یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه رشته دامپزشکی تاثیر آنتی بیو گرام بر جدایه های پاستورلا مولتو سیدای گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه رشته دامپزشکی تاثیر آنتی بیو گرام بر جدایه های پاستورلا مولتو سیدای گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه رشته دامپزشکی تاثیر آنتی بیو گرام بر جدایه های پاستورلا مولتو سیدای گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی


پایان نامه رشته دامپزشکی تاثیر آنتی بیو گرام بر جدایه های پاستورلا مولتو سیدای گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی

دانلود پایان نامه رشته دامپزشکی تاثیر آنتی بیو گرام بر جدایه های پاستورلا مولتو سیدای گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 50

دانلود پایان نامه آماده

چکیده

 خانواده پاستورلا شامل گونه های گالی باکتریوم – هموفیلوس –هیستو فیلوس – منهمیا – پاستورلا و فوکونو باکتر می باشد پاستورلا مولتو سیدا باکتری گرم منفی میله ای کوتاه و فاقد خار و تاژک است پر گنه های پاستورلا مولتو سیدا به 3 صورت موکوئیدی – صاف یا فلور سنت و خشن یا آبی میباشد بیماریزای در گاو به دو صورت سپتی سمی هموراژیک و پاستورلوز ریوی بروز می کندعوامل حدت باکتری پاستورلا مولتوسیدا عبارتند از کپسول – فیمبریه – پروتئین غشاء خارجی – اندوتوکسین لیپو پلی ساکارید – توکسین – سیدروفور – آنزیمهای خارج سلولی و پلازمید .

روش کار استفاده از الگوی شرکت پادتن طب و دیسکهای آنتی بیوتیکی این شرکت و تهیه کدورت استاندارد 5/0 مکفارلند می با شد از مواد و محیط کشت های مورد استفاده به صورت کامل در متن آورده شده است .

مقاومت باکتری پاستورلا در مقابل پنی سلین و لینکو مایسین و در فرم کمتر در مقابل استرپتو مایسین و امپی سیلین که جزو داروهای پر مصرف در بازار ایران به شمار می روند قابل تامل است که این مقاومت در مورد نمونه های گوسفندی انجام شده هم دیده شد و نشان از افزایش مقاومت دارویی در بازار ایرا ن دارد که می تواند در اثر مصرف بی رویه و غیر علمی بیشتر هم شود .

مقدمه

اعضاء خانواده پاستورلاسه باسیل های کوچک گرم منفی و هوازی یا بی هوازی اختیاری هستند و اغلب آنها به سختی رشد می کنند( زهرایی – شایق 1386) پاستور لا مولتوسیدا فلور طبیعی دستگاه تنفسی فوقانی در بسیاری از حیوانات است ( ,Biberstein ٬1978 و Mutters و همکاران 1989). این ارگانیزم عامل ایجاد طیف وسیعی از بیماریهای دامی بوده که از آن جمله می توان به پنومونی ایجاد شده توسط آن در گاو و گوسفند و سپتی سمی هموراژیک در گاو و گاو میش اشاره کرد(Quine و همکاران 1994).

اگر چه پاستورلا مولتوسیدا پاتوژن بسیار مهم در ایران محسوب می گردد اما تحقیقات بسیار کمی در خصوص آن صورت گرفته است. تحقیقات مذکور نیز در خصوص جدایه های پاستورلا مولتوسیدا از پرندگان می باشند.(ستوده نیا و همکاران٬ 1986 جباری و همکاران2001 و جباری همکاران2006 )

تحقیقات صورت گرفته در این پروژه در مورد مفاومت دارویی در پاستورلا مولتوسیدا در گاو و گاومیش و چند نمونه گوسفندی می باشد که تنایج آن با اطلاعات منتشر نشده( شایق جلال و همکاران ) قیاس داده شده .

فهرست :
فصل اول کلیات ..............................................................................................................................1
بخش اول معرفی خانواده پاستورلاسه................................................................................................2 پاستورلا مولتوسیدا............................................................................................................................3    
خصوصیات کشت و واکنشهای بیوشیمیائی.............................................................................3
اپیدمیولوژی باکتری پاستورلا مولتوسیدا............................................................................................6
عوامل حدت باکتری پاستورلا مولتوسیدا...........................................................................................9
بخش دوم بیماریزایی......................................................................................................................18
بیماریزایی پاستورلا مولتوسیدا در گاو.............................................................................................18
بیماریزایی پاستورلا مولتوسیدا در گوسفند.......................................................................................21
یماریزایی پاستورلا مولتوسیدا در طیور..................................................................................22
 بیماریزایی پاستورلا مولتوسیدا در خرگوش..........................................................................24
بیماریزایی پاستورلا مولتوسیدا در انسان.................................................................................25
فصل دوم مواد و روش کار ................................................................................................27
بخش اول مواد و محیط کشت های لازم .....................................................................................28
بخش دوم جداسازی و تعیین هویت .....................................................................................36
بخش سوم آنتی بیو گرام ...................................................................................................38
فصل سوم نتایج.................................................................................................................44
فصل چهارم بحث...........................................................................................................................47            
منابع...............................................................................................................................................50


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.