یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پایان نامه | مقاله ارتباط در خانواده

اختصاصی از یارا فایل دانلود پایان نامه | مقاله ارتباط در خانواده دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پایان نامه | مقاله ارتباط در خانواده


دانلود پایان نامه | مقاله ارتباط در خانواده

فرمت فایل : WORD  ( قابل ویرایش)

تعداد صفحات: 15-17 

 

در صورت داشتن سوال و یا درخواست پروژه و یا تحقیق با هر فرمت دلخواهتان لطفا،حتما با شماره های ما تماس بگیرید.

 

تلفن پاسخگویی به سفارشات شما عزیزان :09389070898

ایمیل پشتیبان:MRTeacher2008@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

ارتباط در خانواده

           

            خانواده یکى از ارجمندترین، نهادهاى انسانى است که از همان بدو پیدایش، همراه با تغییرات شئون مختلف زندگى بشر، دگرگونى یافته است. خانواده شالودهٔ حیات اجتماعى محسوب مى‌گردد و گذشته از وظیفه فرزندآورى و پرورش کودک که موجب استمرار و بقاءِ نوع بشر مى‌گردد، وظایف متعدد دیگرى از قبیل: فعالیت‌هاى اقتصادی، آموزش و پرورش و اجتماعى کردن فرد را نیز برعهده دارد. خانواده واسطه‌اى است که قبل از ارتباط مستقیم فرد با گروه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات اجتماعى نقش مهمى در انتقال ارزش‌ها، هنجارها و میراث فرهنگى جامعه برعهده دارد.   

 

            جنبه‌هاى ژرف و نهان شخصیت انسان، ناشى از آموزش و پرورش در دوران کودکى است و از آنجا که نخستین سال‌هاى زندگى انسان، در محیط خانواده مى‌گذرد و در این دوران پایهٔ شخصیت او گذاشته مى‌شود، مى‌توان به اهمیت خانواده و تأثیرى که در پرورش فرد و قواى روحى و اخلاقى او دارد، پى برد. در همین رابطه ”مالبرانش“ (Malebranche) معتقد است که ارزش‌ها و انفعالاتى که در دوران کودکى به‌وسیلهٔ خانواده بر فرد تأثیر مى‌گذارد، در پیش‌داورى‌هاى بعدى کودک اهمیت زیادى داشته و اثر آن در تمام عمر باقى مى‌ماند. ”استوتزل“ این دوران را نخستین ”قالب مرجع“ آدمیان دانسته و معتقد است که در نگرش انسان نسبت به زندگانى اجتماعی، سهم حتمى و قطعى ایفاء مى‌کند.    

            خانواده نهادى است اجتماعى که معناى آن در زمان‌ها و مکان‌هاى مختلف یکسان نبوده بلکه تطور یافته است. خانواده به معناى کنونی، اجتماع ثابت و قانونى پدر و مادر و احیاناً فرزندان است که تا هنگام رسیدن به سن قانونى و رشد و بلوغ جسمانى و عقلانى با پدر و مادر مى‌باشند. اتحاد موجود بین اعضاء خانواده مبتنى بر حقوق، مناسبات و تکالیفى است که به‌نظر برخى از دانشمندان از طبیعت حیوانى انسان، حاصل شده است. اما این عقیده را با مشاهدات علمی، تاریخى و اجتماعى نمى‌توان اثبات نمود. هرچند که حب مادرى از ساخت اعضاء بدن مادر ناشى شده جمیع حیوانات درجه اول، این غریزه را دارا هستند. همچنین به زعم بعضی، حب پدرى و مسئولیتى که پدر در حمایت زن و فرزند برعهده دارد، به علت ضعف طبیعى زنان، انتخاب زن به همسرى از طرف مرد نیز از جهت رابطه خونى است که از پدر به فرزندان مى‌رسد. اما این امور بنابر تحقیقات جامعه‌شناسان، امورى ظاهرى است و وظایف خانواده جنبهٔ اخلاقى دارد و ملاحظات اخلاقى را با نتایج غریزى نمى‌توان یکسان دانست زیرا ضرورت طبیعى و قوانین اخلاقى متفاوت هستند.           

            - ضرورت طبیعى مجبور مى‌کند ولى قوانین اخلاقى مکلف و موظف مى‌سازد.  

            در حیوانات تنها غریزه است که ماشین‌وار روابط را محفوظ مى‌دارد ولى اعضاء خانوادهٔ انسان، نسبت به یکدیگر وظایف و حقوقى معین دارند و از حیث ماهیت با خانواده حیوانى تفاوت آشکارى وجود دارد. بنابراین نمى‌توان حیات حیوانات را با زندگى انسان‌ها یکسان دانست.      

           

 

تعریف خانواده

            خانواده پیوندى درازمدت بین بزرگسالان است که هدف، اصلى آن داشتن و بزرگ کردن فرزندان و انتقال فرهنگ از یک نسل به نسل دیگر است.         


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.