یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پاورپوینت درباره تاریخچه چای

اختصاصی از یارا فایل پاورپوینت درباره تاریخچه چای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره تاریخچه چای


پاورپوینت درباره تاریخچه چای

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 69 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Òخاستگاه اصلی چای کشور چین است پس از آن هند از تولید کنندگان این محصول است اما بوته چای نخستین بار در حدود 5 هزار سال پیش در چین شناخته شد و در قرن هفدهم هلندی ها این گیاه را به اروپا بردند.
Òپیشینه مصرف چای در ایران نیز به قرن هفدهم بر می گردد اما کشت این گیاه نخستین بار به همت میرزا محمد علی مشهور به کاشف السلطنه در سال 1276 شمسی انجام شد.
Òکاشف السلطنه که فارغ التحصیل دانشگاه سوربن فرانسه بود به عنوان ژنرال کنسول ایران در این سال در هند مشغول کار شد و در این مدت شیوه کشت , برداشت و فراوری این محصول را آموخت و تجربه خود را به ایران منتقل کرد.
Ò
Òانواع چای:
Ò
Òچای به سه دسته اصلی تقسیم می شود, چای سیاه یا تخمیری که روزانه مصرف می کنیم , چای نیمه تخمیری که به چای اولا‌نگ و پوچونگ معروف است که رنگ آن قهوه ای روشن است و چای تخمیر نشده که امروز با نام چای سبز یا چای چینی آن را می شناسیم البته چای های متنوع دیگری نیز وجود دارد که با ترکیب چند گل و گیاه دارویی یا چند نوع میوه خشک با چای ترش تولید و مصرف می شود.
Òهم اکنون در کشورهای جهان به ویژه کشورهای اروپایی تمایل زیادی به مصرف این نوع چای ها یا دم نوش ها به علت خواص بسیار بالای آن وجود دارد.
Ò
Ò
خواص و انواع چای
Òچای یک نوشیدنی حاوی کافئین میباشد که با خیساندن
بـرگـهـای گیاه کاملیا سیننس (CAMELLIA SINENSIS) در
آب داغ تـهــیه میگردد. کشورهای عمده تولید کننده چای
عـبــارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره،
ســریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی
و نپال.

برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا
قرار میگیرد تغییر رنگ میدهد، خیلی سریع پژمرده شــده
و اکسیده میگردند. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث
تجزیه کلروفیل و آزاد شدن تانین برگهای چای می گــردد.
چای به 4 گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون
برگ هـای چــای تـقسیم بندی می شود. در واقـــع رونــد
اکسیـداسیــون در هــر گــروه در مـــرحــله خاصی با خارج
ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف میگردد.


1- چای سیاه (BLACK TEA): روند تولید آن به این نحو
می بـاشد که برگهای چای را پس از برداشت آن در دما و
رطوبت کـنـتـرل شـــده رهــا می کنــنــد تــــا اکسید گردد.
اکسـیـداسیـون در چای سبز قابل ملاحظه بوده و مدت آن
2 هفته تا یک ماه بطول می انجامد. سـپس برگـهای چای
خشک می گــردند تا رونداکسیداسیون متوقف گردد. چای
سـیاه نـســبت به انواع دیگر کافئین بیشتری دارد بهـمین
خاطر طعم آن قویتر می بـاشد. امــا بــر خلاف چای سبز،
چای سیاه طعم خودرا پس از گذشت سالها از تاریخ تولید
حفظ میکند. این نوع چای متداولترین و پر مصرف ترین نوع
چای در دنیا میباشد.



2-چای سبز(GREEN TEA): رونـد اکـسـیداسیون در ایـن
نوع چای پس از حداقل اکـسید شدگی متوقف می گـردد.
پـس از چـیـدن بـرگ هــای چـای سـریـعا بـا بـخـــار آب داغ
آنزیمهای اکسید کـنـنـده موجود در برگهای چای را از میان
بـرده و سـپـس بـرگها را خشک می کنند. در واقـع در چـای


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره تاریخچه چای
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.