پاورپوینت های تکنولوژی تولید فراورده گوشتی(کالباس های حرارت دیده)
فرمت: ppt
تعداد اسلاید:30
•کالباس های حرارت دیده فرآورده هایی هستند که در تهیه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتی گراد) استفاده می گردد و متشکل از گوشت، چربی و آب می باشند. مهمترین مسئله در تولید این گونه فرآورده ها این است که ترکیبات فوق و مواد افزودنی به آن به صورتی آمیخته گردند که هنگام حرارت دادن از یکدیگر جدا نشده و فرآورده تولید شده دارای قوام و قابلیت برش مطلوب باشد.
پاورپوینت های تکنولوژی تولید فراورده گوشتی(کالباس های حرارت دیده)