتصادی طرح

 

– نیروی انسانی مورد نیاز

 

  • مناطق مناسب تر جهت اجرای طرح:کلیه مناطق کشور
  • دوره بازگشت سرمایه این پروژه : (درون فایل)
  • میزان اشتغال زایی این پروژه: (درون فایل)
  • ظرفیت در نظر گرفته شده در این طرح: (درون فایل)
  • فرمت فایل طرح توجیهی: پی دی اف(pdf)
  • تعداد صفحات فرم طرح توجیهی: 38 صفحه
  • فرمت فرم طرح توجیهی: ورد(word) با پسوند داک(Doc)

فایل پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان شامل چه مواردی می شود؟

  • مطالعات بازار که معادل واژه انگلیسی Market Study بوده و جنبه های مختلف بازار محصولات و یا خدمات پیش بینی شده برای طرح از جمله عرضه، تقاضا، مصرف، بازار هدف و سایر موارد را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهد.
  • تجزیه و تحلیل مالی که معادل واژه انگلیسی Financial Analysis می باشد و در آن شاخص های مختلف مالی و سودآوری طرح با استفاده از اطلاعات بخش های قبلی گزارش و براساس اصول و استانداردهای اقتصاد مهندسی بدست آمده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و براساس آن شاخص ها در خصوص اجرا و یا عدم اجرای طرح تصمیم گیری می شود.
  • توجیه پذیری فنی که معادل واژه انگلیسی Technical Feasibility می باشدو در این بخش ابعاد مختلف فنی طرح از جمله دانش فنی مورد استفاده، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و ساختار اجرائی آن را مورد مطالعه قرار می دهد.

 

طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان چه استفاده هایی دارد؟

  • اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
  • تخمین میزان سود این شغل پیش از اقدام به کار
  • گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
  • تخمین ریسک احتمالی این طرح کارآفرینی
  • ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
  • مطلع شدن از همه منابع مورد نیاز برای ایجاد این طرح اشتغال زایی
  • مطلع شدن از دوره بازگشت سرمایه برای برنامه ریزی بهتر
  • مشاهده روش کار و اطلاعات ویژه پیرامون این طرح کارآفرینی
  • مشاهده تخمین بازار مصرف و اطلاعات مربوط به درآمدزایی پروژه
  • گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
  • ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
  • بالا رفتن دید اقتصادی تان پس از مطالعه مجموعه طرح های توجیهی
  • مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

طرح اشتغال زایی تولید پودر گوشت و استخوان همچنین دید شما را باز می کند و احتمالا پس از مطالعه کامل این طرح توجیهی به یک دید کلی و اطلاعات جامع پیرامون موضوعات مرتبط با این پروژه کارآفرینی خواهید رسید و همچنین میزان ضرر و زیان و یا سود احتمالی برای وارد شدن به پروژه تولید پودر گوشت و استخوان را با یک تخمین قابل قبول برای شما قابل محاسبه خواهد بود. مقدار هزینه و سودهای نوشته شده در  این طرح توجیهی اگر مثلا برای سال 93 نوشته شده باشد با استفاده از نرخ تورم آن ها را می توانید برای سال جاری تخمین بزنید. تمام چارچوب این طرح توجیهی منطبق با چارچوب های مورد تایید سازمان صنعت،مفدن و تجارت است و همچنین این طرح های توجیهی به این شکل مورد قبول بانک هاست.

طرح های توجیهی که بر روی سایت ما قرار دارد موضوعات زیر در آن ها مورد بررسی قرار گرفته است:

