یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق درمورد فروکتوز گلوکز

اختصاصی از یارا فایل تحقیق درمورد فروکتوز گلوکز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درمورد فروکتوز گلوکز


تحقیق درمورد فروکتوز گلوکز

دسته بندی : زیست _ زیست شناسی،

فرمت فایل:  Image result for word ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ

فروشگاه کتاب : مرجع فایل 

 


 قسمتی از محتوای متن ...

تعداد صفحات : 2 صفحه

فروکتوز ایزومر کتوهگزوزی گلوکز ، فروکتوز می‌باشد.
فروکتوز ، شیرین‌ترین قند طبیعی است.
فروکتوز نیز در بسیاری از میوه‌ها و در عسل وجود دارد.
فروکتوز در فرهنگ لاتین به معنی میوه است. شربتهای فروکتوز این شربتها که به نام " High Fructos Corn Syrup " یا HFCS معروف می باشند در کشور های آمریکایی و تعدادی از کشور های اروپایی رواج پیدا کرده است و کم کم جانشین شکر صبحانه و شکر افزودنی به خوراکی ها می شود.
بررسی ها حاکی از آنست که جذب فروکتوز در بدن سریعتر از گلوکز انجام می شود (زیرا چرخه متابولیسم فروکتوز از گلوکز متفاوت است) .
نکته مهم در این بررسی ها نشان می دهد ، که سلولها برای برداشتن گلوکز از خون احتیاج به انسولین دارند در صورتی که در جذب و مصرف فروکتوز نیازی به انسولین نیست و این میتواند خبر خوبی برای بیماران دیابتی باشد .
اما دقت داشته باشید که مصرف بیش از حد فروکتوز مقدار تری گلیسیرید خون را افزایش داده و موجبات بیماریهای قلبی را فراهم می کند .
شربتهای فروکتوز را معمولا از ذرت (بلال) استخراج می کنند ، چون از سایر روشها که روشهای آنزیمی نامیده می شود ، مقرون به صرفه تر است . منابع گلوکز گلوکز که در طبیعت به حالت آزاد و یا در ترکیب یافت می‌شود، نه تنها متداولترین قند است، بلکه فراوان‌ترین ترکیب شیمیایی طبیعت نیز محسوب می‌شود.
گلوکز در حالت آزاد در اکثر گیاهان عالی‌تر ملاحظه می‌گردد.
این قند ، همراه با D- فروکتوز در غلظتهای قابل ملاحظه در انگور ، انجیر و سایر میوه‌های شیرین و در عسل وجود دارد.
همچنین در غلظتهای کمتر ، می‌توان آن را در خون و در لنف ملاحظه نمود. ساختمان گلوکز واکنش گلوکز اثر اسیدها مونوساکاریدها در اسیدهای معدنی رقیق و گرم پایدارند، اما تحت اثر اسیدهای غلیظ مانند اسید سولفوریک ، ساختمان خود را از دست داده، تولید ماده حلقوی به نام فورفورال و مشتقات آن‌را می‌کنند.
بعنوان مثال زمانی که گلوکز در اسیدکلریدریک قوی حرارت داده می‌شود، به 5- هیدروکسی متیل فورفورال تبدیل می‌شود.
فوفورال‌ها در مجاورت فنل‌ها متراکم می‌شوند و ترکیبات رنگی بوجود می‌آورند که از آنها در رنگ سنجی قندها استفاده می‌شود.
.

  متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن مقاله میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله :  توجه فرمایید.

  • در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی مقاله یا تحقیق مورد نظر خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد.
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل متن میباشد ودر فایل اصلی این ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
  • در صورتی که محتوی متن ورد داری جدول و یا عکس باشند در متون ورد قرار نخواهند گرفت.
  • هدف اصلی فروشگاه ، کمک به سیستم آموزشی میباشد.
  • بانک ها از جمله بانک ملی اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 5000 تومان را نمی دهند، پس تحقیق ها و مقاله ها و ...  قیمت 5000 تومان به بالا میباشد.درصورتی که نیاز به تخفیف داشتید با پشتیبانی فروشگاه درارتباط باشید.

دانلود فایل   پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد فروکتوز گلوکز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.