یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق درباره مجموعه فعالیتهای دستیاران قلب و عروق

اختصاصی از یارا فایل تحقیق درباره مجموعه فعالیتهای دستیاران قلب و عروق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 45

 

مجموعه فعالیتهای دستیاران قلب و عروق

جناب آقای دکتر/ سرکار خانم دکتر . . . . . . . . . . . . . . . . . .

دستیار محترم سال . . . . . . . . . . . . . قلب و عروق

مجموعه تهیه شده جهت ثبت قعالیتهای بالینی شما در هر فصل در بخشهای مختلف بالینی و پاراکلینیک قلب و عروق می باشد.

با توجه به اینکه یکی از ارکان ارزشیابی دستیاران در طی سالهای تحصیلی، کسب مهارتهای بالینی کافی منطبق بر نیازهای کاردیولوژی می باشد لذا اهمیت و دقت ثبت اطلاعات در این کتابچه بسیار مهم می باشد.

Log book را طبق جداول تایپ شده در این مجموعه تکمیل نموده و در پایان هر سال به منشی گروه تحویل دهید. ضمناً یکی از نمرات ارزشیابی شما تکمیل این مجموعه می باشد لذا آنرا بدقت تکمیل نمائید و اعداد ذکر شده با مستندات لازم تحویل منشی گروه گردد.

لازم به ذکر است با توجه به اهداف ذکر شده در آئین نامه آموزش دستیاران قلب و عروق بایستی به تکمیل موارد نقص فعالیتهای بالینی اقدام نمائید.

با احترام

مدیر گروه قلب و عروق دانشکده پزشکی

شرح وظایف روزانه دستیاران قلب و عروق

حداقل ساعت حضور دستیاران در بخش از ساعت 5/7 لغایت 13 بصورت روزانه 6 روز در هفته می باشد.

دستیاران در بخش های بالینی و پاراکلینیک با اساتید تقسیم می شوند بطوریکه برنامه روزانه آن دستیار تابع برنامه های روزانه هر استاد خواهد بود.

دستیاران از ساعت 5/7 صبح در بخش حضور خواهند داشت و غیر از دستیاران کشیک شب قبل که در گزارش صبحگاهی حضور دارد ، سایر دستیاران، به ویزیت اولیه بیماران قبل از حضور استاف می پردازند. ساعت 9 – 8 طبق برنامه هفتگی تمامی دستیاران بجز دستیار مقیم کاتتریسم و اکو در کلاسهای آموزشی حضور خواهند داشت. پس از اتمام کلاس دستیار بهمراه استاف مربوطه جهت ویزیت بیماران مراجعه خواهند نمود ویزیت کلی بیماران بایستی قبل از ساعت 10:30 به اتمام برسد. در صورتیکه بهر عنوان استاد مربوطه جهت ویزیت مراجعه ننماید, دستیار موظف است همراه بااینترن و استاژر ویزیت بیماران را قبل از ساعت10:30 به اتمام برساند. در صورت وجود هر گونه مشکل با استاف جانشین مشاوره انجام خواهد شد. پس از ساعت 10:30 دستیار به پیگیری امور مربوط به بیماران خواهد پرداخت. و پس از ساعت 12 نیز طبق برنامه زمان بندی شده در کلاسهای Text review شرکت خواهد نمود.

برنامه ودستورالعمل کشیک رزیدنت ها

در اورژانس قلب همواره یک نفر رزیدنت سال اول قلب یا داخلی وجود خواهد داشت که برنامه ریزی آن توسط رزیدنت های سال اول داخلی ـ قلب تنظیم و ارائه خواهد شد.

- یک نفر رزیدنت سال دوم نیز بعنوان پشتیبان رزیدنت سال اول در اورژانس قلب مقیم خواهد بود.

- یک نفر رزیدنت سال سوم یا چهارم نیز بصورت مقیم در بخش و CCU مسئولیت را به عهده خواهد داشت.

- بدیهی است مسئولیت کلی کشیک بر عهده رزیدنت ارشد سال سوم یا چهارم می باشد.

دستوالعمل:

تعداد کشیک: - رزیدنت سال اول بر اساس تعداد نفرات همکاران داخلی برنامه ریزی خواهد شد.طبق آئین نامه آموزش دستیاری حداقل تعدادکشیک دستیاران بشرح زیر است:

- رزیدنت سال اول: 12 کشیک

- رزیدنت سال دوم : 10 کشیک

- رزیدنت سال سوم : 7 کشیک

- رزیدنت سال چهارم : 4 کشیک

شرح وظایف دستیاران در کشیک :

- بیماران مراجعه کننده به اورژانس توسط کارورز کشیک ارزیابی کلی می شوند در صورت وجود وضعیت بحرانی (آریتمی های خطرناک، MI حاد و شوک و ....) بیمار سریعاً به تخت های CPR منتقل شده ودستیار سال اول و دوم کشیک بلافاصله در بالین وی حاضر شده و اقدامات تشخیصی و درمانی مناسب را انجام می دهند.

- در صورتیکه در ارزیابی اولیه بیمار وضعیت بحرانی نداشته باشد. ابتدا شرح حال و معاینه فیزیکی بیمارتوسط کارورز کشیک بهمراه کارآموز کشیک انجام شده در پشت برگه تریاژ بیماران ثبت می گردد و پس از تکمیل بررسیهای اولیه بلافاصله رزیدنت سال اول کشیک در جریان قرار می گیرد. رزیدنت سال اول ارزیابی بیمار را تکمیل نموده و در صورت نیاز به بستری بیماران را با مشاوره رزیدنت سال دوم بستری می نماید و در صورت عدم نیاز به بستری بیماران را تحت نظر می گیرند.

- رزیدنت سال دوم مسئول اصلی بیماران در اورزانس قلب می باشد البته رزیدنت ارشد بخش بعنوان رزیدنت مسئول کل کشیک بر عملکرد وی نظارت خواهد داشت.کلیه موارد بستری در بخش و یا ترخیص بیماران اورژانس قلب با هماهنگی و اظهار نظر رزیدنت سال دوم خواهد بود. اندیکاسیون اقدامات مداخله ای و اکوی اورژانس را رزیدنت سال دوم مشخص نموده و سپس با همکاری رزیدنت ارشد در صورت نیاز به استاف آنکال اطلاع داده خواهد شد.

مواردی که نیاز به اقدامات مداخله ای مثل پیس میکر، پریکاردیوسنتز اورژانس باشد تحت نظارت رزیدنت ارشد توسط رزیدنت سال دوم یا اول انجام خواهد شد.

مسئول مشاوره های اورژانس در خواست شده در طی کشیک رزیدنت سال 3 یا 4کشیک خواهد بود.

- تمام موارد بستری در CCU و کنترل بیماران پست آنژیو به عهده رزیدنت سال سوم یا چهارم کشیک خواهد بود.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره مجموعه فعالیتهای دستیاران قلب و عروق
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.