  • مقدمه ای درباره طرح توجیهی
  • ظرفیت بهره برداری طرح(مخصوص طرح های تولیدی)
  • سال تهیه طرح توجیهی
  • خلاصه طرح توجیهی که خود این خلاصه شامل نوع تولیدات و ظرفیت،تعداد شاغلین،سرمایه گذاری طرح و ... می گردد.
  • خلاصه و ریز هزینه و سود(که شامل سرمایه ثابت طرح،سرمایه در گردش طرح،درآمد سالانه و دوره بازگشت سرمایه)می باشد.
  • ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز طرح(که شامل تمام ماشین آلاتی که برای این طرح مورد نیاز است در یک جدول و تمام تاسیسات مورد نیاز این طرح در جدولی دیگر به همراه هزینه آن ها به ریال) می باشد.
  • جدول هزینه های جاری سالیانه(شامل مواردی مانند حقوق کارکنان،پرداخت حق بیمه کارکنان و هزینه های احتمالی دیگر) با ذکر قیمت بر حسب ریال
  • هزینه های مربوط به تعمیر،نگهداری و ارتقاء(که معمولا با استفاده از یک فرمول مشخص از هزینه اولیه در طرح های مختلف توجیهی محاسبه می شود)
  • هزینه غذا به کارکنان(با توجه به ساعت کاری در برخی کارهای تولیدی و همچنین با توجه به سفارش انبوه) محاسبه شده بر حسب ریال
  • و... (لازم به ذکر است تمام هزینه های متفرقه در مورد این طرح توجیهی به طور کامل محاسبه شده و در درون فایل موجود است که پس از دانلود برای شما قابل مشاهده خواهد بود)

فرم خام طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان شامل چه مواردی است؟

  • جدول مخصوص عنوان طرح توجیهی
  • جدول مخصوص مشخصات طراح
  • بخش ویژه معرفی طرح توجیهی
  • جدول مخصوص مشخصات متقاضیان این طرح اشتغال زایی
  • بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی اشخاص حقیقی
  • بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی حقوقی(شرکت ها و سهام داران)
  • قسمت مربوط به مشخصات محل اجرای طرح
  • بخش مخصوص معرفی(کالا یا خدمات) و ظرفیت تولید،پذیرش یا ارائه
  • قسمت مربوط به میزان اشتغال زایی طرح
  • قسمت مربوط به مدت لازم برای بازگشت سرمایه
  • قسمت مربوط به اعلام محرمانه بودن طرح و تذکر بابت پیگیری قضایی در صورت عدم رعایت موارد ذکر شده در حفاظت از طرح توجیهی
  • قسمت ویژه تجزیه و تحلیل فرهنگی طرح
  • بخش ویژه تجزیه و تحلیل اقتصادی طرح
  • قسمت وِیژه بررسی تغییرات جمعیتی بر طرح
  • قسمت های مربوط به ساختار بازار،روند بازار و بررسی وضعیت رقبا
  • تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا(در سطح منطقه،استانی،کشوری و جهانی)
  • بررسی فرصت واردات و صادرات محصول یا ارائه خدمات در کشورهای دیگر
  • ارائه برنامه های حضور در بازارهای کشوری و جهانی
  • بررسی قیمت تمام شده محصول یا خدمات و تحلیل آن با استفاده از قیمت تمام شده کالا یا خدمات مشابه در سطح منطقه،استان،کشور و جهان
  • بررسی تکنولوژی های مورد نیاز از لحاظ در دسترس بودن و به روز بودن
  • معرفی خودتان و یا شرکتتان و بررسی نقاط مثبت رزومه کاری و روند صعودی که می تواند به پیشرفتتان در این طرح اشتغال زایی کمک کند
  • بررسی اهداف و دورنمای شرکت و طرح های زنجیره وار پیش رو پس از اجرای این طرح توجیهی
  • بررسی مزیت های رقابتی محصولات یا خدمات شما به نسبت محصولات یا خدمات مشابه
  • بخش ویژه تجزیه و تحلیل محیطی طرح
  • معرفی شیوه های بازاریابی و تبلیغات پیش بینی شده برای کالا/خدمات معرفی شده در طرح
  • معرفی مختصر شیوه های تولید یا ارائه خدمات اختصاصی(بیان تفاوت ها با شیوه های تولید یا ارائه خدمات کنونی این محصول/خدمت)
  • نمایش فرایند تولید محصول یا خدمت قابل ارائه به صورت نمودار
  • برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح توجیهی
  • برآورد سرمایه در گردش مورد نیاز سالیانه/ماهیانه/هفتگی
  • برآورد نیروی انسانی مورد نیاز و طبقه بندی بر حسب نیروهای متخصص و تحصیلکرده تا نیروهای ساده و مشخص کردن تعداد نیاز پرسنل در پست
  • بخش ویژه ترسیم پلان پرسنل در کنار ماشین آلات
  • بررسی برنامه های کنترل کیفیت و برآورد فضای مورد نیاز طرح
  • بررسی امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح و همچنین تسطیح مکان های مورد نیاز با مشخص کردن اجاره بها یا قیمت تخمینی ملک
  • بررسی ساختمان های مجزای مورد نیاز(و ساختمان هایی که احتمالا با پیشرفت کار مجبور به ساخت آنها هستید مثل ساختمان های رفاهی و ...)
  • بررسی طیف های مختلف مشتریان محصول یا خدمت قابل ارائه
  • چارت مشخص کننده ساختار سازمانی
  • برنامه زمان بندی کاملا مشخص برای اجرای طرح
  • برآورد هزینه تمام شده محصول با استفاده از تمام فاکتورهای موجود مشخص شده
  • برآورد اقتصادی بودن طرح با استفاده از فاکتورهای مورد نیاز برای این کار و فرمول مشخص شده
  • بررسی سود و زیان ویژه با استفاده از فرمول( سود و زیان ویژه = فروش کل – جمع هزینه های تولید)
  • بررسی ارزش افزوده ناخالص و خالص با استفاده از فرمول{فروش کل – ( مواد اولیه و بسته بندی + انرژی + هزینه تعمیرات و نگهداری ) }                           
  • بررسی بازده فروش با استفاده از فرمول زیر(سود ویژه ÷ فروش کل)
  • بررسی بازده کل دارایی ها با استفاده از فرمول (سود ویژه ÷ کل دارایی ها)
  • بررسی سرمایه ثابت سرانه با استفاده از فرمول ) سرمایه ثابت ÷ تعداد پرسنل(
  • بررسی سرانه کل سرمایه گذاری با استفاده از فرمول )کل سرمایه گذاری ÷ تعداد پرسنل(
  • بررسی نرخ بازدهی سرمایه با استفاده از فرمول زیر

