یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی

اختصاصی از یارا فایل آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی


آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:14
فهرست مطالب:
 هدف و دامنه کاربرد
تعاریف و اصطلاحات
کلیات
بستنی‏های نوع نرم و بستنی یخی یا بستنی‏های نیمه جامد
کارخانجات بستنی‏سازی
 
 

پیشگفتار
 آئین کار عملیات شستشو و ضدعفونی مربوط به تجهیزات تهیه بستنی که بوسیله کمیسیون فنی مربوطه تهیه و تدوین شده و در یکصدوسی‏ونهمین کمیته ملی آئین کار کشاورزی و غذائی موره 1373/7/2 مورد تائید قرار گرفته , اینک باستناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاحی قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن‏ماه 1371 بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
 برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم ,      ائین کارهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این آئینه کارها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
 بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
 در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی‏المقدوربین این آئین کار و آئین کار کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .
 لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این آئین کار با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :
 1 ـ شیمی مواد طبیعی جلد اول تالیف دکتر یحیی عبده ـ دکتر حبیب‏اله دانش پژوه .
1-    1-   cleaning and disinfecting of plant and equipment used in the dairy industry BS 5303 – 1984
2-    2-   the cleaning and disinfecting of dairy equipment SABS 0136 1978
3-    3-   cleaning and sanitizing dairy factory equipment AS 1162 – 1991
4-    4-   encyclopedia of chemistry
 
 
 آئین کار شستشو و ضدعفونی مربوط به تجهیزات تهیه بستنی
 1 ـ هدف و دامنه کاربرد
 هدف از تدوین این آئین کار آشنائی با نحوه شستشو و ضدعفونی دستگاههای تهیه بستنی میباشد و در تمام واحدهای مربوطه قابل اجرا میباشد .
 2 ـ تعاریف و اصطلاحات
 به آئین کار شماره 3427 مراجعه شود .
 3 ـ کلیات
 موفقیت در امر شستشو و ضدعفونی در صنعت بستنی‏سازی بستگی به تکرار مرتب , استفاده از پاک کننده مناسب و تجهیزات شستشوی مناسب و مدت زمان کافی جهت شستشو و ضدعفونی دارد . این کار نیاز به سرپرستی مسئول داشته و یک نفر مسئول باید در تمام مدت در هر تاسیسات جهت نظارت بر اجرای شستشو و ضدعفونی در حد بالای استاندارد وجود داشته باشد .
 صنعت بستنی‏سازی طی سالهای اخیر گسترش زیادی پیدا کرده است و توجه بیشتری باید بدستگاههای تهیه بستنی بطریقه صنعتی و بستنی نرم تا دستگاههای سنتی بستنی‏سازی معطوف گردد .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.