یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق در مورد تجارت چیست

اختصاصی از یارا فایل تحقیق در مورد تجارت چیست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 20 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

تجارت چیست؟

تجارت به معنی عرضه هرگونه کالا برای خریدار می‌‌باشد. با شروع دهه ۹۰ میلادی تجارت با توجه به رشد روزافزون کامپیوتر و اینترنت حالتی جدید به خود گرفت. در اینترنت برخلاف شیوه سنتی ان خریدار قادر است که محصول انتخابی خود را بدون واسطه دریافت نماید و اینگونه خرید و فروش اینترنتی را تجارت الکترونیک نامیدند. قبل از اینکه مفهوم تجارت الکترونیک را درک کنید‏ بهتر است که در ابتدا معنی درست و دقیقی از کل تجارت داشته باشید و اگر معنی تجارت را بدانید آنگاه یادگیری و اعمال تجارت الکترونیک به راحتی خوردن یک لیوان آب خواهد بود. در فرهنگ لغت در خصوص اینترنت و مفاهیم کامپیوتر تجارت بدین شکل توضیح داده شده است:«ریشه لغت Commerce از کلمه commercial گرفته شده که لغتی فرانسوی است، این لغت به سه معنی است ۱ - این کلمه به صورت داد و ستد گرو هی تبادل تفکرات و ایده‌ها ۲ – خرید و فروش کالا در مکانی نسبتاً بزرگ که در آن حمل و نقل از مکانی به مکان دیگر صورت می‌‌گیرد ۳- معنی سوم این کلمه خارج از ادبیات ایران است.» به هرحال، تجارت کاملاً شبیه تبادل محموله‌ها و کالاها است، که همهٔ آنها فقط برای پول انجام می‌شود. در اطراف ما میلیون‌ها شکل مختلف از تجارت الکترونیک وجود دارد، مثلاً اگر شما در جلوی خانه خود بخشی از اجناس خود را به حراج بگذارید شما نیز به نوعی وارد تجارت شده اید و حتی اگر عضو شرکت بزرگی باشید که کارش تولید محصولاتی برای ارایه به بازار خرید و مصرف باشد باز هم شما عضوی از تجارت هستید که در رده‌های پایین‌تر قرار دارید.

تجارت از سه بخش اساسی و مهم تشکیل شده که هر سه مورد آن به هم وابسته انددر زیر آنها را نام می‌‌بریم: خریدار: افرادی که از طریق سرمایه به خرید اجناس و وسایل می‌‌پردازند. قروشنده: افرادی که در عرضه محصولات دست دارند. فروشندگان نیز به دو دسته تقسیم می‌‌شوند: دسته اول خود مصرف کننده هستند که به آنها دست فروش یا خرده فروش هستند. دسته دوم عمده فروش یا توزیع کنندگان هستند و به افرادی اطلاق می‌شود که به خرده فروش‌ها و دیگران جنس را تحویل می‌دهند. تولید کنندگان: تولید کننده همانطور که از اسمش نمایان است به گروهی از جامعه نسبت داده می‌شود که در تولید محصولات دست دارند و محصولات را به بازار ارایه می‌‌کنند. تولید کنندگان محصولات خود را به خرده فروشان، عمده فروشان و توزیع کنندگان تحویل می‌دهند. با درک این مفاهیم دیدید که تجارت مفهومی نسبتاً ساده دارد! خواه اگر شخصی در کنار خیابان به فروش ذرت بوداده بپردازد و خواه اگر در یک شرکت یا سازمان بزرگ و متشکل از انواع واحدها که برای فرستادن یک شاتل به فضا مشغول باشد، همه و همه فقط به یک موضوع اشاره داند خریدار، فروشنده و تولید کننده.

گمرک ‏دستگاه نظارت و وصول عوارض مرزی است برای کنترل واردات و صادرات و ‏انحصارات هر کشور و وسیله‌ای برای نظارت در بازرگانی ‏خارجی و یکی از ‏منابع درآمد دولت ها است.

تاریخچه گمرک در ایران

گمرک سابقه‌ای به قدمت تاریخ دارد . البته این ادعا نه اغراق است نه از باب مباهات ، بلکه واقعیت انکارناپذیری است که در مورد بسیاری از سازمانهای دولتی مانند ارتش و نیروهای دفاعی یا سازمانهایی مانند سازمانهای خدمات شهری و نظایر آن صادق است . بهتر است این مطلب را اینگونه بیان کنیم که گمرک نیز مانند بسیاری از سازمانها که هر اجتماع کوچک یا بزرگی در بدو پیدایش به وجود آن نیازمند بوده است ، ایجاد گردیده است و به تدریج که احتیاجات دیگری مطرح شده سازمان یا سازمانهای جدیدتر در سطح ملی یا بین‌المللی مطابق آنچه امروز شاهد آن هستیم ، به وجود آمده است .

گمرک با ایجاد اولین نیروی دفاعی در کوچکترین مقیاس متصور ، به منظور حفظ قلمرو ملی یک نمونه کوچک از حکومتها ،‌ مانند یک قبیله ، بوجود آمد . اما اینکه این نیروچه نام داشته و یا نامیده می‌شده ، و تشکیلات اداری آن چگونه بوده، به طور مسلم از چندین هزار سال قبل سابقه چندان مستندی وجود ندارد ، ولی قراین نشان می‌دهد هرکجا مبادله بازرگانی بوده این تشکیلات یا به طور کلی گمرک وجود داشته است .

با توجه به قراین و شواهد تاریخی که دلالت بر تمدن قوم ماد و حکومت این قوم بر سرزمین ایران آن روزگار دارد ، می‌توان ادعا کرد که بطور قطع مقررات گمرکی و گمرک به شکلی درزمان مادها وجود داشته است . همین طور در زمان سلسله هخامنشی ، در سرزمین وسیع ایران که از شرق هندوستان تا غربی‌ترین نقطه در مصر آن زمان ، و در شمال و جنوب نیز ادامه داشته ، مبادلات بازرگانی از زمان مادها رونق بیشتری داشته و چنین تشکیلاتی نیز دایر بوده است .

در مورد قوانین و مقررات گمرکی هم در ایران بعد از اسلام اطلاعات ناکافی می‌باشد ولی تاریخ اشاره‌ای به وضع قوانین گمرکی از طرف خلیفه ثانی عمر بن خطاب می‌کند .

درآن زمان مال التجاره تجار از نظر داخلی از حقوق گمرکی معاف بوده است . بعد از آن حکومت خلفا به پایان رسد حکومت بنی‌امیه یکسری قوانین مربوط به گمرک را پیاده کرد از آن جمله اعشار کشتی‌ها بوده که ده یک مال


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد تجارت چیست
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.