نرخ بازدهی سرمایه = ( هزینه تسهیلات مالی + سود و زیان ویژه ) ÷ کل سرمایه گذاری

  • بررسی دوره بازگشت سرمایه با استفاده از فرمول زیر

دوره برگشت سرمایه = کل سرمایه گذاری ÷ جریان نقدی ورودی سالانه

  • ارائه طرح های پیشنهادی به منظور جذب سرمایه ی سرمایه گذاران
  • ارزیابی نهایی کسب و کار با استفاده از شاخص های بیان شده

فایل طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان به همراه فایل قابل ویرایش فرم خام پروژه تولید پودر گوشت و استخوان هم اکنون با پسوند زیپ آماده دانلود است و برای دانلود این فایل توجیهی ارزشمند  شما کافی است روی دکمه پرداخت کلیک کرده پس از هدایت به صفحه بانک و پرداخت لینک دانلود فایل برای شما نشان داده شده و همچنین یک نسخه از آن برای شما از طریق ایمیلی که قبل از پرداخت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان

دانلود مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ


دانلود مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ

 

مشخصات این فایل
عنوان: معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ
فرمت فایل:پاورپوینت، word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 17

این مقاله درمورد معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ می باشد و شامل دو فرمت پاورپوینت و ورد می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ

معرفی برخی اجزاء اصلی موتورخانه
  دیگ بخار (بویلر بخار)
دیگ بخار (steam boiler) یا همان بویلر بخار، یک مخزن تحت فشار می باشد که در آن آب تحت فشار گرم شده و به بخار تبدیل می شود. بخار به دلیل میزان گرمای نهان تبخیری که آب دریافت می کند تا بخار تبدیل شود، توان حمل میزان انرژی بالاتری را نسبت به آب دارد.
دیگ های بخار در سونای بخار، خشک شویی ها، بیمارستان ها، هتل ها، سیستم های گرمایش ساختمان، صنعت چرم سازی، صنایع مواد غذایی، نیروگاه ها و .... مورد استفاده قرار می گیرند.
درجه حرارت بخار خروجی از دیگ بخار به فشار کاری دیگ مرتبط است .
در بویلر بخار آب پس از خالص سازی و اکسیژن زدایی ، توسط پمپ به داخل بویلر هدایت می شود و با حرارتی که توسط مشعل به آب داده می شود به بخار تیدیل خواهد شد.....(ادامه دارد)

