یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پاورپوینت پروژه مسجد بعد از اسلام

اختصاصی از یارا فایل پاورپوینت پروژه مسجد بعد از اسلام دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوینت )

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید : 

 

تعداد اسلاید : 21 صفحه

معماری مساجد پس از اسلام معماری مساجد پس از اسلام 1 موسسه غیر انتفاعی نیما ساحره آمری محمد حسن مزارعی مونا ریحانی استاد راهنما : جناب مهندس حبیبی معماری مساجد پس از اسلام 2 نام درس : معماری سنتی مسجد واژه مسجد از سجده کردن ﻣﻲآید و به معنی فرود آمدن و خم کردن است.
در گذشته مسجد به مکانی گفته ﻣﻲشد که مسلمانان برای نماز، تجمع، استراحت، برگزاری مراسم و ...
استفاده ﻣﻲشود.
معماری مساجد پس از اسلام 3 معماری مساجد (جدید و قدیمی) معماری مساجد پس از اسلام 4 معماران معاصر ایران رویه های مختلفی را در طراحی مسجد اتخاذ کرده اند .
بررسی نمونه های امروزی مساجد نشان می دهد که سه رویکرد در معماری معاصر وجود دارد که این رویکرد ها بطور کلی در معماری معاصر ایران نیز قابل مشاهده وبررسی هستند : رویکرد سنتی : طراحی وساخت مساجد براساس الگوهای قدیمی رویکرد مدرن : استفاده از فرم ها والگوهای مدرن در عناصر مختلف معماری مسجد رویکرد تلفیقی : تلفیق فرم ها ومصالح مدرن با نمادهای سنتی مسجد از قبیل طاق 5 معماری مساجد پس از اسلام 6 معماری مساجد پس از اسلام الگوی مساجد: الگوی مساجد اولیه صدر اسلام از مسجد پیامبر گفته شد، که شامل اتاقی 4 گوشه بود.
که برای پوشش آن از نخل و شاخ و برگ درختان استفاده شده بود، مهم ترین نقشه هایی که در مساجد استفاده ﻣﻲشد شامل 1 ایوانی، 2 ایوانی، 4 ایوانی و ترکیب 4 طاق و ایوان بود.
که معماران دوره اسلامی آنرا از شیوه های معماری عهد اشکانی و ساسانی اقتباس کرده اند.
معماران دوره ی اسلامی مساجد را به شیوه های گوناگون می آراستند.
در هر دوره از یکی از عناصر تزئینی استفاده می شد.
برای مثال در عهد سلجوقی ، آجر کاری در عهد ایلخانی گچ بری و در عهد تیموری و صفویان کاشیکاری رواج بیشتری داشته است.
مساجد اولیه بناهای بسیار ساده ای بودند، در محوطه ای مربع یا مستطیل شکل و رو به قبله با دیوارهای خنثی ساخته می شود (مانند مساجد مدینه، کوفه و بصره) با مسدود کردن 3 ظرف آتشکده ها و 4 طاقی ها و ایجاد قبله گاه ، از آنها برای برگزاری آئین های مذهبی استفاده می کردند.
عناصر تشکیل دهنده در مسجد: 7 معماری مساجد پس از اسلام - محراب: که معمولاً جهت قبله را در مساجد مشخص می کرد.
که از تزیینات گچ بری و کاشی کاری در آن استفاده می شد. 8 معماری مساجد پس از اسلام - میانسرا: شکل میانسرا عموماً مربع یا مستطیل بود ولی گاهی از نقشه های چند ضلعی و مدور هم استفاده می شد.
میانسرا راه دسترسی به شبستان و بناهای وابسته مانند راه پله ها و اتاق ها ار مشخص می کرد و دارای ایوانی در یک یا دو یا چهار طرف بود. 9 معماری مساجد پس از اسلام 10 معماری مساجد پس از اسلام - ایوانایوان از زمان اشکانی مورد استفاده قرار گرفت.
ایوان که معمولاً از یک طاق آهنگ تشکیل می شود و از سرطرف بسته و به طرف میانسرا باز می شود که معمولاً برای تزیین ایوان از مقرنس، آجرکاری، گچ بری و کاشیکاری استفاده می شد. - رواق:به فضای سرپوشید، ستون دار یا متشکل از چند طاق هایی گفته می شود که در طرفین صحن یا میانسرای مساجد یا اماکن مذهبی ساخته می شد. 11 معماری مساجد پس از اسلام 12 معماری مساجد پس از اسلام - گنبدگ

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .

 



 « پرداخت آنلاین »


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت پروژه مسجد بعد از اسلام
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.