 منابع کویل دار (Domestic Hot Water)
متداول¬ترین روش برای تولید آبگرم بهداشتی مصرفی و ذخیره آب، می‌باشد.
در منبع کویل دار ، آب گرم یا بخار تهیه شده توسط بویلر، داخل یک کویل حرارتی که معمولا از چند شاخه لوله رفت و برگشتی که از جنس مس می‌باشد گردش نموده و پس از تبادل حرارت با دیوار لوله های مسی از کویل خارج می‌گردد. تبادل حرارت انجام شده باعث گرم شدن لوله مسی و در نهایت گرم شدن آب سرد خارج لوله که آنرا احاطه کرده است می‌شود.
جنس منبع کویل دار  از ورق گالوانیزه می باشد اما در صورت استفاده از ورق سیاه (فشارهای بالاتر) داخل منابع را با پوشش اپوکسی می¬ پوشانند. ضخامت ورق فولادی بکار رفته در منابع نیز بر حسب فشار کاری دستگاه، دمای کاری و ضریب خورندگی آب بر اساس استاندارد مخازن تحت فشار محاسبه می‌شود. این مخازن در دو نوع عمودی و افقی بر حسب محل نصب آنها بکار گرفته می‌شود. ....(ادامه دارد)

نصب
1-     نصب دیگ آب گرم و بخار باید طبق دستورالعمل های سازنده صورت گیرد.
2-     سیستم کنترل دستگاه باید توسط نصب کننده تنظیم و آزمایش شود .نصب کننده باید نسخه کامل دیاگرام کنترل دستگاه را، همراه با دستورالعمل بهره برداری، تحویل دهد.
3-     دستگاه باید روی فونداسیون مسطح و مقاوم برای تحمل وزن در حال کار دستگاه و توزیع این وزن روی فونداسیون، سوار شود. فونداسیون زیر دستگاه باید از جنس نسوز باشد.
4-     دستگاه باید به طور اطمینان بخش و پایدار به اجزای سازه ساختمان مهار شود.
5-     اگر دستگاه لرزش داشته باشد باید زیرپایه های آن لرزه گیر مناسب در برابر لرزش دستگاه و مورد تأیید نصب شود.
6-     اتاقی که دستگاه در آن نصب می شود باید کفشوی و یا هر دهانه تخلیه دیگر، مناسب برای تخلیه آب دستگاه و مورد تأیید، داشته باشد.....(ادامه دارد)

سیستم هوشمند
سیستم کنترل هوشمند موتورخانه، سامانه ای است که از طریق آن تجهیزات داخل موتورخانه متناسب با نیاز حرارتی داخل ساختمان به کارگرفته می شوند، تشخیص این نیاز از طریق سنسورهای داخل و خارج ساختمان و با توجه به شرایط محیطی توسط سیستم هوشمند انجام می پذیرد، این امر باعث می گردد تا علاوه بر کاهش مصرف سوخت موتورخانه میزان استهلاک تجهیزات کاهش یافته و آسایش حرارتی داخل ساختمان در حد استاندارد خود تنظیم گردد.
در حال حاضر میزان درجه حرارت آب گرم چرخشی در رادیاتور ها (فن کویل ها)، آب گرم مصرفی (بهداشتی)، تنظیمات مربوط به درجه حرارت ترموستات دیگ، پمپ های سیرکولاسیون (گردش آب) و … ، تماماً بصورت دستی انجام می پذیرد که در اکثر مواقع بر روی یک عدد ثابت قرار دارد. نوسانات دمای هوای محیط خارج ساختمان در طول روز و یا در طی یک فصل موجب افزایش یا کاهش بار حرارتی ساختمان شده که نتیجه آن انحراف دمای داخل ساختمان از محدوده متعارف (استاندارد) و مصرف بیهوده سوخت و انرژی می باشد. همچنین در بسیاری از ساختمان ها با کاربری های غیر مسکونی مانند ساختمان های اداری، عمومی، آموزشی و تجاری که از فضای ساختمان بصورت ناپیوسته و تنها در بخشی از ساعات شبانه روز استفاده می شود، نیازی به کارکرد موتورخانه پس از اتمام ساعت کاری نمی باشد.
در روش فعلی (مرسوم)، برای تنظیم آب گرم چرخشی داخل رادیاتورها، ترموستات دیگ ها، پمپ های سیرکولاسیون و هرگونه تجهیزات مورد استفاده به صورت دستی تنظیم می گردد که از سویی این رنج دمایی در طول شبانه روز ثابت بوده و هیچ عکس العملی نسبت به تغییرات دمای محیط خارج ساختمان نداشته و از سوی دیگر قابلیت اعمال خاموشی و یا کنترل تجهیزات را در زمان های غیر ضروری ندارد. بنابراین با توجه به عدم کارایی....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ

شوفاژ خانه
تعریف موتورخانه
اجزای موتورخانه
معرفی برخی اجزاء اصلی موتورخانه
بازه استفاده از دیگ های بخار:
طرز کار تصویری دیگ بخار
انواع دیگ بخار
از نظر روش احتراق
بویلر های بخار واترتیوب
دیگ آب گرم (بویلر آبگرم)
منابع کویل ­دار (Domestic Hot Water)
مبدل حرارتی
طراحی موتورخانه
طراحی سه بعدی موتورخانه با نرم افزار PDMS
طراحی جانمایی بویلر در موتورخانه
دیاگرام ارتباطی موتورخانه،
فاصله ایمنی بالای دستگاه
سیستم هوشمند


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله معرفی و طراحی موتورخانه و شوفاژ

دانلود پاورپوینت معماری دوره رنسانس

اختصاصی از یارا فایل دانلود پاورپوینت معماری دوره رنسانس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت معماری دوره رنسانس در 21 اسلاید شامل بخش های زیر می باشد:

 معماری رنسانس

دوره های زمانی

معماران مشهور رنسانس

جایگاه انسان در دوره رنسانس

آثار برجسته

گنبد کلیسای فلورنس

سنت پیترز و واتیکان

شهرها

شیوه ی ایتالیایی

ویژگی های معماری و شهری

نتیجه گیری

 

 

معماری رنسانس

معماری رنسانس به معماری اروپا در سده‌های ۱۵ و ۱۶ میلادی (دورهٔ رنسانس) اطلاق می‌شود که از مشخصه‌های آن، نوزایی عناصر فرهنگی روم و یونان باستان بود.

دوره های زمانی

►معماری رنسانس آغازین ۱۲۰۰-۱۴۰۰ م
►معماری رنسانس میانی ۱۴۰۰-۱۵۰۰ م
►معماری رنسانس پیشرفته ۱۵۰۰-۱۶۰۰ م

با وجود این‌که در تاریخ هنر، آغاز رنسانس به اموری همچون سال فتح قسطنطنیه در سال 1453 به وسیله سلطان محمد فاتح و تشکیل حکومت عثمانی به جای دولت بیزانس، یا پایان یافتن بیماری طاعون و اموری از این قبیل نسبت داده شده است؛ اما در نزد مورخان هنر این امر یقینی است که رنسانس هنری از ایتالیا آغاز شده، بدین ترتیب که هنرمندان ایتالیایی بر خلاف دیگر کشورهای اروپایی حاضر نشده بودند به سبک گوتیک در معماری تن دهند و حتی این مفهوم را به صورت طعن و استهزا برای این سبک به کار می‌‌بردند و علیه سبک گوتیک عصیان نموده و به سوی سبک جدید حرکت کردند...

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت معماری دوره رنسانس